Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

overhealing

Flassh

Öne çıkan mesajlar

thanks.

VerdiğüniZ keywprdlerdeb yola cıkarak
Hypertrophic scar ya da keloid bende ki sanırım. 2 si arasında teknik farklar varmıs... Tedavisi var mı? Bi doktora gösterdim ggnormk dedi ilgilenmedi bile., Tekrar baskasına göstermeden ön araştırma yapıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Bu nasıl gelişiyor peki?

sırtımdan ben aldırdım benimki ondan oldu. kemiğe yakın olduğu için olmuş sanırım. dövme sildirmiştim lazerle onda da çok ufak olmuştu. mesela herkesin omzunda çocukluktan aşı izi vardır ya o da keloidmiş sanırım.

Flassh said:

thanks.

VerdiğüniZ keywprdlerdeb yola cıkarak
Hypertrophic scar ya da keloid bende ki sanırım. 2 si arasında teknik farklar varmıs... Tedavisi var mı? Bi doktora gösterdim ggnormk dedi ilgilenmedi bile., Tekrar baskasına göstermeden ön araştırma yapıyorum

doktorun ggnormk demesi normal. çünkü tedavisi pek yok. ameliyatla alıyorlar mesela ama daha kötü oluyormuş. lazer tedavisi fln var sanırım ama pek araştırmadım.

https://www.wikihow.com/Get-Rid-of-Keloids

şunu bi inceleyebilirsin.

ben yaptıklarımı söyleyeyim. önce gittim iğne vuruldum. sanırım adrenalin iğnesi. direk keloide vuruyorlar. baya küçüldü rengi hariç şişlik kalmadı.

sonrasında SCAREX diye bi krem kullandım. ama böyle aylarca. tabi bi zaman sonra bıraktım. o ara iyiydi baya sonra tekrar çıktı. gittim bir daha iğne vuruldum. tekrar küçüldü. 1 sene fln hiç ses çıkarmadı. ardından tekrar fırladı. şuan o aşamadayım pek umursamıyorum. tırnak kadar fln birşey zaten. şu attığım linktekilerin hepsini fln yapsan aslında mutlu mesut yaşanabilir. benimki sırtta ve elin ulaşamayacağı bi yerde olduğundan uğraşamıyorum açıkçası.

ayrıca doktor silikon şerit önermişti. yapıştırıyorsun baskı uyguluyor. ama hiçbi yerde bulamadım şeritten ben. sonra da yalan oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Holy said:

Bu nasıl gelişiyor peki?

sırtımdan ben aldırdım benimki ondan oldu. kemiğe yakın olduğu için olmuş sanırım. dövme sildirmiştim lazerle onda da çok ufak olmuştu. mesela herkesin omzunda çocukluktan aşı izi vardır ya o da keloidmiş sanırım.

bende ben aldırdım ondan sonra oldu QQ
3 tane aldırdım. en kötü olanı bu. birinde morumsu hafif bi leke kaldı. diğeri temiz

keloid chest denilen resimde ki gibi aynı boyutlarda hemen hemen hatta
http://www.melafind.co.uk/LesionWebsite/KeloidScarHSC.htm

tam chestte olduğu için tırnağım takılıyor falan acayip tilt etmeye başladı. şişlik indirsem yeticek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...