Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ilk defa ben de bir oyun almadim bir winter sale doneminde. baya vasat geldi bana genel indirimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 -Deno- said: Hasss They Are Billions'ı unuttum. daha bitmedi ki indirim. ayrıca indirimi 50'den 45'ti sanırım onun hasss diyecek çok bişe yok :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 http://store.steampowered.com/app/628290/All_Walls_Must_Fall__A_TechNoir_Tactics_Game/ All_Walls_Must_Fall aldım cok güzel duruyor ama early oynayıp piç etsem mi karar veremedim. Bir de Expeditions: Viking kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Aldıklarım: Long Dark - 13.75 Dawn of Discovery - 8.74 Inside - 15.50 Kingdoms & Castles 13.50 Northgard - 23.25 They Are Billions - 45.00 Plague Inc: Evolved - 10.80 Grim Dawn - 11.70 Toplam 142.24 TL Düşündüklerim; Astroneer Dark and Light Little Nightmares Böyle bitiricem herhalde bu kışı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 -Deno- said: Tekken 7 sonrası son dakika golünü attım dün gece, - Planet Coaster - Shadow of Mordor - Inside - Ori and the Blind Forest - Tabletop Simulator - One Finger Death Punch - I Am Bread Tekken'i de sayarsak 170 TL ile kapamış oldum sale sezonunu. lunapark oyununu aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 stronghold hd ile stronghold crusader hd aldım, bi de majesty ekledim :3 ablama da full throttle gift'ledim nostaljik point&click takılıyor. he bi de brothers in arms almıştım. iyice eskici olduk ya. torment'in enhanced edisyonunu deneyen var mı, iş yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ben aldım güzel, beamdogun en iyi remasterı diyolar torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Masticore said: http://store.steampowered.com/app/628290/All_Walls_Must_Fall__A_TechNoir_Tactics_Game/ All_Walls_Must_Fall aldım cok güzel duruyor ama early oynayıp piç etsem mi karar veremedim. Bir de Expeditions: Viking kaptım vikingi oynadın mı expeditions conquistador bundledan mı ne geldiydi türü sevmeme rağmen bir türlü sarmadıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Tomb Raider Poly Bridge The Long Dark Call of Juarez Gunslinger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 yaw bu poly bridge'i oynamak istiyorum da yakında 1 dolarlık bundle'da 3 oyunla beraber verecekler kesin, şimdi alıp o zamana kadar da oynamam falan bi de. tam boktan hissetmelik alışveriş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 son saniyede aldım bi sürü şey, ne de olsa iade ederim oynamaya vakit bulamazsam diye ahsdfuhsad Hotline Miami 2 Dead Cells Poly Bridge They Are Billions The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition 80 Days Shadow Tactics: Blades of the Shogun Aragami şu superflight'ı da alacaktım son saniyede yetişemedim, steam son birkaç sale'da güzellik yapıyor 10 dakika uzatıyor benim gibi son dakikacılar için ama yine de yetişmedi superflight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 seni mini çakal, tw3 daha yeni almış nup https://didyouseethatone.files.wordpress.com/2012/04/gladiator-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 aşagı yukarı aynı oyunları almışız. Sadece 80 days kötü duruyor. Bundle'dan cıkmıştı bana beğenmedim o oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Şu bundleları hep kaçırıyorum ya.. 80 days şey gibi diye okudum ondan aldım. Böyle 80'lerin sonunda sonunu senin belirlediğiniz kitaplar vardı. Şunu yapıyorsan sayfa 80e git bunu yapıyorsan sayfa 16ya git falan. Hastasıydım o kitapların küçükken. Ondan aldım. Alakasız bişeyse boşa almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 sadece planet coaster ve homm3 hd ed ile kapatmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Ben de planespace torment ee aldım /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 planet coaster için management tarafında bi bok yok, daha çok göze hoş gelen bi park dizayn etmece, eski rollercoaster tycoon havasını aramayın falan filan demişler. ondan uzak durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Redeagle said: Ben de planespace torment ee aldım /: şu oyun aylardır yüklü bende her tamam lan bu sefer oyniyacam diye niyetlendiğimde oyuna başlayıp sayfalar dolusu yazıyı okuyamayıp bayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Bir de oyunda nasıl bir ingilizce varsa 3 kelimeden 4ünü bilmiyorum. withcher3 te öyle mesela, bi paragraf bişi söylüyor adam 40 kez sözlüğe bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 3 kelimeden 4ünü bilmiyorsan sıkıntı sırf ingilizcede değil sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Witcher da cok eski ing kelimeler terimler gecio Planscape de ayni sekilde, ha benim de vocabulary cok guclu degil tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 senko said: Bir de oyunda nasıl bir ingilizce varsa 3 kelimeden 4ünü bilmiyorum. withcher3 te öyle mesela, bi paragraf bişi söylüyor adam 40 kez sözlüğe bakıyorum. türkçe altyazı seçeneği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 sabonis said: planet coaster için management tarafında bi bok yok, daha çok göze hoş gelen bi park dizayn etmece, eski rollercoaster tycoon havasını aramayın falan filan demişler. ondan uzak durdum. doğru demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 kötü sale idi. transport fever, they are billions, planet coaster alıp gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar