Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 orc_lord said: huun said: sen kahve makinesi mi istiyorsun yoksa kahve makinası mı? bunlar oldukça farklı şeyler. öncelikle ihtiyacın ne onu anlayalım. Dün espresso makinesi alacaktı bugün Cafissimo’ya döndü :) abi cafissimo espressoda yapıyor ya? yanlış mı düşünüyorum? tamam kapsül biraz daha maliyetli olacak ama? espresso yapıyor işte kapsülü de var, çok mu kötü olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 aklımda şey vardı benim, cafissimoyu alırım, espresso yaparım onla mocha flm yaparım işte, sıkılırsam arada cafe cream kapsüllerini denerim vs diye düşünüyordum, ama temel noktam cafissimonun espresso yapabilmesi, classic olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ben refill yapiyordum hazır kapsülleri bir süre sonra sıkıldım. Suan düz filtre kahve makinası kullaniyorum ohh mis. Kurtuldum bana 1 latte yap diyenlerden. Kendine yapiyorsan güzel ama başkalarıda isterse işkence gibi geliyor bir süre sonra asdaf Bir de dolce gusto var iş yerinde o da yatiyor gibi. Onun kahveleri daha güzel aslında ama nasıl diyim süt tozu ile latte içiyosun onda... Fast food bi nevi. Bar basıncıyla sütü kaynatma yok. https://www.youtube.com/watch?v=Rr4GqYsMOuM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 abi cafissimo classicte köpürtücü vs var denedik ben baya sevdim, sıcak vermiyor demişler ona da katılamadım, aradaki tek farkın kapsül ve çekirdek kahve arasındaki seçim olduğunu düşünüp kolay olanı seçtim, ama diyorsanız ki cafissimo düzgün espresso yapamıyor tekrar düşüneyim? masti makinayı kırmadan antalyaya getirsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Tony_Stark said: orc_lord said: huun said: sen kahve makinesi mi istiyorsun yoksa kahve makinası mı? bunlar oldukça farklı şeyler. öncelikle ihtiyacın ne onu anlayalım. Dün espresso makinesi alacaktı bugün Cafissimo’ya döndü :) abi cafissimo espressoda yapıyor ya? yanlış mı düşünüyorum? tamam kapsül biraz daha maliyetli olacak ama? espresso yapıyor işte kapsülü de var, çok mu kötü olur? Olur abi nasıl istiyorsan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Stabucksın mochasını evde nasıl yapıyorsunuz? Rastgele bi bitter çikolata değil ki o. Toz halinde gelip suyla falan karıştırolar, ömrü de 1 gün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61s2pDunk9L._SL1500_.jpg bunu alin bunla yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 mocha ben de seviyorum güzel oluyor. Espresso makinesi alıcam diyorsan da biraz paraya kıyman lazım, 300-500e satılanlar 9bar basamıyor. Hergün içen adam için rotary pump ve vibratory pump bile farkettiriyor diyorlar. Ben oralara gelemedim daha, ama düşük bar basan makinenin yaptığı birşeye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 espresso için şunu tavsiye eden 2 farklı çift arkadaşımız var. misafir olarak gittiğimiz zaman ikram etmişti. lezzetli, kıvamı yerinde. http://www.hepsiburada.com/siemens-te603201rw-eq-6-serisi-tam-otomatik-espresso-ve-kahve-makinesi-p-HBV000001I8SD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Valla denemedim ama çok pratik görünüyor. Baristaya iş brakmıyor sanki, çoktan seçmeli. KOCAMAN da bir su haznesi yapmışlar. Kolaycı bir makineymiş. Sanki plaza tipi ofis cihazı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 orc_lord said: Tony_Stark said: orc_lord said: huun said: sen kahve makinesi mi istiyorsun yoksa kahve makinası mı? bunlar oldukça farklı şeyler. öncelikle ihtiyacın ne onu anlayalım. Dün espresso makinesi alacaktı bugün Cafissimo’ya döndü :) abi cafissimo espressoda yapıyor ya? yanlış mı düşünüyorum? tamam kapsül biraz daha maliyetli olacak ama? espresso yapıyor işte kapsülü de var, çok mu kötü olur? Olur abi nasıl istiyorsan 8-) abi olmaz mı söylesene ? :D kaç bar basınçla yapıyor bu cafissimo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Tony_Stark said: orc_lord said: Tony_Stark said: orc_lord said: huun said: sen kahve makinesi mi istiyorsun yoksa kahve makinası mı? bunlar oldukça farklı şeyler. öncelikle ihtiyacın ne onu anlayalım. Dün espresso makinesi alacaktı bugün Cafissimo’ya döndü :) abi cafissimo espressoda yapıyor ya? yanlış mı düşünüyorum? tamam kapsül biraz daha maliyetli olacak ama? espresso yapıyor işte kapsülü de var, çok mu kötü olur? Olur abi nasıl istiyorsan 8-) abi olmaz mı söylesene ? :D kaç bar basınçla yapıyor bu cafissimo acaba Olur senin tercihine kalmış, Türkiye sitesinde göremedim ama kapsüllü olanlar makinelerdeki pump pressure 15-20 arasında değişiyor. Tchibo'nun hazırladığı Caffisimo dokümanına göre de maksimum 15 bar olabiliyormuş. Welcome to Caffisimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 abi ha 15 bar ha 20 bar basınç senin için ne fark edecek ki ? Lezzet anlamında bence senin algılayabileceğin bi fark oluşmayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 ne bileyim önceki sayfada biri demiş ya 9 bar bile basmıyordur vs diye, dedim herhalde kötü oluyor, neyse en azından masraflarımı azaltmak için cafissimo ile başlayayım, sonrasına bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Kapsulle gercek espresso tadi bayagi farkli oluyor. Kapsulde oyle kremamsi, smooth tat olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 linko.. indirimi ne zaman biter bilmem de vestel inox kahve makinesi 79 tl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Valeron said: abi ha 15 bar ha 20 bar basınç senin için ne fark edecek ki ? Lezzet anlamında bence senin algılayabileceğin bi fark oluşmayacaktır Kapsullu sistemi bilmem de Espressoya 20bar basarsan sacmasapan bisi içersin. 9-10 ideal onlarda, ha makine 20 basar istese belki de, makinedeki o guc surekli olarak 9 bar bassin diye var Hos benim de muthis anladığım konular degil, cafe isteleten adamlara sormak lazim Fistan bilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 fistan kafe mi işletiyomuş nerde kafe gidip kahve içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 fistan orada da troll'ler. kahve yerine sütlü çay falan getirir. kahve bu diye diretir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 dana22 said: linko.. indirimi ne zaman biter bilmem de vestel inox kahve makinesi 79 tl.. https://forum.donanimhaber.com/vestel-2000z-inox-filt-kahve-makinesi-179tl-yerine-79tl--129218333 dh ölücüleri toplamış bile asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ben de oradan bakip yazmistim abi..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 tekrar stok girmişler heralde saldırın dh ölücüleri bitirmeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 bu donanımhaberdekiler insan mı ya cidden? 1-2 vestel mağazası tanıyorum mağazada fiyat düştüyse alırım arada içmek içinde kargoyla elektronik almıyorum ben eski kafalıyım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Kahve ile pek ilgilenmeyen bir tanıdığa Delonghi Eletta ECAM 45.760 hediye geldi. Nasıl çalışacağını bilmediği için yardım niyetine youtube vidyolarını izledim, izledikten sonra bir tane almaya karar verdim. Biraz internette gezindim, şu ikisinden birini alacağım sanırım. DELONGHI Magnifica S ECAM22.110 Delonghi ECAM23.420.SW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 bu cafissimo kapsül makineler için kahveyi nasıl çektirtmek lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar