madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 DarKRideR said: said: FDT'nin Disiplin Yargılaması ve Usul Hükümleri bölümündeki 75. maddesine 2. fıkra olarak yapılan eklemede, "Sözlü olarak gerçekleştirilen disiplin ihlallerinde, resmi yayıncı kuruluş görüntüleri, izleyen kişiler tarafından ihlal olarak algılanacak tarzda söz için de delil olarak kabul edilebilir." ifadeleri yer aldı. Şu maddede açık mesela, diyor ki delil olarak kabul edilebilir. Bunun bir karşılığı da işte istediğimizi kabul eder, istediğimizi etmeyiz. Ama madde açık açık diyor ki sözlü olarak gerçekleştirilen disiplin ihlalleri. Yani Muslera'da Emre'de temelde Caner ile aynı konumda; cezayı verenin keyfine bağlı. Bunu gerekli olanı kabul eder, gerekli olmayanı etmeyiz gibi okursanız rahatlayacaksınız. "Hakemin pesinden kosa kosa kufredersen kamera kaydına bakar cezanı veririm, oyle hakem eyyamı ile kacamazsın" diye anlarsınız su kısmı bitecek butun dertler. Sonucta yapılan hareketin agırlıgının bir onemi var. Hakemi omzuna dokunursan belki sarı kart gorursun, engin baytar gibi boynuna yapısırsan 11 mac ceza alırsın. Aynı hesap. Caner bir nevi hakemin boynuna yapıstı, hakem bunu "farketmeyerek" (artık kim inanıyorsa buna) cezalandırmadı. TFF'de yemezler diyip cezasını bir sekilde yapıstırdı. Bundan sonra da boyle bir sey olursa cezalandırılabilirsin diye madde koydu. Siz insanlık tarihinde agzından kufur cıkmıs herkesi, her olayı aynı kefeye koymaya calısıp dursanız da herkes ayırt edebiliyor elma ile armudu. Zaten bu hafta oturup detaylanıracaklarmıs artık su dertten kurtulacagız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Abi ama lar mamalar fakatlar diye başladıktan sonra hukuksuzluktu demeyin. İnandırıcı olmuyosunuz. Ya direk hukuksuzluk bu ceza hatalı diye söyleyin bir zahmet ya da hiç konuşmayın. Amaları fakatları koyduğunuz zaman hukuksuzluğu savunuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Spor bölümündeki her konu nasıl dönüp dolaşıp bjk ye geliyor ben onu anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 because, "bizim oyuncumuz ceza aldı, o zaman bütün küfür edenler hadım edilsin!" ayrıca kaleci vuruşunu yapan adamın suratına mal bulmuş mağribi gibi zoom yapan kameraman/reji artık her kimse o na şefin özel specialini gönderiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 madcow said: DarKRideR said: said: FDT'nin Disiplin Yargılaması ve Usul Hükümleri bölümündeki 75. maddesine 2. fıkra olarak yapılan eklemede, "Sözlü olarak gerçekleştirilen disiplin ihlallerinde, resmi yayıncı kuruluş görüntüleri, izleyen kişiler tarafından ihlal olarak algılanacak tarzda söz için de delil olarak kabul edilebilir." ifadeleri yer aldı. Şu maddede açık mesela, diyor ki delil olarak kabul edilebilir. Bunun bir karşılığı da işte istediğimizi kabul eder, istediğimizi etmeyiz. Ama madde açık açık diyor ki sözlü olarak gerçekleştirilen disiplin ihlalleri. Yani Muslera'da Emre'de temelde Caner ile aynı konumda; cezayı verenin keyfine bağlı. Bunu gerekli olanı kabul eder, gerekli olmayanı etmeyiz gibi okursanız rahatlayacaksınız. "Hakemin pesinden kosa kosa kufredersen kamera kaydına bakar cezanı veririm, oyle hakem eyyamı ile kacamazsın" diye anlarsınız su kısmı bitecek butun dertler. Sonucta yapılan hareketin agırlıgının bir onemi var. Hakemi omzuna dokunursan belki sarı kart gorursun, engin baytar gibi boynuna yapısırsan 11 mac ceza alırsın. Aynı hesap. Caner bir nevi hakemin boynuna yapıstı, hakem bunu "farketmeyerek" (artık kim inanıyorsa buna) cezalandırmadı. TFF'de yemezler diyip cezasını bir sekilde yapıstırdı. Bundan sonra da boyle bir sey olursa cezalandırılabilirsin diye madde koydu. Siz insanlık tarihinde agzından kufur cıkmıs herkesi, her olayı aynı kefeye koymaya calısıp dursanız da herkes ayırt edebiliyor elma ile armudu. Zaten bu hafta oturup detaylanıracaklarmıs artık su dertten kurtulacagız umarım. La gecenlerde senolda hakemin bir olayindan sonra kendi kendine kufrediyor diye olay olmadi mi ceza almadi mi bizim laz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Rewendor said: applev0dka said: X takımı oyuncusu küfür ediyor, herkes görüyor X takımı taraftarı dahil herkes suçlu diyor. Ama adam talimata sonradan konan bir madde ile ceza alıyor (veya kılıfına uyduruluyor) federasyon başkanı çıkıp "küfürü bitiricez diyor" X takımı oyuncusu sarı kart gördükten 10 saniye sonra başka bir dilde küfür ediyor (edildiği söyleniyor benim bu konuda bir yeteneğim yok). Belli bir iq seviyesinin üstündeki herkes kendine kart gösteren hakem hakkında konuşuyor diye yorum yapabilir ?? ve hakkında herhangi bir işlem yok. takımdan bağımsız seni rahatsiz ediyor mu etmiyor mu ? beni ediyor. umrumda değil muslera ceza almış, şu olmuş bu olmuş caner oynamış oynamamış. beni bu 2 yüzlü kokuşmuşluk rahatsiz ediyor. zaten muslera 6 maç alsın diyen yok. ama göz dağı için 6 verdikten 1 hafta sonra küfürü ekrana yansıdığı söylenen adam hakkında işlem yapmazsan insanlar homurdanır. caner cezası için de "tayyip istedi, o yüzden oldu" şeklinde imalar yapılmış zaten. beklerim Kısmi olarak katılıyorum. Caner küfür ettiyse cezasını hakem vermeliydi, hakem vermediyse talimatnameye göre verilmeliydi. Eldeki kuraldan ceza almıyorsa da almayacaktı suçlu olmasına rağmen. Eğer kuralı değiştirirsen onun uygulaması da ileriye yönelik olur, burada tamamen haksızlık edildi, zaten ilk gün söylemiştim. Bu kısmı beni de gayet rahatsız ediyor. Muslera konusuna gelince, küfür etti mi bilmiyorum, ama bayağı söylendiği yansıdı kameralara. Küfürsüz söylenmiş, ya da hakeme değil de "hay böyle futbolun da maçın da...." diye saydırmış olabilir küfrü. Ancak hakeme dahi küfretse kendi kendine küfürlü söylenmekle hakemin arkasından bağıra çağıra el kol hareketleriyle direkt olarak ona hitap ederek küfür etmek hem ağırlık, hem etki, hem de hakemin oyun içerisindeki otoritesine saygı olarak çok farklı. İki pozisyon bir tutulmamalı. Ha yeni kurala detaylı bakmadım, atıyorum 1 ila 6 maç arası ceza diyorsa, ve hadi Caner de kural değişikliği sonrası hareketi yapmış olsa Caner'e 6 Muslera'ya 1 maç verirse falan belki diyecem, ama kendi kendine söylenmek insanlık halidir, bunun cezası olmamaması gerekir bana göre. Varsa kural hatalıdır. Ama Caner konusunda kural değiştirip geriye yönelik uygulama yapmanın haksızlığı sabit her türlü. Ha bu arada Caner'e de 6 maç kurallar dahilinde bile olsa fazla bence, işin içinde fiziksel temas olmadı mı ve tutup da toplumu galeyana getirici şekilde değerlere falan kasıtlı küfür olmadı mı standart bir sinirli küfür için 3 maçtan fazlası abartıdır. 2 pozisyonu bir tutan bir kişi yok ? gösteremezsin zaten. aklı olan da iki pozisyonu bir tutmaz. zaten olay Beşiktaş-GS konusuna gelmesin diye takımlardan bağımsız yazdım, adam cevap olarak yine kuruldaki Beşiktaşlılar falan yazdı pes ettim.. ben takımında değil olayın hukuksuzluğundayım, adaletsizliğindeyim. insanlar artık TR'nin ortamına alıştığı için mi bu kadar kolay kabul ediyor bunları, hemen dalga konusu yapıyor aptal aptal bilmiyorum ama ben kabul edemiyorum yani. muslera için de; Pozisyon özelinde ben hakeme itirazdan sarı gördükten sonra aut atışı kullanan kaleci hakeme sövüyor diye algılarım, çıkıp da "takım arkadaşlarına, oyuna, ortalığa küfür ediyor demek komik kaçıyor :) olay yine muslera-gs falan değil, öyle bakanlar çok sığ bakıyor. ben muslera ceza alsın diye kovalamıyorum, bir şey yapıyorlarsa ya tam yapacaklar ya hiç yapmayacakalar. küfürü bitircez diyip 1 maç sonra edilen küfürleri görmezden gelir ya da "hedefi yok canım onların" dersen senin adaletine inancı kalmaz ki kimsenin (zaten var mı ki sadsafa) valbuena'nın kayseri yedek kulubesine doğru fuck you demesi çok net yani.. hadi bitir küfürü ?? beni canerin ceza alması rahatsiz etmiyor, ceza hakkı zaten. beni rahatsız eden ceza alış şekli, 10 gündür bunu anlatamadım bazılarına cidden renkler işin içine girince zorlananlar var. demirkol da söyledi, böyle yaparsan, özür dileyen adamı hukuksuz şekilde cezalandırırsan adam yarın özür dilemez "ben Otomobil Çamurluğu" dedim diye kendini savunur.. ya en başında çat diye kırmızı çıkacaktı bu işler halledilecekti, çıkarmadıysa da zaten eyyamcı hakemler bunu kovalar ilk fırsatta caneri atardı bunu biliyoruz sdafa :D federasyon işin içine girerek bok etti daha çok. hafta sonu twitterda girdim maça bakmak için, maç yorumundan çok muslera küfür etti mi etmedi mi o videolar dönüyordu yani mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 cicibeybe said: La gecenlerde senolda hakemin bir olayindan sonra kendi kendine kufrediyor diye olay olmadi mi ceza almadi mi bizim laz?Kufurden almadı. Normal mactan atılma cezası neyse onu aldı. Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. teknik sorumlusu ŞENOL GÜNEŞ'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Olayi yakindan falan takip etmedim o yuzden cahilligimse kusura bakmayin da: bu adam sovdugu icin oyundan atildi zaten, sonra da sovdugu icin yine ceza aldi haliyle. Gazete linklerine falan baktim da oyle yaziyor, arka planinda baska birsey vrsa soyleyin. Goruntuleri de hatirliyorum, bir pozisyona birseye vs kizip bagirip cagiriyordu sonra donup kendi kendine kufrediyordu adam. Sonra medyaya yayildi zaten goruntuler, herkes elestirdi etti vs sonra da 1 mac mi ne ceza verildi iste senin de dedigin gibi. Simdi anlamadigim sey su: Bizim bir oyuncuya hakem birsey vermiyor, videolarda apacik gorunuyor herif sovuyor diye adama 6 mac ceza veriliyor. Bence yerinde bir ceza ok bunu anladik. Bizim teknik direktor kendi kendine kufrederken hakemler tarafindan atiliyor, o da ceza aliyor. Fenerin GSnin futbolculari bu hafta acik sekilde yine sovuyor onlar ceza almiyor mu? Teknik detayi vs vardir da, madcow canerinki ozel bir durum hakemi kovalayarak kufrediyor oyle dusuneceksiniz dedigi icin soyluyorum. Sorun su, bu isin standardi ne tam olarak yahu? Kafalarina gore takimdan takima farkli uygulanan yasa, kural vs olmaz. Net bir kural olur herkes onunla degerlendirilir. He bir de yasa geri yurumez var ama onu bize gecirdiler bile sanirim. O da muz cumhuriyetinde yasamanin bedeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Bu işin standartı caner gibi arkasından sövmeyeceksin, delikanlı olup yüzüne karşı söveceksin. Delikanlı olursan ceza yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 muslera, fernando, valbuena vsvs pfdk'ya sevk edilip ceza almasa hiçbişey demem de adamlar sevk bile edilmiyor ya orası skandal. gs-fb yarıştan erken kopmasın istiyorlar, adamlara da hak veriyorum gerçi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 şenol güneş konusu neden açıldı bilmiyorum da.. konuyla gram alakası yok ?? yani caner ile şenol güneş arasında nasıl bağ kurdunuz ? biri zaten müsabakadan ihraç ediliyor, cezası pfdk'dan geliyor. diğeri müsabakadan ihraç edilmiyor, hukuksuz bir ceza alıyor. ikisinin alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 şenolla muslera'nın kendi kendine söylenmesindeki benzerlikten açıldı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 FuCKiR said: Bu