incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Ogrenci olmam sebebiyle garanti(hafta da 1 avans hesap ister misin iz diye aramalarini saymiyorum)bankasi Internet sitesinden avans hesap acamadim 1250 lira gibi bir paraya ihtiyacim olustu ekstradan bu yuzden avans hesap acmaya calistim Telefonla hayir olmaz dediler vesaire vesaire Uzun ugraslar sonucunda meslek bolumunu din adami yapsam ne olur diye dusunurken, yaptim ve aninda avans hesap kabulu geldi Aramizda ogrenci varsa kendini din adami olarak tanitsin! Her turlu yardimi yapiyorlar elhamduruyaşillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 herhangi bir başka meslek seçtin mi? yoksa öğrenciliği kaldırıp ilk seçimin din adamlığı mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 6-7 farkli sectim oncesinde, tasarimcidan akademisyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 adamlar devletle başları belaya girmesin diye nasıl önlemler almışlar. tebrik ediyorum kim yönetiyorsa bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 abi gercekten inandiniz mi bankanin sizin drop down menuden sectiginiz meslege gore para verebilecegine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 toggie said: abi gercekten inandiniz mi bankanin sizin drop down menuden sectiginiz meslege gore para verebilecegine? Tek degistirdigim sey mesleklerdi Baska hicbirsey degistirmedim, buna herhangi baska bir aciklama getirirmisin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 denk de gelmiş olabilir, o anki kabul eden kişinin keyfine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 hicbi sey aciklamak zorunda degilim, herhangi bir sebep olabilir de, tc kimlik numarani bilmeleri yetiyor zaten imam misin ogrenci mi anlamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Ahaha yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 internet bankacılığına girince teklif geliyor bana da ama ok ver diyince şubemize gelmeniz gerekir dedi. gittim kadın e-devlet ten sigorta kaydına bakcaz son 3 aydır çalışmanız gerekiyor dedi. işsiz güçsüz olduğumu görüp kredi kartını da kapatırlar diye korktum ben bi bakıyımda dedim kalktım gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Yapıkredi ye ilk para yatırdığım zaman size bir de kredi kartı verelim ne olur diye 1 saat dil dökmüştü kızcağız. Tamam dedim, doldurduk formları vs 1 gün sonra telefon açtılar "kredi kartı veremiyoruz" üzgünüz diye. askerlik gibi, çok mantık aramamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 toggie said: hicbi sey aciklamak zorunda degilim, herhangi bir sebep olabilir de, tc kimlik numarani bilmeleri yetiyor zaten imam misin ogrenci mi anlamaya. Anca KPS'den yaşını görüp tahmin yürütür, SGK ile ilgili şeyleri göremez, öğrenci olup olmadığını da göremez. Görse görse ikamet adresini görür KPS adres sorgusunu kullanan bir firma ise, öyle tüm özelini tek tıkla görmüyor kimse, abartmayın. Ancak senden belge (SGK dökümü, bordro vb.) istedikten sonra onu doğrulayabilir e-Devlet'ten. Çok itici bir şekilde adama palavracı veya cahil iması yaptıktan sonra "bisiy iciklimik zirindi digilim" demen de pek daddy cool. Meblağ çok düşük olduğu için seçtiği mesleğin çarpanı ucu ucuna redden kabule çevirmiş olabilir pekala, o paralara insan kontrolü girmiyor, algoritmalar karar veriyor tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 toggie said: hicbi sey aciklamak zorunda degilim, herhangi bir sebep olabilir de, tc kimlik numarani bilmeleri yetiyor zaten imam misin ogrenci mi anlamaya. Ozur dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Daha ilk sayfadayken detay vereyim bari de belki bir gün birinin işine yarar. Underwriting diye bir olay var. Bankalarda kredi, sigortalarda poliçe vb. kesilirken, kredi tutarı, poliçenin teminat tutarı gibi söz konusu tutar yeterince düşükse işin içine belli başlı kriterlere göre faktörlendirilmiş bir puanlama giriyor. Örneğin sağlık sigortası yaptırıyorsanız BMI, yaş, cinsiyet, sigara kullanımı, daha önceki hasar tutarlarınız vb. hep puanlama etkeni olur. Kredi için de bu kredi notunuz, bankaya kaç kere borç taktığınız, genel hesap bakiye durumunuz, kayıtlı son bordronuzdaki maaşınız, mesleğiniz vb. olur. Belli bir puanın üstü otomatik kabul olur, onun altında bir yerlerde "ek inceleme" diye birilerinin önüne düşer, daha da alt bir yerlerde insana bile gelmeden direk red yer. Muhtemelen kıl payı ikinci kategoriye giriyordu senin başvurun, DİNCİ seçince ucundan birinciye atladı. Bunu "sonuçta memur" diye mi öyle puanlamışlardır, devletle ters düşmemek gibi daha yavşak bir sebebi var mıdır orası yoruma açık artık. (Memur olmasının alacaklıya avantajı, iş icralık olur ve banka kazanırsa devletin maaşınızdan daha para sizin elinize geçmeden kesip alacaklıya verebilmesi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Oha bilmiyodum ben oyle levellari oldugunu, tesekkur ederim aciklama için, o zaman bu din adami gibi 1-2 daha is vardir herhalde direk level atlatan. Ben hakikaten sasirmistim oldugu anda Sacma gelmisti sen anlatinca oturdu sistem kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 benimki freelance seçiliydi galiba. iyi kartı geri almıyolar. bu yaz kart numaram çalınmış. 2-3 kere alışveriş yapmayı denemişler sistem şüpheli diye engellemiş kitlemiş kartı. yenisini gönderirlerken aylık geliri sordu telefonda 2700 dedim. ertesi ay 7000 den 10000 oldu limit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 denesemmi bende değiştirip anlarlarmı ne zaman değiştiği. kredi kartını batırmayı nasıl beceriyolar anlamıyorum. 3300 borç var bu ay. gelir 500 tl. 4500 nakit avans çektim 10 taksitle. aylık 500 tl geliyor. 3300 ünü geri yatırıp sıfırlıycam borcu. 10 ayda 500 500 ödiycem. 600 tl bana giriyor böyle yapınca faiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Bir de ek bilgi vereyim bununla ilgili: Sizin beyan ettiğiniz gelir bilgileri esas. Baggio'nun dediği gibi meslek vs göremezler. Deneysel olarak şansınızı deneyebilirsiniz. Yalnız bilgilerin her bankadaki hesabınızda aynı olmasında fayda var. Zira karşılaştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 peki maaş hesabımın olmadığını x bankası neden otomatik olarka her ay benim kredi kartı limitimi arttırıyor olabilir? 2k tanımladıydım kredi kartını, bişi alıcak olursam otomatik arttırım diye büyük bişi de almadım, kendi otomatik arttı hep şu an 45k ne zaman duracak diye merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Sgkya tabi bordrolu calisansaniz meslek bilginizi gorebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Garanti ilginç bir banka. İlk işimi bulduğumda kredi kartı için başvurmuştum, başvurumu kabul etmemişlerdi. Senelerdir defalarca arıyorlar özellikli kredi kartı itelemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 www.infakedelim.org belki bir borç veren çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 incdarkness said: 1-2 daha is vardir herhalde direk level atlatan. dr yaz gec..o gun icerisinde eleman yollasinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Rotweiler said: Bir de ek bilgi vereyim bununla ilgili: Sizin beyan ettiğiniz gelir bilgileri esas. Baggio'nun dediği gibi meslek vs göremezler. İş yeterince önemliyse beyanı sallamayıp illa bordro isteyebilirler tabi de minik tüketici kredilerinde, aşırı düşük limitli kredi kartlarında falan genelde kasmıyorlar evet. Kredi notunuzda bir sakatlık varsa, BDDK kara listesine girdiyseniz falan "gg" tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 senko said: peki maaş hesabımın olmadığını x bankası neden otomatik olarka her ay benim kredi kartı limitimi arttırıyor olabilir? 2k tanımladıydım kredi kartını, bişi alıcak olursam otomatik arttırım diye büyük bişi de almadım, kendi otomatik arttı hep şu an 45k ne zaman duracak diye merakla bekliyorum. Beyan ettiğin maaş miktarının 4 katı limit belirlerler. Toplam limitin bunu geçemez. Tüm bankalar toplam limitin. Kredi skorun düzgünse, hangi banka seni daha cazip bulursa o yükseltir otomatik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar