Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 paradoksalkedi said: onedio'ya en iyi film listesi haberi mi yazmaya çalışıyoruz nedir başlık birinci sıraya Blade Runner yazmazsanız, Blade Runner Sevenler Derneği olarak gelip evinizi yakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 mar adentro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 altın molotof ödülü almamış mıydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Lyv said: children of men ve terminator 2 ya ben rocky diyince daha pop müzik cevaplar vercez sandım. yoksa children of men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 En sevdiğin filmden farkı ne bunun? Bir de insan her zaman her filmi izlemek istemez. Kimi çok sevdiğim filmleri kafam rahatken izleyebiliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Rocky cidden çok iyi filmdir tırto aksiyon döğüş filmleri ile kıyaslamayın. Hatta ben rocky izleyince devamını getirip creed e kadar geliyorum. Hani hala izlemeyen yazık eder bilhassa ilk 2 filmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 izlemeyen varsa mı ? rocky izlemeyen biri olabilir mi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 öyle deme benim 4 yaşındaki yeğenim izlemedi. sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 80-90 kuşakları sonrası biri söylemedikçe bilmeyebilir abi 2000de doğan adam 17 yaşında dikkat çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 sdf o da doğru gerçi. 2002'den falan bahsederken "5-6 yıl önce kazancı yokuşunun ordayız abi tamam mı" diye başlıyoruz lafa ama... alakasız https://www.youtube.com/watch?v=u7QQpGlGnH0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 çıktığından beridir interstellar oldu referans filmim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar