applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 o da bir taktik olur abi, şuanki durumdan daha iyi olur yani. şimdi de TD'ler mevcut kuralları abuse etmek için ellerinden geleni yapıyor. 1 maç 1 maçı tutmuyor falan saçma, basketteki ayak gibi olsun işte.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 yere yatmak futbolda dogal pozisyon degil bi kere o yuzden kol acıksa ve carparsa penaltı olması lazım. Yok gelmisler de mactan 3 gun once egitim vermisler falan yalan isler. adamlarını kurtarmak icin uydurdukları seyler. ayrıca yıl icinde kural mı degisir? 10 gun onceki macta pozisyon penaltıydı 3 gun onceki macta penaltı olmaktan mı vazgecildi?
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 mokoko said: ozmn ben td olsam adamların ellerine ellerine şut çektiririm topçularımı asdfasdf Ligde bu taktigi kullanan takim var zaten, ele carpmadan alinan penalti istatistikleri varsa son 5 yilin 1.yle 2. Arasinda en az 400% fark cikacagina eminim.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 el olayını tartışmaya gerek yok. rewendor'a derdimizi anlatın başka bir dille olm. ben çok sıkıldım yazacak güç kalmadı. @elma ayrıca baskette her ayak ihlal değil onu söliim =)
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Hareketli ele kısa mesafeden özellikle ve bilinçli çarptırarak penaltı alacak kalitede oyuncun varsa takımında Beckham'lar var demektir, böyle cinliklere tenezzül bile etmene gerek kalmaz TR ligde :)
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 https://twitter.com/12numaraorg/status/922562327542603776 valeküntayı metroda çekmişler
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 ben boyle seylerden banlanmiyorum yahu kasma bosuna. bu tarz low quality kiskirtmalara ne cevabim olur ne sikayet. rastgele iste diregloard filan gibi bjkali bi admin hirsina yenik dusup banlar bir gun hic yoktan asdfas.
Öne çıkan mesajlar