smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 şu latovlevici ye çok üzüldüm yav :( adam dayanamayıp kendi istemiş oyundan çıkmayı. GS taraftarı da hakkaten iyice çomar olmuş yav. yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Su net kırmızı Şimdi de sarı verdi hakem çoktan atılmalıydı serdar aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 aynı anda topa vurulan pozisyonda penaltı istemek asıl sov olan. maicon'un pozisyonda top falan yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 madcowda hakem fetişi var baska bişey konustugu yok takmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Zaaa gomis yine kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Vazgeçtim adam kormus direkt.. Ayni anda topa vurulan diyor. Alanyalı sola cikariyor topu. Serdarin en ufak temasi yok topa.. Benden pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Attı bu defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Gomis resmen hat trick harcadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Gooooooomiiiissssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 cok sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Gol ak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 applev0dka said: Vazgeçtim adam kormus direkt.. Ayni anda topa vurulan diyor. Alanyalı sola cikariyor topu. Serdarin en ufak temasi yok topa.. Benden pes Bafetimbi Gomissssss Fıstık cikiciki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Yalnız şu maçta w. love olsaydı çok farklı olurdu sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 İnş cnm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 applev0dka said: Vazgeçtim adam kormus direkt.. Ayni anda topa vurulan diyor. Alanyalı sola cikariyor topu. Serdarin en ufak temasi yok topa.. Benden pes http://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/10/cartman-licking-tears-gif-9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Serdar Aziz en iyisiydi. Yasin bu takimda oynar. Belhanda rezalet oynadi... Yalniz..Tamam Lato'yu ben de begenmiyorum da..Boyle taraftar olmaz olsun arkadas ne kadar sinirlendim belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 applev0dka said: Vazgeçtim adam kormus direkt.. Ayni anda topa vurulan diyor. Alanyalı sola cikariyor topu. Serdarin en ufak temasi yok topa.. Benden pes bakın hep diyorum bozuk saat günde 2 kere doğru gösteriyor diye. bu adam da büyük fanatik ama madcow ile yarışta fotofinish'e kalırlar, madcow alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Oyy yine kaçırdı la adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Gomis resmen kalecinin eline çarptırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Lann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 pattisliborek said: applev0dka said: Vazgeçtim adam kormus direkt.. Ayni anda topa vurulan diyor. Alanyalı sola cikariyor topu. Serdarin en ufak temasi yok topa.. Benden pes http://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/10/cartman-licking-tears-gif-9.gif Ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Galatasaray kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 neyse mac topiclerini valeq e bırakmazsak hakemlere ragmen kazanabiliyoruz. Olur da unutursam falan izin vermeyin valeq'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Bizim mallar berabere kalsın daha Tebrik GS İlk gol ofsayt ama her turlu gs alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar