Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Uzun süreli bilgisayar kullanımından dolayı ağrılar artmaya başladı. Bana bu konularda uzman bir doktor tavsiye edebilir misiniz? İstanbul'da oturuyorum ama bu ağrılardan beni kurtarabilecek birisi için dünya üzerinde herhangi bir yere gidebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 sırtta, belde ağrılar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Sırtta veya belde herhangi bir ağrı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 http://www.office-netshop.at/shop7/images/products/gallery/fellowes-tastatur-handgelenkauflage-crystals-gel-blau_1.jpg şöyle bir şey kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 ödem falan olmuş olabilir mi ? şişlik vs var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 0533 680 88 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Cevaplar için teşekkürler, basitçe öğrenilebilecek önlemleri kendim aldım, fakat şu an ağrılar arttığından bu konuda "uzman" bir doktor arıyorum. Ergonomik klavye kullanıyorum zaten. Sağ elimde hafif bir şişlik var fakat iki elimde de ağrı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Klavyenin ergonomisi sorun değil de tuşa basarken harcanılan güç mesele. Gidip 3-5 yaşındaki rubber-dome klavyeyi bütün gün kullanıyorsan ne el ne bilek kalır, daha hafif aktivasyon gücü gerektiren mekaniklere yönel derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 powerball fln dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyona gitmelisin. Ya da aile hekimine git o yönlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Benim sol bilekte de ganglion kisti çıktı. Ortopedi doktoru direkt genel anestezi ve ameliyat dedi. Bu konuda daha uzman birisine göstermek istiyorum, tanıdığı olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 bende de carpal tunnel başlangıcı gibi bi durum vardı. oyun sırasında mouse'u tutan elimin bileğime bıçak saplanmış ya da taşla ezilmiş gibi bi ağrı girdi. ağır bişi kaldıramaz duruma gelmiştim. krem sürüp, 7/24 bileklik kullandım zamanla ağrılar bitti 3-4 ayda. önce rezalet g500s logitech mouse'umu değiştirip, ergonomik mionix naos aldım. tuşlara tıklarken verdiği kolaylık inanılmaz fark etti. sonra da alttaki padlerden aldım. çok kaliteli padler. yarı fiyatına düşüyor bazen, subscribe olun newslettera. pad olmadan oynarsam bi süre sonra ağrı yapmaya başlıyor gene. https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-mechanical-keyboard-gaming-wrist-pad-rest-black-thick https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-gaming-mouse-wrist-pad-rest birde bu konu hakkında başlık açmıştım ben de, pati'den havlu bileklik kullanma tavsiyesi gelmişti. o da güzel olmuştu. padler gelene kadar nike bileklik alıp kullanmıştım. hala daha arada kullanıyorum, bileği sıcak tutuyor. bu sorunun çıkmasının en büyük sebebi benim oturuş pozisyonumdu ama hala düzeltemedim çünkü uzun süre dik oturunca rahatsız oluyorum. vücut ağırlığı da hep bileklere biniyor o yüzden, en azından padler ağırlığı zayıflatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 uzun süreli kullanımdan kastın nedir mesela? buradaki çoğu insan 10 saa üzeri kullanıyordur. Ben hiç pad falan kullandığımı hatırlamam mesela. Eklem yerlerinde şişme, dokununca yumuşak dokuda acıma gibi bir şikayetin varsa romatizma/fibromiyalji başlangıcı ihtimali de aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar