Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Darksun said: event yok + ana sayfada süsleme vs gibi abuk şeyler bile yok iyice sallıyorlar mı anlamadım :) Yakında yapmıyoruz ulan diyip geçip gidecekler herhalde. game awards var. event denemez ama olduğu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 kart veriyor yuppieeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Chaoslord said: lord_gorthaur said: Season pass belli zamanı kapsamıyor mu mesela 1 yıl falan ? asıl oyun kadar pahalı bide %50 indirimi 37 lira mı ne 8-) season pass asıl oyunuda içermiyor galiba ? asıl oyun + 37 vermek lazım di mi ? Evet doğru. asıl oyun çok yavan kaldı, gerçekten oyunu oynamak için season pass lazım. bu arada yeni başlıcak arkadaşlar. MMO bölümündeki Elite topiğine isimlerini yazarlarsa oyun içinde yardımcı oluruz. Wings yada multi crew takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Dark souls 3 deluxe edition aldim. Oyun ve season passi ayri ayri almanin daha ucuza geldigini farkettim sonradan. Ben ettim siz etmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 iade et ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 6-7 saatten fazla oynamadiysan iade aliyolar evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 2 saat dğeil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 allahsız rimworld bu başlığı gördükçe aklıma geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Dun gece yaptim iade talebini de kabul olmamis hala. H.sonu bitmeden olur umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 wiçer3 goty edition (oyun+dlc'ler) 30 lira, yönetime de cc'liyorum, almayanları banlatıcam. ek olarak transistör 7 küsür lira. technobabylon, sırf ismi için bile alınır, 5 lira. hef çok eskilere gidiyoruz falan diye söylenirken doom pack gördüm 6 liraya. ilk doom, the original (ve sonraki ek bölümleri). ustalara saygı kuşağı diyerek onu da alın bence :) neyse ben de şimdilik brothers in arms'ın ilk oyununu aldım. çıktığı günden beri içimde ukteydi. bi de gratuitous space battles diye bişey gördüm queue'da, harala gürele eğlenceli bişeye benziyor onu da alsam mı diye bakıyorum. ula bu steam'imdeki 11 kişide varmış, oranlarsak pati'dekilerin %75'i falan ediyor sanırım. bundle'dan falan mı aldınız yoksa oyun İYİ mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 lord_gorthaur said: Chaoslord said: lord_gorthaur said: Season pass belli zamanı kapsamıyor mu mesela 1 yıl falan ? asıl oyun kadar pahalı bide %50 indirimi 37 lira mı ne 8-) season pass asıl oyunuda içermiyor galiba ? asıl oyun + 37 vermek lazım di mi ? Evet doğru. asıl oyun çok yavan kaldı, gerçekten oyunu oynamak için season pass lazım. bu arada yeni başlıcak arkadaşlar. MMO bölümündeki Elite topiğine isimlerini yazarlarsa oyun içinde yardımcı oluruz. Wings yada multi crew takılırız. sağolunda elitein sitesindeseason 1 normal oyun season 2 season passla gelen eklenti olarak gözüküyor (season pass hepini kapsayacaksa eklentiyi niye ayrı satmıyorlar ? ) şimdi eklentiyi almasam sonra season passın daha çok indirime girme şansı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 taru said: Dun gece yaptim iade talebini de kabul olmamis hala. H.sonu bitmeden olur umarim o kadar hızlı olmuyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Chaoslord said: lord_gorthaur said: Chaoslord said: lord_gorthaur said: sağolunda elitein sitesindeseason 1 normal oyun season 2 season passla gelen eklenti olarak gözüküyor (season pass hepini kapsayacaksa eklentiyi niye ayrı satmıyorlar ? ) şimdi eklentiyi almasam sonra season passın daha çok indirime girme şansı var mı ? özetle Elite->asıl oyun Horzion-> eklenti paketi. 2'sinin dağil olduğu paket var : "Elite Dangerous: CMDR Deluxe Edition" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Dead Cells 17 dolar normalde, bizde 26 tl şu anda bizde 19.5 tl'ye denk geliyor. yeni yılda 20 dolara çıkaracaklarmış fiyatını, bizde de tl ile belki bu nası düşük kur lan diye akılları başlarına gelip 50 lira falan yaparlar, o yüzden almak isteyen alsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 gaben ayarlamıyo mu onları? dicem de yok "x dolar olan tüm oyunlar tr'de y lira olmayabiliyor" falan diye konuşmuştuk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 sabonis said: Dead Cells 17 dolar normalde, bizde 26 tl şu anda bizde 19.5 tl'ye denk geliyor. yeni yılda 20 dolara çıkaracaklarmış fiyatını, bizde de tl ile belki bu nası düşük kur lan diye akılları başlarına gelip 50 lira falan yaparlar, o yüzden almak isteyen alsın derim. Müzik,atmosfer cok güzeldi aldım early access oynayıp piç etmek istemiyorum şuan. Oyun bitmedi daha degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Elite + Horizon Pass Trine 2 Trine 3 Orion prelude (Bir arkadas tavsiye etti 2 TL olm zaten diye, baktim dunyanin en sacma ve eglenceli oyununa benziyor diye aldim :D) Force Unleashed (gog) King of Dragonpass (gog) Aldim ve cekiliyorum winter saleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Desperados: Wanted Dead or Alive Call of Juarez: Bound in Blood Call of Juarez Gunslinger The Long Dark Superflight attim sepete bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 togican juarez'lerin sanırım ilk çıkanı iyiydi sadece, diğerleri biraz dandik vs olabilir. bi review bak istersen önden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 ikincisi yani bound in blood da güzel, cartel kötü ve alakasız onu almamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 cicibeybe said: Force Unleashed (gog) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Seru said: ikincisi yani bound in blood da güzel, cartel kötü ve alakasız onu almamış zaten. ben gunslinger'ı aldım, 1 saat oynadım ama epey eğlenceli. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Cokomantis said: togican juarez'lerin sanırım ilk çıkanı iyiydi sadece, diğerleri biraz dandik vs olabilir. bi review bak istersen önden. benim aldiklarim kaliteli olanlar. isimlerini cok karistirdigimdan dikkatli sectim. bound in blood'i ciktigi yillarda oynamis ve cok begenmistim. uzun zaman gecti tekrar oynarim diye alicam. western aseriyorum bu aralar. desperados'u da cocukluk anilarimi canlandirmak icin aliyorum sdfg. rdr2 pc'ye cikana kadar idare etmez bunlar, varsa western temali oneriniz alayim. yoksa overwatch'ta cree ile idare edicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 survival olmayan, settler yada caesar kafasi city builder oyun oneriniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 wishlisti 350 civarina indirdim yeter artik dahada cikmaz heralde bundan sonra yukari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar