Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 Dunya Kupasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Firmino'yu 85'te oyuna alan hocanın takımı Dünya Kupası'nda çeyrek final oynayacak...

Dün dediğim isimlere ek, Tite kupanın en leş hocalarından biri. Firmino inadı yüzünden maçları çıkmaza sokuyor.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

DÜNYANIN geneli Brezilya elensin istiyor ama bu ne böyle? Eski ronaldolu robinyo lu herkesin sevgilis Brezilya nereye gitti?

brezilya elensin değil neymar elensin istiyorum.
Mesaj tarihi:
tunch said:

sostizm said:

DÜNYANIN geneli Brezilya elensin istiyor ama bu ne böyle? Eski ronaldolu robinyo lu herkesin sevgilis Brezilya nereye gitti?

Çok basit

Neymar

Maçın adamı seçildi :S
Mesaj tarihi:
Güzel bir maç seyrettirdiği için teşekkür ederim Meksika'ya. Tüm maçları izlemediğim için diğerlerinin hakkını yiyemem ama benim sevdiğim futbolda bayık bayık oynamayacaksın. Alacaksın , koşacaksın, açığı buldunmu şut çekeceksin ? İspanya neydi dün adamlar top çevire çevire bi hal oldular
Mesaj tarihi:
yalnız brezilyayı elerse belçika eler

fransanın avusturalyadan arjantinden gol yemeyi başaran ve yedek beklerle oynayan savunmasıyla şu brezilya atağını geri püskürtebileceğini hiç sanmıyorum

joao miranda-thiago silva-casemiro tandemi çok sağlam, bugün literally duvar gibiydiler, onlar da griezmanı grioudu falan çok rahat sindirirler, o maçta mbappe veya dembele fagneri abuse edemezse pek şansları yok gibi
Mesaj tarihi:
Murray said:

Sadece dünya kupası değil, futbol genel anlamda sıkıcılaştı. Çaresi ise teknik duzenlemede. Rakip yarı sahaya giren top geri donmemeli.

şu çok acayip olurdu haha
Mesaj tarihi:
carrasco leş gibi oynuyor.

lukaku'nun da bi pozisyonu vardı, arkadan ittirdi adam; penaltı çalınsa çalınır ama çok basit diye çalamıyorlar.
hoş bi kere de lukaku yaptı aynısını karşı defansa, onda da faul vermediler korner oldu sdf.

çok bayık değil maç yine iyi, japonya arada güzel gelebiliyor.
  • Yeni Oluştur...