Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dasaaa, ninja ve noyan birleşip account açtı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Herkesin birleşimiyim. Ek 1: İsteyen istediğini birleştirip karşıma koysun. Hepsinin ... ... bilirim/yolumu bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 adam searos a modluk yaptırmış, hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bildiğin dasaaa bu ama sakın banlamayın. Jaegerjaquez said: her banlandığında aint even my final form diyip daha shittier postlarla dönüyor aizen gibi amk sdjfşsjgşshgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Grego, Masticore, Saeros konu başlığına verdiği kararı yazdıktan sonra garbage'daki konumuza önce sizi bekliyorum. Sonra da Black-ice gelsin isterse. Ek 1: Aizen'i tanımıyorum. Ek 2: Final form'um yok. İstediğim form'a girerim. Ek 3: Sizden sonra da isteyen gelsin. Ek 4: "shittier" diyorsunuz da ben sıçmayı da seviyorum. Ek 5: İsterseniz sıçalım. İsterseniz bir daha sıçılamayacak şekilde temizleyelim. Hangisini seçtiğimi düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Saeros ile nasıl anlaşabildiğimizi gördünüz. En azından onun ne kadar güçlü olduğunu daha iyi biliyorsunuzdur. (Benden iyi bilmiyorsunuz ama neyse :D) Onunla anlayışımızı birleştirebildiysek SİZ ÇEREZSİNİZ ÇEREZ. Ek 1: Hepinizi yiyeceğim. Ek 2: Acısıyla tatlısıyla. Ek 3: Koltuğun altına kaçanları da temizleyip yiyeceğim. Ek 4: Saeros, ne zaman hazır olursan öğretmenim ol. Seni dinleyeceğime ve anlayacağıma söz veriyorum. Ama ne yapacağıma kimin karar verdiğini herkes biliyordur artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 editor sosu da var biraz, bi tim summonlayıp sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Çabuk, Editor gelmeden. AHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAHA Ek 1: Some might call me FAST and furious. Zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Icince noluyo ? işte son sayfa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Feamer, anlatmama yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum. Garbage'daki yerin ayrı. Ek 1: IMI IRISI ÇIP Ek 2: Ben değer verdiklerimin yanında mutluyum. İster çöp olsun ister uzay boşluğu. 5 dk sonra ölecek olsak da beraber öleceğimizi bilerek ölelim. Ek 3: Admin falan çağırın da buraya ilk üye olduğumda kafamın ne kadar karışık olduğunu anlatsınlar. Ek 4: Düşünerek değil, BİLEREK. Ek 5: Hanım hanımlar, beyefendiler, ne istiyorsa öyle olanlar, Çabuk :D gelen kapıyor ama bitecek diye üzülmeyin. Bitmezden yaptım. Ek 6: Yalnız benim tek sorunum hafızam. Fiziksel, ikna edilemez kanıtlarınızı şimdi alın. İleride unutursam bana önce hatırlatın. Hatırlamazsam bir tarafıma sokun. O zaman hatırlarım :D :D :D Ek 7: İnkar lan ne iknası :D :D Sarhoş oldum galiba cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 "Dilim sürçtü" diyebilirim ama demiyorum. Demek niyetim hala yeterince saf değil. Nasıl saflaştıracağımı biliyorum. Ek 1: Henüz yeterince saf olmadığım için özür diliyorum. Ek 2: Bir daha saflığımın derecesi için özür dilemeyeceğim. Ek 3: Dilersem bu mesajı önce gözüme sokun. Ek 4: Sadece düşünmek yetmiyor. Yazınca daha da akılda kalıcı oluyor. Ek 5: Nasıl saflaştıracağımı söyleyeyim (Atatürk'ün yöntemi): Pürüzleri yok ederek. Ek 6: Açın kızlar arayı, salıyorum "dosta güven, düşmana korku"yu VALOOOOOO Ek 7: Gelen de giderse https://youtu.be/tIdIqbv7SPo Bill Withers - Ain't No Sunshine Bundan daha iyi şarkılar besteleriz KALANLARLA BERABER. Müziğin ana konusunu anlarsınız. Sözlerine takılmayın. Karanlık falan olmaz gidenlerden sonra kalanlarla aramızda. Ek 8: Kim olduğumu söylüyorum: Ben bu mesajda attığım şarkının videosundaki zenciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Işığı beraber veriyoruz çünkü. Ne kadar fazlaysak o kadar aydınlık OLACAĞIZ. Ek 1: Şimdiki lümen Dünya'yı aydınlatmaya yeter aslında. Ek 2: Umarım adminler başka yerde bulamayacakları güzellikleri görünce tanırlar. Ek 3: Benden şimdilik bu kadar. Saeros garbage'da başlığı açtığında haber edin buradan. Oradan devam ederiz. Ek 4: Bu son efsane başlık değil; ilk gerçek başlık olsun. Ek 5: Saeros'un bu sayfadaki ilk mesajına nasıl başlamayı seçtiğine de bir göz atın. "hayır gülüyorum da bi yandan... sdfd" Ek 6: Ben her yandan gülüyorum. DAAAAAYYYTTTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 pordakal yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 olm community feeling ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bunun bütün editlerini okuyan var mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Yaşın önemi yok. Ek 1: Zamanı gelince okursun MADCAT. Bak bunu okudun. Ek 2: Edit olsa edit yazardım. Ben ne yazdım? Ek 3: "Bu" dediğin bir kişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 onu okudum evet ama bütün editlerini okumuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Senin seçimin. Hazır olduğunda okursun. Orada duruyorlar bir şey yapılmazsa. Ek 1: Ama toprak öyle değil. Sen ekmezsen dikenler kaplar. Ek 2: Ekmek de yetmiyor maalesef. O zaman pasta yiyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 simdi cozdum gercekten birden fazla kisiler o yuzden editler uzerinden haberlesiyorlar. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Şimdi çözdüm dersen kaybedersin. Arayışı bırakmayacaksın. Ek 1: Ama gerçekten birden fazla kişi olduğumuzu anladın. Garbage'a beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ulan editinden forum çöktü giremedim demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Ben de onu soracaktım. Ben de giremedim. Ek 1: Gerekirse çöksün. Ben bilgisayar mühendisliği okudum. O konuda da yardımcı olabilirim İSTERSEM. Ek 2: Edit değil ek. Immutability concept'ini bilen bilir bizim alanda. Ek 3: Persistent data structures: Ne yaparsan yap izi kalıyor. Ek 4: O yüzden dikkatli olman lazım. İzinin nasıl kalmasını istiyorsun? Ek 5: Atatürk öleli kaç yıl oldu saymadım. Bilmek istemiyorum. Ama 100 yıl beklemeye de gerek yok. Ek 6: Atatürk'ten bahsetmemin nedeni her iki taraftan gelmek isteyenleri önlemek. Ek 7: BİR OLMAYA HAZIR OLUN DA GELİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Sayfaları OLDUKLARI GİBİ kaydedin de belgemiz olsun. Ek 1: Benim kayda ihtiyacım yok. Ek 2: Sonradan bik bik bik demeyin diye istiyorum. Ek 3: Deseniz de yine gösteririm. SORUN DEĞİL. Ek 4: Kökü BENDE evelallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 gwiwkes'i banlamak için moderasyon'a topic açıyorum. edit this nigga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Banlamak istiyorsanız banlayın -DENO- Sonra sen alırsın yine. Ek 1: Ben yapmaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar