Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 yara izinin aşırı iyileşip büyümesi/şişmesinin teknik ismi neydi? unuttum bulamıyorum doktorlar help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 skarlasma fibrosiz fibroplazi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 hipertrofik skar / keloid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 ? Felis silvestris catus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 keloid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 sırtımda var leş birşey. ben aldırdım yerinde keloid kaldı. geçmiyor. geçmek bilmiyor. hiçbir çaresi yok. iğne yapıyorlar küçülüyor ama sonra gene büyüyor fln. varsa doktorlar bi çaresi hemen uygulayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 thanks. VerdiğüniZ keywprdlerdeb yola cıkarak Hypertrophic scar ya da keloid bende ki sanırım. 2 si arasında teknik farklar varmıs... Tedavisi var mı? Bi doktora gösterdim ggnormk dedi ilgilenmedi bile., Tekrar baskasına göstermeden ön araştırma yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Bu nasıl gelişiyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Dikiş sonrası oluştu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Basligi gorunce wow geldi aklima. Nasi overheal yapmadan heal atilir gibi bi konu sanmistim meger dikis sonrasi yara iyilesmyesiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Overhealin zararları işte.. Benim priest mal çıktı overheal basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 overhealing yeterince teknik bir isim bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Pordakal said: Basligi gorunce wow geldi aklima. Nasi overheal yapmadan heal atilir gibi bi konu sanmistim meger dikis sonrasi yara iyilesmyesiymis yalnız diilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 overheal olunca noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Holy said: Bu nasıl gelişiyor peki? sırtımdan ben aldırdım benimki ondan oldu. kemiğe yakın olduğu için olmuş sanırım. dövme sildirmiştim lazerle onda da çok ufak olmuştu. mesela herkesin omzunda çocukluktan aşı izi vardır ya o da keloidmiş sanırım. Flassh said: thanks. VerdiğüniZ keywprdlerdeb yola cıkarak Hypertrophic scar ya da keloid bende ki sanırım. 2 si arasında teknik farklar varmıs... Tedavisi var mı? Bi doktora gösterdim ggnormk dedi ilgilenmedi bile., Tekrar baskasına göstermeden ön araştırma yapıyorum doktorun ggnormk demesi normal. çünkü tedavisi pek yok. ameliyatla alıyorlar mesela ama daha kötü oluyormuş. lazer tedavisi fln var sanırım ama pek araştırmadım. https://www.wikihow.com/Get-Rid-of-Keloids şunu bi inceleyebilirsin. ben yaptıklarımı söyleyeyim. önce gittim iğne vuruldum. sanırım adrenalin iğnesi. direk keloide vuruyorlar. baya küçüldü rengi hariç şişlik kalmadı. sonrasında SCAREX diye bi krem kullandım. ama böyle aylarca. tabi bi zaman sonra bıraktım. o ara iyiydi baya sonra tekrar çıktı. gittim bir daha iğne vuruldum. tekrar küçüldü. 1 sene fln hiç ses çıkarmadı. ardından tekrar fırladı. şuan o aşamadayım pek umursamıyorum. tırnak kadar fln birşey zaten. şu attığım linktekilerin hepsini fln yapsan aslında mutlu mesut yaşanabilir. benimki sırtta ve elin ulaşamayacağı bi yerde olduğundan uğraşamıyorum açıkçası. ayrıca doktor silikon şerit önermişti. yapıştırıyorsun baskı uyguluyor. ama hiçbi yerde bulamadım şeritten ben. sonra da yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Black-ice said: Holy said: Bu nasıl gelişiyor peki? sırtımdan ben aldırdım benimki ondan oldu. kemiğe yakın olduğu için olmuş sanırım. dövme sildirmiştim lazerle onda da çok ufak olmuştu. mesela herkesin omzunda çocukluktan aşı izi vardır ya o da keloidmiş sanırım. bende ben aldırdım ondan sonra oldu QQ 3 tane aldırdım. en kötü olanı bu. birinde morumsu hafif bi leke kaldı. diğeri temiz keloid chest denilen resimde ki gibi aynı boyutlarda hemen hemen hatta http://www.melafind.co.uk/LesionWebsite/KeloidScarHSC.htm tam chestte olduğu için tırnağım takılıyor falan acayip tilt etmeye başladı. şişlik indirsem yeticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Keloid resimlerine baktim da, overhealingden ziyade underhealing gibi duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar