Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Beyler selam. Bir araba kira döneminin daha sonuna geliyorum. C-180'den biraz daha ucuz ve az yakan bir şeylere düşeyim diyorum yeni dönemde. Yeni Qashqai'nin dizel otomatiğine bakıyorum. Size danışsam, onu alma bunu al diye ya da başkaca bir öneriniz olur mu? Acil ilginizi istirham ederim. Şimdiden çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 focus dizel otomatik az yakıyor. Kaşkayi'den bizim şirket baya mutsuzdu benzin kotasını yiyorlardı hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 qashqai jip görünümü dışında leş, megane bile daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Hadi yavs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 başka ne seçenekler var, peugeot ile aranda mesafe yoksa -benim var- 3008 lere bak istersen dizelleri baya tutumlu diyorlar, zaten motorda başka numara yok :) ama araba hakkında yorumlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Peugeot'a benim de içim ısınmıyor ya. Hem marka algısı daha düşük geliyor bana genel olarak hem de sağlamlığından şüphem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 tamamen aynı fikirdeyim :) ama baya güzel bir araba olmuş bu sefer, içi dışı baya şık Ve az yakan dersen ve Mercedes’ten iniyorsan fazla seçenek yok suv gibi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Holy said: qashqai jip görünümü dışında leş, megane bile daha iyi. Yok abi. Yeni model Qashqai baya iyi son model meganlara kiyasla. Qashqai yuksek, yol tutusu guzel, yolda ne yapacagi belli arac, guvende hissettiriyo. Megan cok hafif. Ha olay yakitsa her sekilde megan > qashqai tabiki. Sehir icinde bile 5 litre falan yakiyo 100 km'de ki sports mode'da falan kullanip yolu bos bulunca bastim paso meganla, bana misin demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 şahsi mi şirket için mi kiralıyorsun? fiyatlar hakkında bilgilendirme yapabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Tim said: Holy said: qashqai jip görünümü dışında leş, megane bile daha iyi. Yok abi. Yeni model Qashqai baya iyi son model meganlara kiyasla. Qashqai yuksek, yol tutusu guzel, yolda ne yapacagi belli arac, guvende hissettiriyo. Megan cok hafif. Ha olay yakitsa her sekilde megan > qashqai tabiki. Sehir icinde bile 5 litre falan yakiyo 100 km'de ki sports mode'da falan kullanip yolu bos bulunca bastim paso meganla, bana misin demedi.İşte zaten SUV olması sayesinde oluyor o dediklerin (yüksek, güvende hissetirmesi falan). Onun dışında malzeme kalitesi vs. kötü. Megan da çok çok iyi değil, bir tık daha iyi işte qashqai'den. Yeni model denen de makyaj zaten, yeni kasa yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Süper araç bence. Hele megane vs c segmenti komple döver. Antalya - kemer yolunda maça yetişmek için bi yardırmışlığım var yüksekliğine rağmen çok güzel dönüyor, güzel hızlanıyor, güzel duruyor. İç tasarımı kullanışlı, rahat. Bi de çukurdan tümsekten rahat geçiyosun daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 bu qashqai ve genel olarak milletin jip hastalığından gına geldi de, ... belediyelerin yol çalışmalarını yapıp her tarafı kapatmadan bırakması sayesinde alçak arabaların anası ağlıyor. sırf bu yüzden jip alırım alırsam. tek bu neden yeter yani türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 qashqai'nin 4329 farklı tipi vardı bir ara. en düşüklerinde tekerlek + direksiyon koyuyorlardı. herkesin deneyimi bindiği qashqai'nin tipiyle alakalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Önden çekişli, dizel, cvt şanzuman benim bindiğim. Bütün önden çekişliler aynıdır sürüş kalitesi olarak, 4x4 olan da daha bile iyidir belki(çünkü arka multilink diye biliyorum) c segmenti araçlardan daha iyi sürüşü var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Kuga sürdüm bu hafta 1000+ KM. 120 Bg dizel olması ve çok atik olmaması dışında inanılmaz rijit bir araç. Sessizlik, yol tutuşu, görüş açısı, oyuncakları vs. 120binden başlıyor fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 ille de dizel olsun demiyorsanız yeni xv'ye bakın. 124 bin'e veriyorlar orta paketi. http://www.subaru.com.tr/subaru-xv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 peugeot 3008 de olabilir. nissan ve reno ise rakipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar