Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 main karakterin hangisiyse onunla kas işte sorunun anlamsızlığına gel ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 eşşeğin zkinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 oyun kac tl ye geliyor simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 45*(euro'nun tl karşılığı) tam rakam vermiyorum çünkü ne olacağı belli değil sabah 6.50 idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 45x8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 durma da 260 tl bfa 160 tl pre-paid olmuş vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 iyi ki önceden almışım prepaid falan da hazırım bfaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 bfa alamamış olan ben kan ağlıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 wow tokenlarla prepurchase’ı bastım aylar öncesinden, göbeğimi kaşıyarak bekliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 simdi bfa almadım cok yuksek diye beta oynuyorum normal accountta 1150 k gold var 1 tolken kac euroya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 bu mount'u aldım, teldrassil yakma sinematiği vs. girdi bitti görev. başka bir şey var mı yapılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 3 legendary weaponı da almakla uğraşim mi ya? legionu oynamadım ben prepatche geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 tipini begendiysen ugras, oyle cok kasan bisey degil. transmog disinda bi olaylari kalmadi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Celtics said: bu mount'u aldım, teldrassil yakma sinematiği vs. girdi bitti görev. başka bir şey var mı yapılacak? lordaeron savaşı falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 hozceri said: simdi bfa almadım cok yuksek diye beta oynuyorum normal accountta 1150 k gold var 1 tolken kac euroya geliyor 1 token 13 euro olması lazım değişmediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Saeros said: Celtics said: bu mount'u aldım, teldrassil yakma sinematiği vs. girdi bitti görev. başka bir şey var mı yapılacak? lordaeron savaşı falan var bitirdim onu da, baya hype'landık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 evet o zaman sonuna gelmişsin :D zaten 3 gün sonra bfa geliyo az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Medivh's 8.0 BFA Raiders Lexicon https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xHvIxX5TE0ZMYTKBzkaRNFQTJzYQJhhho8KuyK4CB0w/htmlview# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 en ucuz durma'da mı şimdi patch? gelecek hafta alacağım ben de dönüşte de. 26 euro var gerçi hesapta onun üstüne ekleme yaparak alabiliyor muyum steam gibi? gerçi bu seferde pre-paid olayı çıkacak safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Güzel betaydı, 2 ay iyi oynadım, özellikle professionların en baştan kasılmaması güzel olmuş. Bir sonraki betaya kadar beni idare eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Caladorn said: Medivh's 8.0 BFA Raiders Lexicon https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xHvIxX5TE0ZMYTKBzkaRNFQTJzYQJhhho8KuyK4CB0w/htmlview# teşekkürler link için, güzel anlatmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 olm bu topici ne zaman yukarda görsem yüzümü mavi sarıya boyayıp giriyorum BİRİ LAF MI ETTİ ALLIANCE’A diye sgfd çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Euro patlamadan Durmaplay'den 259TL'ye normal versiyonu dün akşam aldım, biraz önce keyi verdi, upgrade ettim. Yeni fiyat çakarlarsa çok acımasız olur, bineksiz versiyonu aldım. Şimdi bu binekleri alma şansım hiç yok di mi? Anca digital deluxe alırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar