Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

goddammit apple (bir itunes dramasi)

reyou

Öne çıkan mesajlar

nasi oldu, noldu bilmiyorum, telefonumdaki 12234 tane pdf im kaybolmus, gitmis..

bundan iki ay kadar evvel ibooks u icloud ile sync edeyim mi diye sordu, et dedim demez olaydim.

bu hoop aldi bunlari cloud a mi atti napti, ne zaman bir kitaptan digerine gecsem onu ilk seferinde indirmeye calisti. hani kitaplarin yaninda buluta benzer indir isareti cikti. neyse dedim tek seferlik bisey heralde. bir kere indirdim mi kalir, backup ida kalir.

buraya kadar hersey iyi.

en son yaptigim sey bu aptal itunes'dan mp3 atma krizini yasarken, salak telefon icloud a bagli oldugu icin sync etmedi, bende telefondan kapattim o sekilde bagladim.

bu 3-5 sefer aptal saptal sync etmeye calisti, sarkilari attim en sonunda. ibooks u 2 gundur acmamistim, bi actim, store dan altigim iki kitap disindaki tum indirdigim ebooklar (pdf) ucmus.

dedim pc ile sync edip icine mi atti yok, icloud.com a baktim yok.

nolcak simdi, gitti mi kuzucuklar?

tldr; itunes tum kitapligima kibrit suyu dosedi, varmidir bi caresi?
Sosyal ağlarda paylaş

iclouds baya fail galiba ya
ben hala para veriyorum işin kötüsü dur iptal edeyim yarın konuyu updateleyin
dosyalarımı buluta koysun diye para verdim 80gb'ın 3 buçuk falanını yükleyip gerisini yüklemeyi bıraktı naptıysam düzeltemedin ahah. işin kötüsü bir sürü yaşayan varmış bunu
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

Apple nedir Icloud nedir telefona mp3 atamama nedir. Varmi oyle bi dunya.

Gerci bende 64gb micro sd kart var. 12gb smuzik 40gb dizi ile telde takilabiliyorum oyle dertler nedir anlamam da.

Oyle derdi olanlarada bi yandan aciyip diger yandan apple alarak haketmis abi moduna geçiyorum

itunes ile iphone a mp3 atmak, her girisimde yeni bir seruven, yeni bir macera. sonunu kestiremiyosun ne olacaginin.

telefonu kablodan cikardigin anda, tum arsivin yok olmus olabiliyo, tum liste gidip yerine sadece yeni attigin sarkilar gelebiliyo, carkifelek kafasi asdf

$ansli gunundeysen, 1234234 dakika back-up ve sync falan bekledikten sonra 2 tane sarkiyi atiyosun.

bazen de benim gibi sarkiyi atayim derken kitaplar ucuyo falan. daha derinlere inmeye korkuyorum acaba baska ne silmis olabilir diye.

ha bu arada hakettim mi? evet. android, windows phone denemedim mi? denedim uzun sureler. piyasada adam gibi mobile OS yok. wp den ne umutlanmistim ama onda da microsoftun vizyonsuzluguna cakildik.

zaten youtube red alip gecicem en sonunda, spotify denedim sevmedim ben. youtube daki game soundtrackler, indie sarkilar hepsi kayip. yt da belki 240 p olsa da kafa rahat. hem yaninda baya e$antiyon icerik de veriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...