Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nissan Qashqai vs. ?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Beyler selam. Bir araba kira döneminin daha sonuna geliyorum. C-180'den biraz daha ucuz ve az yakan bir şeylere düşeyim diyorum yeni dönemde.

Yeni Qashqai'nin dizel otomatiğine bakıyorum. Size danışsam, onu alma bunu al diye ya da başkaca bir öneriniz olur mu?

Acil ilginizi istirham ederim.

Şimdiden çok teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

qashqai jip görünümü dışında leş, megane bile daha iyi.

Yok abi. Yeni model Qashqai baya iyi son model meganlara kiyasla. Qashqai yuksek, yol tutusu guzel, yolda ne yapacagi belli arac, guvende hissettiriyo. Megan cok hafif.

Ha olay yakitsa her sekilde megan > qashqai tabiki. Sehir icinde bile 5 litre falan yakiyo 100 km'de ki sports mode'da falan kullanip yolu bos bulunca bastim paso meganla, bana misin demedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Holy said:

qashqai jip görünümü dışında leş, megane bile daha iyi.

Yok abi. Yeni model Qashqai baya iyi son model meganlara kiyasla. Qashqai yuksek, yol tutusu guzel, yolda ne yapacagi belli arac, guvende hissettiriyo. Megan cok hafif.

Ha olay yakitsa her sekilde megan > qashqai tabiki. Sehir icinde bile 5 litre falan yakiyo 100 km'de ki sports mode'da falan kullanip yolu bos bulunca bastim paso meganla, bana misin demedi.
İşte zaten SUV olması sayesinde oluyor o dediklerin (yüksek, güvende hissetirmesi falan). Onun dışında malzeme kalitesi vs. kötü.

Megan da çok çok iyi değil, bir tık daha iyi işte qashqai'den.

Yeni model denen de makyaj zaten, yeni kasa yapmadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper araç bence. Hele megane vs c segmenti komple döver. Antalya - kemer yolunda maça yetişmek için bi yardırmışlığım var yüksekliğine rağmen çok güzel dönüyor, güzel hızlanıyor, güzel duruyor.
İç tasarımı kullanışlı, rahat. Bi de çukurdan tümsekten rahat geçiyosun daha ne olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu qashqai ve genel olarak milletin jip hastalığından gına geldi de, ... belediyelerin yol çalışmalarını yapıp her tarafı kapatmadan bırakması sayesinde alçak arabaların anası ağlıyor. sırf bu yüzden jip alırım alırsam. tek bu neden yeter yani türkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...