Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 aa onlaynmış http://www.youtube.com/watch?v=rEdsGgPWa-4
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 CthuLhu said: S-H said: https://twitter.com/ordinaryus_bey/status/922536520648716293 caner fena sövmüş ya bu video başka nerde var? Adam gizlemiş hesabını fcd https://twitter.com/ParcaliAslanorg/status/922538139515793409 nasıl da akmış paçalardan adilik artık beşiktaş'ın kollanmadığını söyleyecek kadar yüzsüz olan cahiller de evlerine giderse seviniriz.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Robert_Poche said: Stringray said: ahaha golden sonra da hakeme koşup sevinmiş herif hareket az bile yapmış. Açık açık eyyam yapan adamı sahada dövemeyeceğine göre en iyisi bu olabilridi. Kolay sinirlenen adam değilim ama bu hakeme etmediğim küfür kalmadı. tüm avantajları durdurup faul kullandırdı, tüm 2li mücadeleleri başakşehire verdi herif böyle bir şey olamaz. rakibe bakmayan oğuzhana sarı kart, faul bile sayılmayacak pozisyonda taliscaya sarı kart. macın basında 2 tane kaleciyle karşı karşıya pozisyonumuzu da kesti. Caner o küfürler de bu hareketin de helal olsun. iste efendi besiktask xd
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 efendi'nin yarattığı kuyruk acısı da geçmek bilmedi. her gün bir başkası çıkıp yazıyor efendi diye
enrique Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 caner erkin abi sonuçta. gs-fb terbiyesi görmüş adam. kolay kolay efendi gibi davranamıyor normal olarak, biraz daha zamana ihtiyacı var.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 kuyruk acısı değil, sizin uydurduğunuz efendiliğin boş-uydurma olduğu gün yüzüne çıktı.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 S-H said: kuyruk acısı değil, sizin uydurduğunuz efendiliğin boş-uydurma olduğu gün yüzüne çıktı. boş olsun zaten abi ne gerek var sahaya çıkıp nasıl kazanıyorsan kazan mantığı işlenmeli ne gerek var bu işlere şenol ve canerin tekrar ağzına sağlık
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 caner hakeme küfür etmemiş ya pozisyona o.çocuğu demiş. şey etmeyin. öyle hocaya böyle topçu. :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 S-H said: kuyruk acısı değil, sizin uydurduğunuz efendiliğin boş-uydurma olduğu gün yüzüne çıktı. altı üstü t-shirt satmak için PR çalışmasıydı. siz fazla ciddiye almış olabilir misiniz acaba ??
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 applev0dka said: efendi'nin yarattığı kuyruk acısı da geçmek bilmedi. her gün bir başkası çıkıp yazıyor efendi diye efendi değilsiniz diye işte bunlar hep. fener gs yapıyo mu öyle şeyler, yabani olduğumuzu biliyoruz biz de.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Stringray said: gs'lileri sallamayın fb maçını hakem bunlara verince şu sıralar hakemsporlular tabi. fb'liler hiç yorum yapmıyor farkındaysanız. pozisyon yokmuş, gs fb maçında pozisyon vardı işte daha maç başında golü veremedi, çift tabana kırmızı veremedi. bu maçta da kestiği ataklarla ve verdiği kartlarla işini yaptı. Umdugunuzu bulamadiniz heralde Fener macinda haha. Nasilda fenerli olmuslar 2dk'da, 3 hafta once soverlerdi. Oyuncusu ana avrat kufur eder hakeme, ama oyuncusu haklidir hakem sucludur. Topcusu tekme atar, Turkiye'de futbol oynanmiyor olur. Pozisyonu kesti dedikleriniz zaten faul. Talisca'nin pozisyonunu internetten tekrar bulmak lazim, tekme salliyor dediler. Ee bu mu yani lel. Iyi ki bir sari vermedi orta sahada. Kaleye ilk sutu 90+2'de gelen Besiktas hakem yuzunden kaybetti oyle mi? Hahah
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 gole gol, karta kart demek fenerli olmaksa sana kötü haberlerim var :(
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Cuneyt Cakirin iyi yonettigini kimse soylemedi ki Apple, ama o zaman verilmeyen GS penaltisini filan da yazacaksin ki maci Fenerli gozluguyle degil Besiktasli gibi izledigini gorelim. Lafim Stringray'e tabii ki. Bu arada ben Serdar konusunda Sabo ile ayni gorusteyim, belirteyim. Kaldi ki ne alaka? Konumuz Besiktas-Basaksehir maci. O cok referans gosterdiginiz hakem yorumculari bile tartisacak pozisyon bulamamistir su macta. Ha ama ince ince kiydi pardon..
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ben yazdım, bilmiyorum o yazdı mı. gol verilmediği an ilk fırsatta eyyam yapacak dedim, penaltıyı vermediğinde de demiştim dedim zaten.. hoş zaten pozisyon penaltı değil, destek kolu falan filan diyorlar ama bence çok saçma bariz penaltı pozisyon. gsli mi oldum şimdi ben ?
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Cikip Abidal gibi yorumlayabiliyorsan objektif bakiyorsundur derim olaya, kastim o. GS'li olmadin tabii ki ne alaka, sana yonelik yazmadim zaten gayet belli.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 verilmeyen gs penaltısı? bunu söyleyenler aynı maçtaki fb'nin tıpatıp aynı pozisyonunda penaltı olmadığını iddaa ediyor sdfsdf maçı fb'li izlemek felan ne alaka saçma sapan boş muhabbetler döndürüyorsun. sanki full maç analizi yapmışım bir tek onu yazmamışım. o anki argümanımı destekleyen bir anekdot vermişim adam yanlısın şunu niye yazmıyorsun diyor şaka gibi.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Ooo sen apple'dan da kotuymussun hocam, ya da maci izlemedin. Hangi tipatip pozisyon? Serdar Aziz ve Hasan Ali'nin pozisyonundan bahsetmiyorsun umarim. Hayir bir de konunun GS-FB maciyla ne ilgisi var? Diyelim katletmis olsun Fener'i hakem. Bu yine de dunku macta hakemlik birsey olmadigini degistiriyor mu? Bana bir tane hakem hocasi bul Besiktas'i katletti diyen. Haklisin diyip kapaticam.
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hasan ali ile serdar'ın pozisyonu aynı yani lskdjfklds. serdar'ın pozisyon için bir tabir var. adam kolunu götüne mi soksun. o zaman ceza sahasına giren herkes rakio futbolunun eline nişanlasn topu. hop penaltı.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hayır josef'in pozisyonundan bahsediyorum, kendi kendinize hype yaratıp fanteziler kuruyorsunuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 applev0dka said: maç başında 3 tane hucumu faul diye kes bir şey yokken. sonra dön daha ağırlarında faul çalma. ilk ikili mücadelede taliscaya sarı ver. mossoro uzun uzun çeksin adamı avantaja bırak ama durunca sarı verme. adebayor çeksin, top kanatta tehlikeli yere gitsin avantajı kes sarı verme. emre'nin sert itirazlarına sarı verme ama karşına çıkan her Beşiktaşlıya sarı ver. volkan 3.dk'dan zaman geçirmeye başlasın, 2 kere atılacak kadar topu yavaş oyuna soksun uyarı bile yapma.. dün Beşiktaş'ı oynatmamak için herşeyi yaptı. penaltı-kırmızı konusunda hakemlik iş olmayınca "maçta hakemlik bir şey yoktu, iyi yönetti" diyip bir de ciddiye alınmayı beklemeyin burda ben yazdım da bir şey demedin
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Sotto said: Ha ama ince ince kiydi pardon.. ha kendi ağaladığınız kelimelerle bize laf söyle çabanız komik bile değil.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 http://tr.beinsports.com/haber/tartismali-pozisyonlara-son-nokta-39 Sabo koydu gecen. Sana bir doz Abidal yaziyim o zaman. Tuncayla Bulenti salla tabii ki. Ilk pozisyon zor pozisyon, oburlerinde genelde net konusmus. Olay GS'lisi, FB'lisi, BJK'lisi degil. Objektif yorumlama boyle oluyor. Hadi beni sallamiyorsun GS'li olarak. Turkiye'yle en alakasiz adamlari da mi sallamayacagiz. Zamaninda Markus Merk'i getirdiler onu da begenmedi millet.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Ince ince kiydi terminolojisini TR'ye getiren Besiktas be apple.
Öne çıkan mesajlar