Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 HDMI dan laptopu tv ye bağladım geri çıkarınca uydu sinyali gidiyor. Kabloyu takınca geri geliyor. Tv nin laptop hdmi bağlantısının uydu sinyalini kesmesi gibi bir şey nasıl olabilir ki? Renmen dumur olmuş vaziyetteyim. Kısa devre filan mı var acep, bu nasıl bir sorun arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 düşük bir ihtimal ama hdmi arc olmayan çıkışı dene bi. belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 çok sinir bozucuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Abi sorun şu laptop tv ye bağlı olmadığı sürece uyduda sinyal yok. Yani bu birbiriyle ultra alakasız iki şey nasıl çakışıyor olabilir. Uydu alıcısı ayrı birde tv ye gömülü de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 topraklama yanlış ! saladım da benm de aynı şey oluyordu conax modülde. Hatta ara ara oluyor, modülü çıkartıp takınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 tv nin yazılımını güncelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Bu tv yi fabrika ayarlarına geri döndersene bir. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Acaba senin TV de, HDMI da otomatik ayar filan mı var ? HDMI takınca sinyal al, çıkarınca İptal et gibi , Primary secondary source filan gibi bir şey ? TV nin model ne ki sende ? Bilelim de almayalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Sorun elektrik kaynaklıymış, laptopu pirizden çekince sinyal gidiyor. Anlamadığım konu ise elektrik sorunu olsa prize takınca sinyal gitmesi gerekmiyor mu? Tv eski ya, benim odada arada kullandığım eski bir Beko lcd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Anlamadım , laptopu prizden çekince Uydu nun sinyal mi gidiyor ? Ama UYDU alıcısının elektrik kesilmiyor ? laptopu HDMI dan çıkarınca uydu sinyali gitmiyormu idi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Laptopu prizden çekince uydu gidiyor. Latopun şarjı var yok farketmiyor. HDMI kablosunu çekince laptoptan yine gidiyor. İster tv den ister laptoptan farketmiyor ikisinde de gidiyor. Uydunun elektriği hiç kesilmiyor. Çoklayıcıyı değiştirdim farketmedi. Duvardan bir sorun var galiba da hala kafam basmadı ikisinin arasındaki ilişkiyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 tvyi kapatıp açınca veya kutuyu kapa aç yapınca düzeliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Hayır düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 şaseyi laptoptan alıyor diye bir öngörü yapıyım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Tamam da o öngörüde laptopun fişini takınca yayının gitmesi gerekmez mi? Şase varsa. Ben de tam tersi laptopu fişe takmazsam uydu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 devreyi bi şekilde oradan tamamlıyor işte. Konektör girişlerine bir bak istersen. HDMI cıkart tekrar arama falan yap vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Lan o nasıl oluyor :) , duruma bak. Cinler basmış kesin: 2 Fatiha, 3 Sübhaneke, birde Cübbeli Ahmet terlikleri senin olayı çözer. Yetmezse Adnan hocanın 2 kediciği topyekün bitirir bu işi. Aklıma geldi bak: Adnan veya Ahmed e mail atıp, durumu izah edip, Cin mi, değil mi diye sorsana bakalım, ne diyecekler. Ya da Nihat Hatipoğlu ne diyecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 topraklamada sorun var bence de. çoklayıcıyı değiştirdim demişsin. topraklı mı çoklayıcı dediğin? yada çoklayıcı uzatma kablosuna + çoklayıcı fiş mi takıyorsun? o şekildeyse direk uzatma kablosuna tak fişi mesela. olmadı başka marka kablo/çoklayıcı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 tv nin modeli ne, bende telefonu usb ile televizyondan sarj ediyorum kaybettim zımbırtıyı, takar takmaz usb ye donuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Cin girmis demeye geldim denmis bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 kesinlikle topraklama sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Xenus said: topraklamada sorun var bence de. çoklayıcıyı değiştirdim demişsin. topraklı mı çoklayıcı dediğin? yada çoklayıcı uzatma kablosuna + çoklayıcı fiş mi takıyorsun? o şekildeyse direk uzatma kablosuna tak fişi mesela. olmadı başka marka kablo/çoklayıcı dene. Uzatma kablosu değiştirdim, çoklayıcı dediğim o, topraklı oda. İşe yaramadı. Topraklama sorunu varsa duvardaki prizde sorun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 aletleri farklı prizlerde deneme şansın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar