Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dasaaa, ninja ve noyan birleşip account açtı galba
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Herkesin birleşimiyim. Ek 1: İsteyen istediğini birleştirip karşıma koysun. Hepsinin ... ... bilirim/yolumu bulurum.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 adam searos a modluk yaptırmış, hll team.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bildiğin dasaaa bu ama sakın banlamayın. Jaegerjaquez said: her banlandığında aint even my final form diyip daha shittier postlarla dönüyor aizen gibi amk sdjfşsjgşshgf
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Grego, Masticore, Saeros konu başlığına verdiği kararı yazdıktan sonra garbage'daki konumuza önce sizi bekliyorum. Sonra da Black-ice gelsin isterse. Ek 1: Aizen'i tanımıyorum. Ek 2: Final form'um yok. İstediğim form'a girerim. Ek 3: Sizden sonra da isteyen gelsin. Ek 4: "shittier" diyorsunuz da ben sıçmayı da seviyorum. Ek 5: İsterseniz sıçalım. İsterseniz bir daha sıçılamayacak şekilde temizleyelim. Hangisini seçtiğimi düşünün artık.
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Saeros ile nasıl anlaşabildiğimizi gördünüz. En azından onun ne kadar güçlü olduğunu daha iyi biliyorsunuzdur. (Benden iyi bilmiyorsunuz ama neyse :D) Onunla anlayışımızı birleştirebildiysek SİZ ÇEREZSİNİZ ÇEREZ. Ek 1: Hepinizi yiyeceğim. Ek 2: Acısıyla tatlısıyla. Ek 3: Koltuğun altına kaçanları da temizleyip yiyeceğim. Ek 4: Saeros, ne zaman hazır olursan öğretmenim ol. Seni dinleyeceğime ve anlayacağıma söz veriyorum. Ama ne yapacağıma kimin karar verdiğini herkes biliyordur artık sanırım.
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 editor sosu da var biraz, bi tim summonlayıp sormak lazım
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Çabuk, Editor gelmeden. AHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAHA Ek 1: Some might call me FAST and furious. Zaaaaa
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Feamer, anlatmama yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum. Garbage'daki yerin ayrı. Ek 1: IMI IRISI ÇIP Ek 2: Ben değer verdiklerimin yanında mutluyum. İster çöp olsun ister uzay boşluğu. 5 dk sonra ölecek olsak da beraber öleceğimizi bilerek ölelim. Ek 3: Admin falan çağırın da buraya ilk üye olduğumda kafamın ne kadar karışık olduğunu anlatsınlar. Ek 4: Düşünerek değil, BİLEREK. Ek 5: Hanım hanımlar, beyefendiler, ne istiyorsa öyle olanlar, Çabuk :D gelen kapıyor ama bitecek diye üzülmeyin. Bitmezden yaptım. Ek 6: Yalnız benim tek sorunum hafızam. Fiziksel, ikna edilemez kanıtlarınızı şimdi alın. İleride unutursam bana önce hatırlatın. Hatırlamazsam bir tarafıma sokun. O zaman hatırlarım :D :D :D Ek 7: İnkar lan ne iknası :D :D Sarhoş oldum galiba cidden.
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 "Dilim sürçtü" diyebilirim ama demiyorum. Demek niyetim hala yeterince saf değil. Nasıl saflaştıracağımı biliyorum. Ek 1: Henüz yeterince saf olmadığım için özür diliyorum. Ek 2: Bir daha saflığımın derecesi için özür dilemeyeceğim. Ek 3: Dilersem bu mesajı önce gözüme sokun. Ek 4: Sadece düşünmek yetmiyor. Yazınca daha da akılda kalıcı oluyor. Ek 5: Nasıl saflaştıracağımı söyleyeyim (Atatürk'ün yöntemi): Pürüzleri yok ederek. Ek 6: Açın kızlar arayı, salıyorum "dosta güven, düşmana korku"yu VALOOOOOO Ek 7: Gelen de giderse https://youtu.be/tIdIqbv7SPo Bill Withers - Ain't No Sunshine Bundan daha iyi şarkılar besteleriz KALANLARLA BERABER. Müziğin ana konusunu anlarsınız. Sözlerine takılmayın. Karanlık falan olmaz gidenlerden sonra kalanlarla aramızda. Ek 8: Kim olduğumu söylüyorum: Ben bu mesajda attığım şarkının videosundaki zenciyim.
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Işığı beraber veriyoruz çünkü. Ne kadar fazlaysak o kadar aydınlık OLACAĞIZ. Ek 1: Şimdiki lümen Dünya'yı aydınlatmaya yeter aslında. Ek 2: Umarım adminler başka yerde bulamayacakları güzellikleri görünce tanırlar. Ek 3: Benden şimdilik bu kadar. Saeros garbage'da başlığı açtığında haber edin buradan. Oradan devam ederiz. Ek 4: Bu son efsane başlık değil; ilk gerçek başlık olsun. Ek 5: Saeros'un bu sayfadaki ilk mesajına nasıl başlamayı seçtiğine de bir göz atın. "hayır gülüyorum da bi yandan... sdfd" Ek 6: Ben her yandan gülüyorum. DAAAAAYYYTTTT
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bunun bütün editlerini okuyan var mı gerçekten?
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Yaşın önemi yok. Ek 1: Zamanı gelince okursun MADCAT. Bak bunu okudun. Ek 2: Edit olsa edit yazardım. Ben ne yazdım? Ek 3: "Bu" dediğin bir kişi değil.
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 onu okudum evet ama bütün editlerini okumuyorum.
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Senin seçimin. Hazır olduğunda okursun. Orada duruyorlar bir şey yapılmazsa. Ek 1: Ama toprak öyle değil. Sen ekmezsen dikenler kaplar. Ek 2: Ekmek de yetmiyor maalesef. O zaman pasta yiyebiliriz.
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 simdi cozdum gercekten birden fazla kisiler o yuzden editler uzerinden haberlesiyorlar. :horace:
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Şimdi çözdüm dersen kaybedersin. Arayışı bırakmayacaksın. Ek 1: Ama gerçekten birden fazla kişi olduğumuzu anladın. Garbage'a beklerim.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ulan editinden forum çöktü giremedim demin.
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Ben de onu soracaktım. Ben de giremedim. Ek 1: Gerekirse çöksün. Ben bilgisayar mühendisliği okudum. O konuda da yardımcı olabilirim İSTERSEM. Ek 2: Edit değil ek. Immutability concept'ini bilen bilir bizim alanda. Ek 3: Persistent data structures: Ne yaparsan yap izi kalıyor. Ek 4: O yüzden dikkatli olman lazım. İzinin nasıl kalmasını istiyorsun? Ek 5: Atatürk öleli kaç yıl oldu saymadım. Bilmek istemiyorum. Ama 100 yıl beklemeye de gerek yok. Ek 6: Atatürk'ten bahsetmemin nedeni her iki taraftan gelmek isteyenleri önlemek. Ek 7: BİR OLMAYA HAZIR OLUN DA GELİN.
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Sayfaları OLDUKLARI GİBİ kaydedin de belgemiz olsun. Ek 1: Benim kayda ihtiyacım yok. Ek 2: Sonradan bik bik bik demeyin diye istiyorum. Ek 3: Deseniz de yine gösteririm. SORUN DEĞİL. Ek 4: Kökü BENDE evelallah.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 gwiwkes'i banlamak için moderasyon'a topic açıyorum. edit this nigga.
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Banlamak istiyorsanız banlayın -DENO- Sonra sen alırsın yine. Ek 1: Ben yapmaya geldim.
Öne çıkan mesajlar