Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 hiçbişey olmayana 1. 1. olana 2. 1+2. olana kol saati 1+2+3. olana kol böreği diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 ya gelmiyormuş boşuna kurduk :D satın al yeri çıktı :D ama multide lurker adept falan açık mı şimdi heart of the swarm ya da wings of liberty ayrı region mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 her reigioan gidebiliyosun bütün multiler acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Başladım ufaktan öğrenmeye. Zaten f2p ile baya oyuncu kazanmış anladığım kadarıyla (arada kaynarım en azından :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Wtf? Starcraft ufaktan ogrenilmez. Ya hardcore'un dibine vurur bilimum build orderi microyu kasarsin ya da casual eglencesine takilirsin. Arasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 hayaller http://liquipedia.net/commons/images/2/26/Boxer_mycube03.jpg gerçekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 sanırım ben de kurucam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Aceace said: Wtf? Starcraft ufaktan ogrenilmez. Ya hardcore'un dibine vurur bilimum build orderi microyu kasarsin ya da casual eglencesine takilirsin. Arasi yok. günde 2 saat takılırım. Artık ne kadar başarılı olursam. Oynayacak rts yokki, moba larda yalan zaten. strateji için kart oyunu oynayayım diyorum, %90 winrate ile sıkılıyorum asdf açıkcası yetemediğim tek oyundur rts ler.. starcraft 2 gibi de popüler bir rts olmadığından, yapacak birşey yok. Ufak ufak başlayacağız (geçte sayılmazmış anladığım kadarıyla.. Popüler bir streamera birşeyler sordum. Verdiği cevapların hepsi olumluydu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Densiz said: Oynayacak rts yokki, moba larda yalan zaten. strateji için kart oyunu oynayayım diyorum, %90 winrate ile sıkılıyorum asdf 90% winrate demek ki uzmanların yaptığı çok rafine bir deck kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 kart oyununda üzdüler mi seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 BonePART said: Densiz said: Oynayacak rts yokki, moba larda yalan zaten. strateji için kart oyunu oynayayım diyorum, %90 winrate ile sıkılıyorum asdf 90% winrate demek ki uzmanların yaptığı çok rafine bir deck kullanıyorsun sjhsjfhdjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Ben 173% winrate ile oynuyorum bazen 2 kere yeniyorum aynı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Densiz said: kart oyununda üzdüler mi seni :( yok diyorum 90% winrate ancak cok rafine bir deckle yapılır sen yaptıgına göre uzman biri olman lazım bu rafine decki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Kuyruk acısından gelen ilk laf sokma iyiydi. Fakat bunu yazınca tüm esprisi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Luck based oyunda %90 win rate olsa nolur %10 olsa ne olur abi allah askına. Starcraft topiğinde yapmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 30 üstü oyunda ilk kez bu kazanma oranına ulaştım. Bir yerde yazmazsam olmazdı, şansa burası denk geldi. Yoksa normalde %87 felan yersen neyse konuya dönecek olursam. Terran oynamaya başladım. Protos havalı geldi, fakat oyun tarzı sıkıcı izlenimi oluşturdu. Zergler hoşuma gitti ama en yüksek skill seviyesinin terranda olduğunu öğrendim (micro). Hiç bir zaman o seviyelere ulaşamayacağımın farkındayım tabi Fakat mobalardan gelen kuyruk acım yüzünden, kendimi geliştiririm düşüncesiyle başladım terrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 haftaya oynıyaım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Abi şöyle diyeyim şu daha zor bu daha zor diye birşey yok top level starcraft oynarken. Yoksa herkes o ırkı oynar üttürürdü zaten. Biraz estetik bir tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Ben bahanem olsun diye terranı seçtim. Gelişemezsem eğer "bu ırk zormuş" diyebilmek için :P.. Harder ai üstümden geçiyor şuan. Uniteleri kavrayamama etkiside var tabi. 4 kez agresif oynamaya çalıştım ama sadece bir tanesinde başarılı olabildim. 85 apm ile başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar