RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 goldbären said: asyalıdan ortadoğuludan kaliteli iş alman imkansız 1,5-2 yıldır büyük projelerde ve çeşitli işlerde Çin ve Hİndistanlı firmalarla çalışıyorum, bir çok kişiyi de tanıdım. Çok doğru bir önerme olmuş bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 abi almanya'da hintli paki cok az hintli, paki cok olan yerler: ingiltere, dubai ben almanca egitim veren bir liseden mezunun + abitur yaptim hayvan gibi maasli staj bulabilirsin, benim arkadas da 29'da saarbrucken'den mezun oldu. http://de.indeed.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 paki yazip durmayin abi irkci, derogatory bi sey o pakistani'nin kisaltmasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 bize de kebab diyorlar, napalim yani politically correct mi olalim patide de =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 buyuk ihtimalle okul disinda praktikum bulamayacaksin, yakinda buyuk sehir de yok basvurulara aban praktikum bulabilirsen bir cogu, tasinma/kira yardimi veriyor basladigin zaman http://de.indeed.com ayrica paki = pakistanli hint = hindistanli kebab = turko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 sana kebap diyen adamla ayni kefede olmak istemiyorsan, evet. bu arada turk'lerdeki kendini gereksiz yere ustun gorme perk'i proc'lamis topicte (misal futbol). top 10 IT sirketlerinde executive level'da kac tane turk var, kac tane indian var bi karsilastirin. TR'den TCS (Tata), Wipro, InfoSys gibi bi kac sirket cikarin once, sonra hintlilere laf atarsiniz british indian veya american indian'lar IT'ye yon verirken, turk diasporasi 95% donercilik yapiyor gurbette anca iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Bulur bulur... yakinda SAP varmis daha ne olacak. Ogrenci ucuz kalifiye adam demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 abi pakilerle çalışmamış var olmamış bir insan ırkçılıkla sınanmamıştır. Oski said: paki yazip durmayin abi irkci, derogatory bi sey o pakistani'nin kisaltmasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 pakistanlılarkla çalışmamış hiç kimse ırkçılıkla sınanmamıştır abi. Oski said: paki yazip durmayin abi irkci, derogatory bi sey o pakistani'nin kisaltmasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Oski said: sana kebap diyen adamla ayni kefede olmak istemiyorsan, evet. bu arada turk'lerdeki kendini gereksiz yere ustun gorme perk'i proc'lamis topicte (misal futbol). top 10 IT sirketlerinde executive level'da kac tane turk var, kac tane indian var bi karsilastirin. TR'den TCS (Tata), Wipro, InfoSys gibi bi kac sirket cikarin once, sonra hintlilere laf atarsiniz british indian veya american indian'lar IT'ye yon verirken, turk diasporasi 95% donercilik yapiyor gurbette anca iste hadi slur konusunda haklisin ama sadece turklerin ustun gormesi degil sorun, IT alaninda herkesin anektodal tecrubeleri var ayni sekilde anlatabilecegi, hatta 'beyaz hintli'ler de bundan yaka silkiyorlar genelde. ulkedeki sert kast sistemini bypass edip sinif atlamak icin cok kolay bir yol oldugunu dusunduklerinden hic ilgisi/yetenegi olmadan IT okumaya calisan milyonlarca hintli olunca overall kalite dusuyor malesef. tata veya infosys ile calisan bilir ne kadar kaliteli is cikardiklarini zaten. yoksa tas gibi hintli developerlar da var, sahane kitaplar ve duzinelerce xxO seviyesinde yonetici cikariyorlar. ama bize denk gelmiyor heralde. konu hintlerin nufusuna gelip tikanacak gerci, senko topicini baltalamayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Gereksiz yere değil, ülkemiz onların ülkelerinden çok daha güzel.Bu konuda bence üstün görebilirsin kendini, nasıl ki almanı ingilizi sırf bu yüzden üstün tutuyorsam kendimide tutarım abi. 1.5B insan var orada. Bırakta çıksın top level executive. Eski sektörüm , telekom, için söylüyorum. Eriksonun 10k civarı personeli var orada, heriflerin 1 katında 500-600 mühendis varMIŞ. Aralarında iyiler yok mu? evet var, 10k adamın içinde mutlaka bizim gibi çalışabilenler çıkıyor, ama işte orana vurunca bu oran baya düşük oluyor. O yüzden hint-paki karmasından gelenler için "idareten, yeni gerçek personel bulunana kadar" şeklinde bakıyorlar. Oski said: sana kebap diyen adamla ayni kefede olmak istemiyorsan, evet. bu arada turk'lerdeki kendini gereksiz yere ustun gorme perk'i proc'lamis topicte (misal futbol). top 10 IT sirketlerinde executive level'da kac tane turk var, kac tane indian var bi karsilastirin. TR'den TCS (Tata), Wipro, InfoSys gibi bi kac sirket cikarin once, sonra hintlilere laf atarsiniz british indian veya american indian'lar IT'ye yon verirken, turk diasporasi 95% donercilik yapiyor gurbette anca iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Oski said: bu arada turk'lerdeki kendini gereksiz yere ustun gorme perk'i proc'lamis topicte (misal futbol). abi insanlar tecrubelerini yazdi, kimse kimseyi ustun gormuyor. goa'da 1 sene expat oldum, hintlileri asiri severim. almanya'daki hint/pakistanli stajyer IT'ci senko'ya rakip olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 güle güle senko :) inşallah okuldan sonra iş-oturum izni falanlar filanlar süreçlerin de rahat geçer. hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 senko'ya rakip olamaz tabi de turkler kalburustu falan kalmaz hintli itcilerden bence sen mi yazdın gerci kaburustu diye dikkat etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Oski said: paki yazip durmayin abi irkci, derogatory bi sey o pakistani'nin kisaltmasi degil Hahahaha bizim de çok umrumuzdaydı gerçekten. Hayır ben derogatory olduğunu öğrendikten sonra normalin 2 katı kullanırım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Lan gold gel beraber pakilik yapalım. Forumun PC/SJWleriyle dalga geçip sokağa sıçarız. Yihohohohohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Fistan said: senko'ya rakip olamaz tabi de turkler kalburustu falan kalmaz hintli itcilerden bence sen mi yazdın gerci kaburustu diye dikkat etmedim turkun averaji itci olamiyor(du,degisir 4-5 yila) bazen bizde acikogretim isletmeyi bitiremeyecek adamlari yolluyor hintli taseron sirketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 iyi tr'de kendi dunyanizda kullanin da international bi ortamda dikkat edin, gorgusuz irkci damgasi yersiniz arkanizdan bu arada kotu "ITci" hintiler bangalore, chennai, hyderabad'da falan outsourcing service centre'larda calisan tipler. onlar zaten low-grade islerde, laptop'um bozuldu napayim diye aranan service desk'lerde calisiyorlar cost-cutting icin. o konuda haklisiniz ama Alman'yada master yapan adam kendini onlarla karsilastirmasin zaten. senelerdir IT isindeyim avrupa'da - fakir ulkeden cikan her emigrant gibi hintiler de deli gibi calisip, deliver eden insanlar. sonucta kimse work permit'ini kaybedip kacmak icin senelerini harcadigi yere geri donmek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hintli icin derogatory ne vardi? axedice'a yazicam o yuzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hint veya hintli sikinti degil "paki" uluslararasi hakaret/irkcilik vs. destekleyen soylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Gönül rahatlığıyla paki diyebilirsin arcaneciğim, sonuçta aynı kökenden geliyoruz biri için aşağılayıcı olan diğeri için de geçerlidir heralde. Yalnız spoilera falan al ki görgüsüz ırkçı yazışmalarımız oskinin narin değer yargılarını yaralayıp hassas gözlerini nemlendirmesin ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Oha süper bi alanda master’a gidiyorsun, hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 hayırlı olsun patron umarım hedeflerine ulaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 yalnız senko ben yeni yeni ülkeden zevk almaya başladım, gidince özlersen üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar