olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 g303 üm cift tıklama sorunu cıkarınca logitech g403 gönderdi acayip güzel mouse cok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 kinzu süper küçük seviosan ama ekstra tusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 g102yi ben palm kullanıyorum asd, her stil kullanılır alışınca. el fazla büyük değil ama benim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 tt black v2 aldım ben baya iyi en azından bugüne kadar benim aldığım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 2 tt mouseum bir de klavyem de çöp oldu 1-2 sene içinde. :( moral bozmayayım ama malesef durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 bundan önce tt theron kullandım 4 yıl mouse olarak ondan da memnundum abi, kişiden kişiye farkeder tabi. klavye konusuna bir şey diyemeyeceğim malesef, g103 var öyle dandik dandik gidiyorum fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 yeni seride yok bu. hatta benim rivali 3. senesinde sorgu sualsiz degistirdiler yanlar eridigi icin. yenisinde erime yok. ama rival 310 a bi bakin yani. Black-ice said: abi üzerinde ya da yanında parmak koyma yerinde lastiğimsi malzeme varsa illa ki aşınıyor. rivaller bu konuda öncü. şu yandaki fln tırtıklar 2 aya kalmıyor. çok da çirkin bi görüntü oluyor. https://umutertugan.com/wp-content/uploads/2013/11/ZGusAu0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Nekro said: Bu arada patladı dedigin noldu mouselar tam olarak. Double click falan yapıyorsa çözümü kolay cunku Double click falan deil ya komple gitti son bir kac aydir kendi kendi e reset atiyordu. Usb gormuyor sonra tekrar geri geligordu. Ya da tak cikar yapiyordun geri geliyordu. 2 gun once actim pc yi bu sefer hic yok. Isik vs de yanmiyor karanliga gomuldu mouse. Kablo da baya isinmis. Kablonun bir yerlerinde temassizlik falan olabilir. Gorunen bir yerinde bisey de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 icini acmaya ne dersin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Arastirmaci kisiligim o seceneyi denedi bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Gorunen bir yerinde kablo kopmasi siyrilmasi falan bulamadim. Incecik 5 ya da 6 tel power soket midir oyle bir seyle anakarta bagli. Belki bi 3 4 cm kesip tekrar leyim falan yapsam calisabilir de havyam yok. Bi de anlamam leyim yapmaktan ya. Tellerde incecik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Direk kabloyu değiştirmek çok daha kolay olacaktır, o kablolar standart oluyor. Mice cable pin arrangement and internal connector size database @OCN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Tr den nerden buluruz bu kabloyu? Zowie yi siparisi bastim. Az once geldi. Ama razer i de tamir edip yedek kullanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 logitech g502 sonra teşekkür edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 benq mouse'u mu aldın. (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Bozulan naga 560tl mis guncel fiyati oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 -Deno- said: benq mouse'u mu aldın. (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) http://csgoguru.com/wp-content/uploads/2016/01/mouse-manufacturer-chart.jpeg Benq deyip gecme herkes bunu kullaniyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 zowie (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 fiyatı falan da yani aboooo. iki tane g502 alsan daha iyi birini çocuğuna saklardın ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 40-50$ max zOwieler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 G502 den 40tl daha ucuza aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 zowie 10 numaraymış test ettim denedim onayladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Zowie'yi Benq satın aldıktan sonra stok miktarı artmış olabilir. Eskiden fiyatlarının çok yüksek olmasının nedeni tamamen stok miktarıydı, MSRP'si öyle yüksek olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 "benq aldıktan sonra bozdu abi eski seri almak lazım ama bulunmuyor ki onlardan da artık" denmiyorsa kusura bakmayın ama almam ben o mouse'u, eskisini de yenisini de. (yenisini daha çok beğenirmişim gibi geldi bu arada.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 F/P olarak bloody nin mouse larida guzel degil mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar