Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Firat iyi hakem ya, bence iyi yonetecek maci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Zimbaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 babel inanılmaz ya bu sene bu arada çinlilerin gole sevinmesi harika ya sdfdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Gelirken belliydi daha necip pas atmadığı anda gol dedim Havada durdum şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sonunda sutorlugunu kullandi. sirada frikik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Cok nefis gol. Golden once saga giderken sola tak diye donmesiydi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 hamsi koydum tavaya başladı oyanamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bu firat mi iyi hakem ? Gozunun önündeki faulu calmadi diye donuste eyyam olarak sariyi vermedi bize.. gercekten iyi hakemmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bein sports guntekinI falan getirdi de Ne zaman kameramanlari eğiticek Pozisonları cekememekte üstlerine yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Buna uyarı olmaz mesela. Çat diye vermen lazım rus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 ankete oy verirken golü attık .alel acele yazıyorum 2. yi de kaçırırım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 talişka adama şut çeker gibi vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Nazar değdirdik adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 ya talisca napıosun ya çinliler izlio maçı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sertlik dozaji tirmaniyor gibi. babel caner'i gorse net bir pozisyon olusacakti. onu kapaliyken gereksiz israrci oldu. bizim taraftar olcay'i alkisliyor. bana bunlarla gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 abdulkadir'in pası cok klastı. o yasta bir oyuncu icin cok iyi bir oyun gorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 off abdulkadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Talişkayı atmaya yüreği yetmedi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Zaaa olcay , bjk de boyle sutlari taca atiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bu gol de cok iyiydi lam. Pas nefisti. Olcay'i zaten seviyorum. Talisca'ninki biraz sansizlik oldu da, orda numaradan iyi yatti sdfs. Bilerek vurmadi tabii ki ama gecirdi adama. Tekmelige gelmesi sans. Medel yalniz sariydi cidden de bu adam baya tehlikeli duruyor. Tam kasap havasi var Medelde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 pattisliborek said: Talişkayı atmaya yüreği yetmedi ahaha. Yok ya cok kotu pozisyon ama niyet de onemli. Duzgun futbolcuda kimse artniyet de aramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Gençlere şans veren senol 2 senedir 1 tane adam çıkartamadım Ersuna helal olsun koltuğu sallantidayken oynatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 besiktas'ın 2 kartını pas gecti hemen fırat aydınus macı katletmezse sesleri kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Lensı gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 negredo'nun drami beni derinden uzuyor. bu sefer de direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar