Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok dandik bir TV sorunu

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Bu tv yi fabrika ayarlarına geri döndersene bir.

İlk defa böyle bir şey duyuyorum.

Acaba senin TV de, HDMI da otomatik ayar filan mı var ?

HDMI takınca sinyal al, çıkarınca İptal et gibi , Primary secondary source filan gibi bir şey ?

TV nin model ne ki sende ? Bilelim de almayalım bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Laptopu prizden çekince uydu gidiyor. Latopun şarjı var yok farketmiyor. HDMI kablosunu çekince laptoptan yine gidiyor. İster tv den ister laptoptan farketmiyor ikisinde de gidiyor. Uydunun elektriği hiç kesilmiyor. Çoklayıcıyı değiştirdim farketmedi. Duvardan bir sorun var galiba da hala kafam basmadı ikisinin arasındaki ilişkiyi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Lan o nasıl oluyor :) , duruma bak.

Cinler basmış kesin:

2 Fatiha, 3 Sübhaneke, birde Cübbeli Ahmet terlikleri senin olayı çözer. Yetmezse Adnan hocanın 2 kediciği topyekün bitirir bu işi.

Aklıma geldi bak:

Adnan veya Ahmed e mail atıp, durumu izah edip, Cin mi, değil mi diye sorsana bakalım, ne diyecekler. Ya da Nihat Hatipoğlu ne diyecek ?
Sosyal ağlarda paylaş

topraklamada sorun var bence de. çoklayıcıyı değiştirdim demişsin. topraklı mı çoklayıcı dediğin? yada çoklayıcı uzatma kablosuna + çoklayıcı fiş mi takıyorsun? o şekildeyse direk uzatma kablosuna tak fişi mesela. olmadı başka marka kablo/çoklayıcı dene.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

topraklamada sorun var bence de. çoklayıcıyı değiştirdim demişsin. topraklı mı çoklayıcı dediğin? yada çoklayıcı uzatma kablosuna + çoklayıcı fiş mi takıyorsun? o şekildeyse direk uzatma kablosuna tak fişi mesela. olmadı başka marka kablo/çoklayıcı dene.

Uzatma kablosu değiştirdim, çoklayıcı dediğim o, topraklı oda. İşe yaramadı. Topraklama sorunu varsa duvardaki prizde sorun o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...