Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Infinity War (2018) (Çizgiroman sıpalarını belirtin)

progamer

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Wolverine gelmesin, daha az kullanilan ama imba olan karaklerleri kullansinlar istiyor gonul, ama olur mu bilmem. Mercury, Cipher, X-Factor v.3 tayfasi filan. Komple X-Factor dizisi gelsin hatta Netflix'e. Super olur, cok da uygun dizilestirilmeye.

Bir de Psylocke ve Kitty Pryde olmazsa dukkani kapatip gitsinler lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Hugh bile sikilmistir muhtemelen volwerine oynamayi, sokarim parasina diyip birakmistir

aksine adam en büyük hayallerinden birinin mcu içinde wolverine oynamak oynadığını kendi söylemiş.

https://www.cbr.com/wolverine-jackman-mcu-teamup/

zaten çok bilinen birşeymiş sağda solda hep istediğini de söylüyormuş.

hani wolverine oynamaktan ziyade wolverine olarak mcu'da oynamak istiyormuş diyelim.

yani olabilir. bi gençlik performansı olmaz tabii ama days of the future past hali bile olsa makyajla falan 3-4 film gideri çok rahat olur.

ama tabii yeni bi oyuncu ile min 10 sene kapatmak daha mantıklı olabilir. de işte hugh jackman o kadar oturdu ki karaktere harbi...
Sosyal ağlarda paylaş

artık değil. disney aldı.

edit:

şuan hakları yabancıda olan bir tek spider-man kaldı yanılmıyorsam. onda da işte sony ile anlaşmaya gitti disney işte ortaklaşa çalışıyorlar.

yanlış hatırlamıyorsam spider-man homecoming filmini marvel çekti ama karı sony aldı falan gibi bir şeydi. venom içinde öyledir. mcu'ya katıp karakter ve senaryo tercihi yapabilmek için adamlar güzel hamlede bulundu.
Sosyal ağlarda paylaş

neyin ağzına sıçtı ki disney sdfsd

star wars diyorsanız yani ederini buluyor seri. biz çok şey bekliyoruz, adamlar standardını devam ettiriyor.

onun dışında disney son 15 yılın falan sinemadaki en başarılı firmalarından biri. adamların elini alıp kötü sonuç aldığı iş sayısı bir elin parmağını geçmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

neyin ağzına sıçtı ki disney sdfsd

star wars diyorsanız yani ederini buluyor seri. biz çok şey bekliyoruz, adamlar standardını devam ettiriyor.

onun dışında disney son 15 yılın falan sinemadaki en başarılı firmalarından biri. adamların elini alıp kötü sonuç aldığı iş sayısı bir elin parmağını geçmiyor.

dis
Sosyal ağlarda paylaş

darkrider'ın "biz çok şey bekliyoruz"u da extended'lardan, kyle katarn'lardan, kotor'lardan falan geliyor bence zaten. düz filmlere bakınca orji trilojinin zamanına göre efektidir oyuncağıdır nostaljisidir'ini çıkarınca ultra aşmış bişey kalmıyor zaten. ama zamanının fantezi/bilimkurgu akımı içinde iyi yer buldu tabi kendisine. bana kalırsa prodüksiyon değerinden (yine zamanına göre) kaynaklanıyor tabi, hikayenin aşmışlığından, evrenin aşırı detaylı işlenmiş olmasından falan değil. ama kült mü kült.

ep1-2-3'ün leşliğinden sonra lukas kekosunun elinden kurtarılması iyi bile oldu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum, ben hatta ilk filmi bayağı iyi buluyorum. güzel bi yeni seri başlangıcıydı. ama altı çok boş kalmıştı bazı şeylerin.

ikinci filmde onları doldurmak yerine yine giriş filmi gibi yapmışlar. o da beni aşırı soğuttu.

bir de poe gibi harbi üst sınıf bir karakter yakalamışsın, üstüne gidip yeni han solo çıkartabilecekken ikinci filmde onunda bütün olayını çizip bitirdiler. çok kötü kullandılar vs...

neyse konu bu değil skdjfhsda
Sosyal ağlarda paylaş

eksik kalan filmleri izliyorum iki gündür.

winter soldier ve ragnarok'u izlememiştim onları izledim ama okadar çok film var, okadar çok karakter var ve filmleri okadar ciddiye almadan izliyorum ki hiçbişi hatırlamıyorum resmen ama heralde benim gibiler için dumbed down yapıcaklardır filmi yoksa çoğu kişinin 18 tane filmi full konsantrasyon izleyipte hikayenin tamamını hatırladığını sanmıyorum.

bu arada black panther'e gidemedim infinity war öncesi. mutlaka infinity war'dan önce bilmem gereken bir şey var mı o filmde olan bişilerle ilgili?
Sosyal ağlarda paylaş

ragnarok ve winter soldier ile hepsini izlemiş oldum işte geçen senelerdeki filmlerin. age of ultron'u hiiiiiiiç hatırlamıyorum o yüzden onuda bu gece uçakta izlicem.

umarım bu kadar zaman ayırdığıma değer. nedense aşırı hype oldum infinity war'a. most ambitious crossover lafıyla baya gaza getirdiler sanırım safdsadf

edik: black panther çıkmadı bi türlü korsana o yüzden izleyemedim. gerçi arabistan'a sinema bu hafta açılıp ilk gösterimde black panther'e olucaktı ama arap altyazılı black panther izlemek hiç çekici gelmedi sfdsadfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

Simdi film yayina girdi bu sabah burda. Orda da girmistir ya da girmek uzeredir.

Gelin en bastan anlasalim gencler. Spoiler'i spoiler tag'siz yazmak yok. Spoiler direkt filmden degilse, varsayimlar iceriyorsa ya da sizdirilmis bilgiler iceriyorsa spoiler tag'ini basliksiz kullanmak hic yok.

Milattan once 1500 yilindan beri bekliyoruz cogumuz bu filmi. Usengeclikle ya da umursamazlikla pic etmeyin plz filmi. Tsk.
Sosyal ağlarda paylaş

Tehdit eksik tehdit

Suresiz ban?
Sosyal ağlarda paylaş

yarın 14.30 seansına gidiyorum 5 6 gibi buraya capsle yazarım en kritik spoiler'ı sonra alırım yörüngeye tek yön biletimi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...