BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 https://www.humblebundle.com/endless-rpg-lands-bundle?utm_source=Facebook&utm_medium=Link&utm_campaign=Endless_RPG_Lands_Announce Borderlands GOTY, Borderlands 2 + DLCler, Borderlands Pre-Squel,Endless Legend - Classic, Guild of Dungeoneering, The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, Wurm Unlimited. Fena bundle değil. Akşam eve gidince B1 ve 2 yi paylaşırım onlar bende vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ayrı başlık hakedecek kadar iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 borderlandslere talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 alıpta fazla keyi olacak olan varsa bende talibim appleden eksiğim ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 İlk iki tierdeki oyunlardan sadece biri vardı bende. Çaktım 4,5yi aldım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 wurm nasıldır ? Asıl merak ettigim o aslında.Kaç sene geçti üzerinden kapanmış gitmiştir diyordum hala devam ediyorlar inatla heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Llama said: alıpta fazla keyi olacak olan varsa bende talibim appleden eksiğim ne :) gülücüğe odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 BL 2 ve pre-seq vardı. İlk oyunu alayim bari 1 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Wurm bence çok güzel bir oyun, tabi ömrünü sadece bir oyuna harcamak istiyorsan baya bir yavaş ilerliyor. Bir maden işine giriyorsun bir madeni bulana kadar günler geçiyor keşfediyosun ulaşana kadar madene bir o kadar daha zaman geçiyor vs. Baya bir yenilik geldi benim görmediğim bir daha başlamam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 az kalsın gene oynamıycağım oyunlara para veriyodum sonra ayıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 50 kere borderlands verdiler ya biraz bayatladı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Lemmy said: Wurm bence çok güzel bir oyun, tabi ömrünü sadece bir oyuna harcamak istiyorsan baya bir yavaş ilerliyor. Bir maden işine giriyorsun bir madeni bulana kadar günler geçiyor keşfediyosun ulaşana kadar madene bir o kadar daha zaman geçiyor vs. Baya bir yenilik geldi benim görmediğim bir daha başlamam tabi. 146 saat diyor oyun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Oynama süren mi? Baktım 504 saat oynamışım ben, gemi falan yapmıştım en son baya güzel bir yerleşim yerim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 borderlands goty vardi ilk tier sadece caktim gusel wurm+3 vanhelsing 1 dolares. Ounayacam mi hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 wurm'e talibim, karşılığında roket league'de kalenize geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ben de wurm a tabilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 1 dolar veremeyecekseniz torrent'leyin gecin abi, neyine talipsiniz 3 liranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Silphatos said: borderlands goty vardi ilk tier sadece caktim gusel wurm+3 vanhelsing 1 dolares. Ounayacam mi hayir van helsing gayet güzel ya. co-op olarak birini bulun 7-8 saat oynatır temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 3fakir5me bunlar ama aksama bi borderlands cekilisi yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 var mi multi borderlands aticak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Wurm orijinal olması lazım oynayamazsınız yoksa, torrent yapın demişiniz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bu wurm'de multiplayer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Wurm online beleş, bölümlere ayrılmış tek kocaman bir harita herkes doluşmuş harita talan olmuş biraz, girip oynaya bilirsiniz hemen wep sitesine. Wurm Unlimited Steam versionu aynı ark gibi oyuncular server açıyor çok güzel server'lar var. benim oynadığım server'da ana bir yol vardı herkes köyünü kasabasını o yola bağlıyordu kendi yollarıyla, yolda ilerleme % var hızlı gidiyor baya, tabela falan koyuyosun şuraya gider falan diye Bazı guild'ler çok iyi sehirler yapıyordu millet oraya gidiyor ticarete falan onların ana yoluna bağlıyanlar oluyordu böyle köklenip budaklanıyordu yollar. Yollarda böyle at arabaları inek arabaları adamlar yüklemiş malları satmya götürüyor hayvanlar yaşlanıyor verimi düşüyor ölüyor yavruluyor. Böyle gercek zamanlı gercek hayat gibi bir oyun bir sürü şeyi var, kötü yanı çok zaman alıp çok yavaş ilerlemesi gercek hayat gibi bir şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar