Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0850 li numaralar

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Son günlerde baya bir aramaya başladılar.
özellikle akbank olduklarını söylüyorlar ama netten kontrol ettiğimde numaranın akbanka ait olduğunu göremiyorum. Eski kartlarımın kart bedellerini geri ödemek istediklerini söylüyorlar. Şimdide benzer bir numara türktelekom olduğunu söylüyor.
Şimdi bunlar callcenter ler ile çalıştıkları için birden fazla şirkete hizmet verebiliyorlar ancak bu numaralardan malum dolandırıcılık ta baya olabiliyor.
Şimdi bunu ayırt etmenin bir yolu var mı yada 0850 li numaraları olduğu gibi hiçe saysak en temizi midir?
Sosyal ağlarda paylaş

firma genel müdürlükleride kullanıyor bu numaraları, sadece bayiler vs değil, bu noktada numaraya dikkat etmek gerekiyor işte ama net ayrım yapabileceğiniz bir şey yok, 850nin tek espirisi coğrafi numara olmayışı, onun dışında 212den bir farkı yok.

ama + bir güvenilirliği yok tabi, hatta isteyen varsa 850li no superonline abonesi tanımlatayım hemen
Sosyal ağlarda paylaş

arayan numarayı google'a yazıyorum bir şey çıkmazsa block çakıyorum.

ot sigorta bok sigorta bok internet şu kampanya kim satıyorsa bunlara numaraları çok küfür yiyor benden. sabah 9'da başlıyorlar anasını satayım.

dün beni bi numara aradı. açtım sebze meyve bir şey bir şey gıda şeysi otomatik ses konuşuyor. ne alaka yani sfs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...