işin standartı caner gibi arkasından sövmeyeceksin, delikanlı olup yüzüne karşı söveceksin. Delikanlı olursan ceza yok muslera mı delikanlı gibi yüzüne söven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 cicibeybe said: Olayi yakindan falan takip etmedim o yuzden cahilligimse kusura bakmayin da: bu adam sovdugu icin oyundan atildi zaten, sonra da sovdugu icin yine ceza aldi haliyle. Gazete linklerine falan baktim da oyle yaziyor, arka planinda baska birsey vrsa soyleyin. Goruntuleri de hatirliyorum, bir pozisyona birseye vs kizip bagirip cagiriyordu sonra donup kendi kendine kufrediyordu adam. Sonra medyaya yayildi zaten goruntuler, herkes elestirdi etti vs sonra da 1 mac mi ne ceza verildi iste senin de dedigin gibi.Sovdugu icin atılmadı, fazla/yogun itirazdan atıldı. Pepe'nin Valbuena ile olan pozisyonu. Faul degildi hakem faul verdi. Sonra Senol itiraz etti arkasını dondu saydırdı, ardından hakem geldi dısarı attı. Herkes hakaretten attı sandı ama itirazdan/el kol hareketlerinden atılmıs iste; sportmenlige aykırı hareketin karsılıgı bunlar oluyor. Zaten bu olaydan sonra bir suru de rapor degistirildi lafının cıkmasının sebebi bunlardı. O kufurleri nasıl duymamıs olabilirler, rapora nasıl girmez diye. Ama senol "duyulmayan" kufurden ya da goruntulerden ceza almadı. Cok konusuldu ama hepsi "ayıp ama futbolda olan seyler"e baglandı bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Ok ben yanlis biliyormusum. Kusura kalmayin konuyu dagittim, siz tartismaya devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 enrique said: şenolla muslera'nın kendi kendine söylenmesindeki benzerlikten açıldı konu. e tamam, o zaman böyle bir madde yoktu ve şenol hocanın buna göre raporda ne yazıyorsa ondan ceza alması doğal şimdi böyle bir madde var, aynı şekilde "şenol hoca küfrediyor ceza almıyor" diyenler "muslera kendi kendine söyleniyordu" diyor lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Senol'da en buyuk tartısma: 2 metre arkasında hakem varken sovuyor ve hemen ardından atılıyor, cezaya hakaretten degil sportmenlige aykırıdan giriyor bu nasıl istir idi. Onun ustune Rıdvan'ın cıkıp once acıkladıgı sonra R'ledigi raporlar degistirilmis tartısması baslıyor. Tam olarak bu iki olayın da hakemin yanında olması, ikisinin de besiktaslı olması ve ikisinin de "duyulamaması" biraz manidar olmasının yanında karsılastırıldıkları ve ceza istenen olaylarla yakından uzaktan alakaları yok. Biri kalesinde hakemden 50 metre otede, oburunde hakem bile yok oyun akısında emrenin ne dedigi anlasılmıyor bile. Valbuena'nın pozisyonunu ise gormedim onunla ilgili yorumum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ya benim fikrim açık şenol güneş tribüne 1-2 maç ceza caner kırmızı kart 2-3 maç ceza muslera oyna devam valbuena direkt adamın yüzüne söylüyor gibi tekrar bakmak gerek(törenin fuck off olayı gibi aynı) emre oyna devam ama TFF'nin bu hukuksuz uygulaması sonrası; şenol güneş ceza caner ceza muslera ceza valbuena ceza emre ceza tabi hepsi aynı ceza demiyorum 1 ile 4 maç arası yapıştıracaksın madem "küfürü silmek" gibi bir iddia ile yola çıkıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ben de bu başlık niye sürekli up'lanıyor diyorum. cevabı açık: TheGreatWall said: Spor bölümündeki her konu nasıl dönüp dolaşıp bjk ye geliyor ben onu anlamıyorum... çünkü elmalıvodka kafası. girip her rakip takım başlığını troll'lüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 sen de girip girip shitpost atıp kaçıyorsun. en son trollüyor dediğinde oturup teknik taktik konuşmuştuk. hangi postum troll diye alıntılayıp sormuştum cevap verememiştin ;) desteksiz sallama elementi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 onun adı cevap verememek değil, bataklığa batmamaya çalışmak. kırk yılda bir düzgün bişileri, mantıklı şekilde tartışıyorsun da işte diyorum ya bozuk saat misali, arada denk geliyo. yoksa tek yaptığın herkesin söylediklerini çarptırıp, bi şekilde beşiktaşa uyarlayıp lölölölö yapmak. bir vale kıvamında değilsin ama emin ol düşündüğünden ÇOOOOK daha yakınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 farkındaysan konuyu Beşiktaştan ayırarak tartışıyorum burada. 10 gündür olay Beşiktaş değil hukuksuzluk diyorum. konuyla ilgili yazacak fikrin yok, gelip shitpost kasıyorsun. tek faydan yok. benim doğru/yanlış bir fikrim var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 enrique said: gs-fb yarıştan erken kopmasın istiyorlar, adamlara da hak veriyorum gerçi biraz. Biraz uğraşsam kim hangi takımlı tek tek sayarım bu forumda. Bu nası bi fanatiklik arkadaş. Hele biri var ki şu konunun ırzına geçen saçma sapan argümanlarla, o çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Ben su hukuksuzluk olayina takiliyorum zaten.. Adamlar Madde 36 ve Madde 41 alt bantlarindan iki ayri ceza verdik diyorlar. Bunu da oy birligi ve oy cokluguyla aliyorlar. Buradaki kimse neden tam olarak ceza verildiginin farkinda degil. Besiktas kufure ceza verdiler diye itiraz etse biz kufurden vermedik diyebilirler. Bunun kilif uydurma oldugunun farkindayim. Ama hakeme el kol yaparak kosturan adam icin sportmenlige aykiri ceza verebiliyorsan ve bunun bantlari 3-7 mac ise, 4 mac gelirse buradan ne yapabilirsin. Caner bugun herkesin yaptigi kendi kendine kufur etseydi bunlarin hicbiri olmayacakti. Daha once yapilmamis tarzda ve bu kadar aleni yaptigi icin cezasi agir oldu. Bundan sonra biri kalkip hakeme depar atip kufrederse bunun cezasiz kalacagini mi dusunuyorsunuz? Boyle olacaksa buradaki Besiktaslilar haklidir derim. Ama ornek Muslera gibileri degil. Nedeniyle yazdim onceki sayfalarda. Kisiye hakeret niteliginde kufur bundan sonra muhtemelen 3-7 mac arasi degisecektir, hakemin atip atmamasindan bagimsiz. Ama bunun tartismaya acik olmamasi lazim. Sizin dediginiz su oluyor: Bugun PL'de anlik fuck off diyen her mac 10 topcu gorursun. Ben ama hic kostura kostura kufur eden oyuncu gormedim. Boyle bir adam olsa cezasi ne kadar olurdu? Peki ona ceza verilseydi, millet kalkip e herkes fuck off diyor onlara niye ceza verilmedi su ana kadar diyecek miydi? Takimdan bagimsiz bakalim okay, ama ornekleri verirken duzgun secelim. Aut atisi kullanan adama kameraman zoom yapti ve agzindan ispanyolca kufur cikti diye ceza vermek ile ayni adamin hakemin yanina gidip/dialoga girip itiraz ederken sektirmesi ile bir tutulacaksa bu isin sonu gelmez. Vestel Manisaspor kalecisini ornek gostermisim aklima geldigi o oldugu icin. O adama neyden ceza vereceksin? Adamin teki topu iskalayip kufrederse defans oyuncusu da ustune alirsa ona da mi ceza vereceksin kamerayi inceleyip? Onun kararini nasil vereceksin. O yuzden olay sahada kufur olmasi degil. Birine hakeret edici/rencide edici tarzda kufur olmasi. Bunun ayrintisi ince olabilir, olmayabilir. Boktan bir durum kabul ediyorum her dili konusan futbolcu var. Ama birinin soylenerek ettigi kufure ceza verecek olsaydik bugun maclari tamamlayamazdik, ayni PL'deki fuck off gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 hakeme çok çalışmalısın diye bok atan bi futbolcu gördünüz mü peki hiç? ceza almasını geçtim adam disipline sevk edilmedi bile. şunu pepe falan yapsaydı min 3 maç ceza alırdı. http://skor.sozcu.com.tr/2017/10/22/bafetimbi-gomis-cuneyt-cakira-biz-her-gun-calisiyoruz-sen-de-calismalisin-dedim-669263/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar