Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 aynen zaten benim maghar direkt frostwolf armor ile dolanıyor. tertemiz lol gerçi maghar için hunter kasmıştım ben. hunter'in class order seti de o kadar ORK ki bi yandan lol yani. hangisini kullanayım diye arada kalmıştım sdkfh vulpera heritage'inden ben de vazgeçtim ya. rogue dışında kasasım yok onu da solo farming için istiyorum zaten. daha yeni warrior sıfırdan fırlatmışken bir daha çekemem boost olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Valla alliance oynayan varsa shadowlands için Dwarf warrior,shaman ,hunter kassın derim. Punk saç modeli ve dövmeler falan gene en iyi character customization ı Cücelere verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 jmorphlayin karakteri,racial disinda bi secim kriteri yok su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 nzoth'u lfr'de kesme ihtimali yok değil mi ya sadjkfsda bi pug grubu bulayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Anasini bile kesersin lfr'de, gecen hafta girip 111 dh'yi lvllayip, gearlanip kestim ben hic taktik falan bakmadan. Hatta dps'te 5. Falandim cogu fight'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 valla 12-13. kere deniyorum farklı gruplarla daha en çok bir kere %15 yaklaşabildim asdfds laf anlamıyorlar. grubun yarısı neck basmıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Bakma sen LFR mythic ten zor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 nzoth figt lfr icin zor. ilvlin varsa normal gir. lfr'da o neck basmayi cikarmalari lazim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Lvl 120 charım var ama üzeirnde hiç kıyafet yok sinir olup bir daha oynamamk için tüm itemlerı attım. Bunu nasıl gearlayabilirim ? Yani en azından normla dungeoana girecek kadar ? AH den item alayım diyorum en hızlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Ticket ac bazen recovery yapıyorlar anlat GM e derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 1 saat önce, Law dedi ki: Lvl 120 charım var ama üzeirnde hiç kıyafet yok sinir olup bir daha oynamamk için tüm itemlerı attım. Bunu nasıl gearlayabilirim ? Yani en azından normla dungeoana girecek kadar ? AH den item alayım diyorum en hızlı ? Bir tane World Quest addonu indir, ekipman verenleri yapmaya başla. Grup gerektirenler varsa, addon zaten sana grup kurma veya gruba katılma imkanı sunuyor. Girip, leechlersin. 1-2 saate silah hariç ekipman toplarsın. Üstüne Nazjatar quest line L370 silah veriyor. Normal Warfront da item verir. Zone Assault item verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, Law dedi ki: Lvl 120 charım var ama üzeirnde hiç kıyafet yok sinir olup bir daha oynamamk için tüm itemlerı attım. Bunu nasıl gearlayabilirim ? Yani en azından normla dungeoana girecek kadar ? AH den item alayım diyorum en hızlı ? https://eu.battle.net/support/en/restoration buradan sildiğin itemları geri almaya başlayabilirsin yanlız haftada 1 kere sanırım en azından an lazım olanını geri alırsın, gerçi bu servisi haftada 1 kere kullanabilirsin diyor, geri aldığın eşya(lar)ı inbox dan alabilirsin yazmışlar, hepsini geri veriyor olabilir bir bak derim. Eylül 22, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2020 Tesekkurler tavsiyeler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 (düzenlendi) Bİraz geç olacak ama ticket açmana gerek yok. item restoration diye bir şey var onu kullan. Edit: Darksun yazmış. Eylül 24, 2020 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 TwistingNether horde tarafı için guild arıyorum. Önerisi olan? lvl24 rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar