Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Halloween / Autumn / Winter Sale 2017

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://store.steampowered.com/app/628290/All_Walls_Must_Fall__A_TechNoir_Tactics_Game/

All_Walls_Must_Fall aldım cok güzel duruyor ama early oynayıp piç etsem mi karar veremedim.

Bir de Expeditions: Viking kaptım
Mesaj tarihi:
Aldıklarım:

Long Dark - 13.75
Dawn of Discovery - 8.74
Inside - 15.50
Kingdoms & Castles 13.50
Northgard - 23.25
They Are Billions - 45.00
Plague Inc: Evolved - 10.80
Grim Dawn - 11.70

Toplam 142.24 TL

Düşündüklerim;

Astroneer
Dark and Light
Little Nightmares

Böyle bitiricem herhalde bu kışı...
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Tekken 7 sonrası son dakika golünü attım dün gece,

- Planet Coaster
- Shadow of Mordor
- Inside
- Ori and the Blind Forest
- Tabletop Simulator
- One Finger Death Punch
- I Am Bread

Tekken'i de sayarsak 170 TL ile kapamış oldum sale sezonunu.

lunapark oyununu aldım ben.
Mesaj tarihi:
stronghold hd ile stronghold crusader hd aldım, bi de majesty ekledim :3

ablama da full throttle gift'ledim nostaljik point&click takılıyor.

he bi de brothers in arms almıştım. iyice eskici olduk ya. torment'in enhanced edisyonunu deneyen var mı, iş yapar mı?
Mesaj tarihi:
Masticore said:

http://store.steampowered.com/app/628290/All_Walls_Must_Fall__A_TechNoir_Tactics_Game/

All_Walls_Must_Fall aldım cok güzel duruyor ama early oynayıp piç etsem mi karar veremedim.

Bir de Expeditions: Viking kaptım

vikingi oynadın mı

expeditions conquistador bundledan mı ne geldiydi türü sevmeme rağmen bir türlü sarmadıydı
Mesaj tarihi:
yaw bu poly bridge'i oynamak istiyorum da yakında 1 dolarlık bundle'da 3 oyunla beraber verecekler kesin, şimdi alıp o zamana kadar da oynamam falan bi de. tam boktan hissetmelik alışveriş :P
Mesaj tarihi:
son saniyede aldım bi sürü şey, ne de olsa iade ederim oynamaya vakit bulamazsam diye ahsdfuhsad

Hotline Miami 2
Dead Cells
Poly Bridge
They Are Billions
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
80 Days
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Aragami

şu superflight'ı da alacaktım son saniyede yetişemedim, steam son birkaç sale'da güzellik yapıyor 10 dakika uzatıyor benim gibi son dakikacılar için ama yine de yetişmedi superflight.
Mesaj tarihi:
Şu bundleları hep kaçırıyorum ya..

80 days şey gibi diye okudum ondan aldım. Böyle 80'lerin sonunda sonunu senin belirlediğiniz kitaplar vardı. Şunu yapıyorsan sayfa 80e git bunu yapıyorsan sayfa 16ya git falan. Hastasıydım o kitapların küçükken. Ondan aldım. Alakasız bişeyse boşa almışım
Mesaj tarihi:
planet coaster için management tarafında bi bok yok, daha çok göze hoş gelen bi park dizayn etmece, eski rollercoaster tycoon havasını aramayın falan filan demişler. ondan uzak durdum.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Ben de planespace torment ee aldım /:

şu oyun aylardır yüklü bende
her tamam lan bu sefer oyniyacam diye niyetlendiğimde oyuna başlayıp sayfalar dolusu yazıyı okuyamayıp bayıyorum
Mesaj tarihi:
Bir de oyunda nasıl bir ingilizce varsa 3 kelimeden 4ünü bilmiyorum.
withcher3 te öyle mesela, bi paragraf bişi söylüyor adam 40 kez sözlüğe bakıyorum.
Mesaj tarihi:
senko said:

Bir de oyunda nasıl bir ingilizce varsa 3 kelimeden 4ünü bilmiyorum.
withcher3 te öyle mesela, bi paragraf bişi söylüyor adam 40 kez sözlüğe bakıyorum.

türkçe altyazı seçeneği var
Mesaj tarihi:
sabonis said:

planet coaster için management tarafında bi bok yok, daha çok göze hoş gelen bi park dizayn etmece, eski rollercoaster tycoon havasını aramayın falan filan demişler. ondan uzak durdum.

doğru demişler.
  • Yeni Oluştur...