Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2024 trailer topigine koydumdu onu direk 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 black elfi görünce izlemeyi bıraktım 38. dakika. house of the dragon zaten siyahi valeryonmuş yok ejderha kanına sahip siyahi kardeşim göz zevki denen bişey var. o zaman en başından koyacaksın asyalı Gandalf- Meksikalı Saruman ondan sonra alışırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Sotto, 23.08.2024 14:51 tarihinde dedi ki: War of the Rohirrim in ayri topigi var miydi bulamadim da..doktor bu ne…trailer dusmus.. gram middle earth havasi yok, sacma sapan snow white suslu disney tarzi woke bisi geliyor bu ne abi Her zaman diyorum su LOTR filmleri o kadar mukemmel zamanlamayla geldi ki tarihte bir daha hic bir yapimin cuk oturmayacagi kesin gozumde artik hay girlbossunuz batsin ya. gercekten lotr tittle ve filmden 1 2 sahne olmasa viking animesi falan sanardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 ilk 5 dakika sonrası yorumum. Spoiler bu diziyi yazanın düşünenin para verenin ta 7 ceddine boydan... bu taç giyme sahnesi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 2. sezonu izlemeyi dusunmuyorum lel, ilk sezonu hadi generic fantasy diye dayandik ama, yoks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Çok mu kötü ya ben yine bi şans vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Yav kötülük de bir seviyedir. Bunların yaptığı aptallık mallık. Okul müsameresi gibi senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 bezoş kendi mi yaziyor acaba dialoglari arka planda caktirmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Ilk baştaki saçmalık için ekşide çok güzel yazmışlar. Spoiler 2. sezon başında sauron'un orklara motivasyon konuşması yaptığı sjw sıçmığı dizi. lan olm sauron orklara göre bildiğin tanrı. onun korkusundan ölüme bile gidiyorlar. düşünün yani sauron'dan öyle korkarlar ki ölmek bile onun gazabına uğramaktan daha iyi. böyle tanrı gibi bir varlık , üstelik saf kötü bir varlık kullarına motivasyon, ikna konuşması yapar mı? kimse demedi mi aga biz ne yapı5oruz diye. yapacağınız işi sikeyim bu ne. (ahahahahahahaha) ki bunu demeye kalmadan orklar sauron'u öldürdüler. tanrıya kılıç çekilir mi salak mısınız evladım siz. yaptıkları yapacaklarının teminatı. bombok ötesi bir sezon geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 ilk bölümü izledim. çok üzücü şu prodüksiyonun amazon yöneticilerinin elinde harcanması. yüzüğün boromir'in eline düşmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Yüzüğün boronun eline düşmesi diğer durumdan bin kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 ahmedinejad, 29.08.2024 14:20 tarihinde dedi ki: Ilk baştaki saçmalık için ekşide çok güzel yazmışlar. İçeriği gizle 2. sezon başında sauron'un orklara motivasyon konuşması yaptığı sjw sıçmığı dizi. lan olm sauron orklara göre bildiğin tanrı. onun korkusundan ölüme bile gidiyorlar. düşünün yani sauron'dan öyle korkarlar ki ölmek bile onun gazabına uğramaktan daha iyi. böyle tanrı gibi bir varlık , üstelik saf kötü bir varlık kullarına motivasyon, ikna konuşması yapar mı? kimse demedi mi aga biz ne yapı5oruz diye. yapacağınız işi sikeyim bu ne. (ahahahahahahaha) ki bunu demeye kalmadan orklar sauron'u öldürdüler. tanrıya kılıç çekilir mi salak mısınız evladım siz. yaptıkları yapacaklarının teminatı. bombok ötesi bir sezon geliyor. haajjaaHAHAHAHHA NE abooov ilk sezonu zarzor izlemiştim de 2. sezon hiç izlenmez, gerçi fragmandan anlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 üçüncü bölümü beğendim biraz. güzel sahneler vardı. isilduru falan ful skipledim ama o kadar merak etmiyorum ve o kadar bayık o sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 (düzenlendi) ahmedinejad, 29.08.2024 14:20 tarihinde dedi ki: Ilk baştaki saçmalık için ekşide çok güzel yazmışlar. Gizli içeriği göster 2. sezon başında sauron'un orklara motivasyon konuşması yaptığı sjw sıçmığı dizi. lan olm sauron orklara göre bildiğin tanrı. onun korkusundan ölüme bile gidiyorlar. düşünün yani sauron'dan öyle korkarlar ki ölmek bile onun gazabına uğramaktan daha iyi. böyle tanrı gibi bir varlık , üstelik saf kötü bir varlık kullarına motivasyon, ikna konuşması yapar mı? kimse demedi mi aga biz ne yapı5oruz diye. yapacağınız işi sikeyim bu ne. (ahahahahahahaha) ki bunu demeye kalmadan orklar sauron'u öldürdüler. tanrıya kılıç çekilir mi salak mısınız evladım siz. yaptıkları yapacaklarının teminatı. bombok ötesi bir sezon geliyor. ben birinci sezonu 3 bölüm sonra bıraktım. şimdi meraktan 2 ye bakıyorum da Spoiler bu sarısın elf sauron mu şimdi ? 1) sauron u niye elf yapmıslar 2) sauron u niye öldürdüler bence sauron değil bu ya twist gelecek Ağustos 30, 2024 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 yeni sezonun ilk bölümünü bir müddet seyrettim. Sahneleri biraz daha karanlık yaparlarsa TV açık mı kapalı mı anlaşılmayacak. Hadi aksiyon sahnelerini beceremediğin için karartıyorsun konuşma sahneleri neden bu şekilde karanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 (düzenlendi) abi dizinin ilk bölümü açtım, daha dk 1 gol bir. geçen sezonun özetini geçerlerken gülme krizine girdim anasını satim nasıl izlicem ben bunu dfggdf Ağustos 30, 2024 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 kara elf üzüntüden ne çökmüş öyle sdsf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 (düzenlendi) Spoiler celebrimbor'a sms atacam lutfen kendini ulvarin elcisi, yardim lordu olarak tanitanlara itibar etmeyiniz diye. olm bu karakter muthis soylu, koca bir çağ falan yasamis biri degil mi? telefondan emeklilik ikramiyesini kaptiran dayilardan beter cikti. s02e03 Ağustos 30, 2024 µh tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 S02E01 Spoiler Bir önceki sayfadaki aşkı memnu editinden haberim yoktu ama bölüm bittiğinde ben de iyice Türk dizisi gibi uzattıkça uzatmışlar dedim. Sauron'u şişledi lan orklar. Bayağı bayağı gank yedi Sauron hahah. Hem de taç giyecekken ashdhadha. Bu yüzükçü elf'e demediler lan bu adam Sauronmuş diye, hemen içeri aldı. O derece mi gözü dönmüş ya da artık? Silmarillion okumadım bilmiyorum hikayeyi. Şu ağacın olay neydi? O biterse elfler de mi bitiyordu neydi olay? Karanlık sahnelerden dolayı ne olduğu anlamadığım bir 5-10 dakika var sanırım. Cirdan neden vazgeçti kaçırdım, o esnada bir yandan da bulmaca çözüyordum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 µh, 30.08.2024 18:32 tarihinde dedi ki: Gizli içeriği göster celebrimbor'a sms atacam lutfen kendini ulvarin elcisi, yardim lordu olarak tanitanlara itibar etmeyiniz diye. olm bu karakter muthis soylu, koca bir çağ falan yasamis biri degil mi? telefondan emeklilik ikramiyesini kaptiran dayilardan beter cikti. s02e03 Spoiler yani saçma saçma kanması bir yana bi de bunu uzuuun bir süre devam ettiriyor hiç bir şeyi sorgulamadan merak etmeden. zaten elf kral ile yüzükçü arasında %100 radio silence oldu (o esnada cüce prens geliyor, sonra babası geliyor falan). görünüşe bakılırsa kafası basan bi sauron var bi de elrond var orta dünyada. hadi onun saflıklarını geçtim ben galadriel'e tavım. bu halbrand'ı çözdükten sonra neden söylemedi olm bunlara geçen sezon kim olduğunu. bu sezon görüyoruz ki bunun hiç bir yaptırımı falan da yokmuş. söyledi ve "ya off" diyip geçtiler. "üf ama dalga geçicektnz slklar, hem seviym bn onu" şeklinde bir sebebi var olarak anlıyorum ben ama diğer yandan tüm orta dünyanın içine ediyor söylememiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 ben adamlarin orjinal materyali okudugunu dusunmuyorum, yazarlar kimse artik kendi yayinlayamadigi fantastik kitabini/hikayesini burda lotr altinda yutturuyor bence kes/yapistir seklinde lol, deep as puddle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 S02E03 Spoiler Kartal hava güçlerinin desteğini alan Numenor FETÖcü tipli Pharazon Kör Kraliçeye darbe yaptı. Halka da göklerden gelen bir mesaj vardır diye yedirirler artık. At hırsızlarının kampına gittiklerinde ne oldu ben anlamadım, çok karanlıktı. İsildur atını kurtardı da o diğer çocuğun karşısına troll mü çıktı ne oldu? Kimse mi anlamadı karanlık olduğundan ben mi anlayamadım? Abi cidden artık hangi kitapta anlatılıyorsa orada da böyle mi bu hikayeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Değil abi gotten uyduruyorlar bunlar. Zaten tüm hikayenin telifini alamamislar. Aldıklarını kadarını da pic ettiler bıraktılar. Mesela Spoiler O kadar gün geçti millet numenora döndü, sauron yüzükleri yaptı bir sürü zaman geçti. Cüce kralı bile gitti geldi. Isildur orada öyle mal gibi mağarada ne yaptı ne yedi ne içti nasıl hayatta kaldı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Orc da olsa insan insandır. 3 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2024 (düzenlendi) normalde nasıl çoğalıyo bunlar? hadi uruk hai'leri biliyoruz. o kısımlara tolkien pek değinmemiş heralde bunlar da kafalarına göre sevgi pütürcüğü anne baba çocuk orc yapmışlar. normal şekilde diğer ırklar gibi çiftleşiyorlar falan denmiş. de nasıl bir topluluk bunlar. Ağustos 30, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar