xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 "roket adam" said: xaty said: niye enteresan? Yatırıp çekip yatırıp çekip mil kazanmak aklıma geldi de. olur da arada kesintiler var zamanında az mil kazanmadım btc'de aynısı yapılabilirken, arbitraj+mil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 MASAK izliyo izleyebilsigi kadar da kimseye bisey sormadilar simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 OHA PASAPORT SCANINI UPLOAD ET DİYOR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 abi elin sitesine 2k euro üzeri para mı yatıracan da pasaportlu kısımlara giriyosun. gerek yok onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 bütün bilgilerinizi girdikten sonra black mirror izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 of artik paticik olarak bi otel alip kara para aklamanin vakti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Tim said: MASAK izliyo izleyebilsigi kadar da kimseye bisey sormadilar simdiye kadar. senin linkten girdim bu arada, bir sonraki BAN sırasında göz önünde bulundurman dileği ile asjdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Su an nezarethaneden yaziyorum beyler, para yatirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 İyice kendimden tiksindirmek adına bir şey daha soracağım. Sanal karttan aktarsam, geri alırken transferde problem olur mu bilemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Bir şey diyeceğim de, traderları boşverin, https://www.etoro.com/funds/cryptofund/stats Şu çok cezbedici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Kopyaladigin trader'in trade'lerini kapatmak sikintiili ya alakali borsalar hep acik olmadigindan. TR saatiyle ne zaman aciliyo bu Amerika borsalari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Valla şu "copyfunds" olayı benim daha çok ilgimi çekti. Cryptofund son 12 ayda 147% fasfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 12 Ay once ethereum almis olsaydin %4000 kazanmis olcaktin. heh Crypto dunyasinda %147 bisey degil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Yani doğru dedin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ? https://i.hizliresim.com/g9glj3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Hesap acim icin pasaport on sayfasinimi istiyor:S Vay emenike 2000 dolardan fazla yatirilmaz ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Know Your Customer muhabbetine istiyorlar onu. Para aklama yasalarina karsi kendilerini korumak icin. Bi gun hukumet ya da alakali kurum gelip sorarsa `bu kim?` diye, cikarip koyucaklar sizden aldiklari belgeleri. Benzer butun kurumlar ve sirketler ayni seyi yapiyor. O yuzden normal istemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Yurt dışı kullanıma açık iş bankası kredi kartı ile yatıramadım, var mı TR'den para aktarabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 minimum yatırma limiti var mı bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 200 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Masticore said: Beyler benim ref. link'imden üye olursanız kazandırdıgınız yarısını 2 iş günü içerisinde geri iade ediyorum. Buarada laf oyunu yapiyorlar muhtemelen 200 veya 50 dolar kazanmadin sadece o parayi 6 ay 0 faizli kredi gibi veriyorlar :S Ben yanlis anlamistim ilk basta. Gerci 20 demissin onu direkt veriyor olabilirler laf oyununu birakmislar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 para çeken var mı? tr hesabına? o süreç nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 para çekme kısmını ben de merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar