reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 nasi oldu, noldu bilmiyorum, telefonumdaki 12234 tane pdf im kaybolmus, gitmis.. bundan iki ay kadar evvel ibooks u icloud ile sync edeyim mi diye sordu, et dedim demez olaydim. bu hoop aldi bunlari cloud a mi atti napti, ne zaman bir kitaptan digerine gecsem onu ilk seferinde indirmeye calisti. hani kitaplarin yaninda buluta benzer indir isareti cikti. neyse dedim tek seferlik bisey heralde. bir kere indirdim mi kalir, backup ida kalir. buraya kadar hersey iyi. en son yaptigim sey bu aptal itunes'dan mp3 atma krizini yasarken, salak telefon icloud a bagli oldugu icin sync etmedi, bende telefondan kapattim o sekilde bagladim. bu 3-5 sefer aptal saptal sync etmeye calisti, sarkilari attim en sonunda. ibooks u 2 gundur acmamistim, bi actim, store dan altigim iki kitap disindaki tum indirdigim ebooklar (pdf) ucmus. dedim pc ile sync edip icine mi atti yok, icloud.com a baktim yok. nolcak simdi, gitti mi kuzucuklar? tldr; itunes tum kitapligima kibrit suyu dosedi, varmidir bi caresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 suç itunes'da değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 suç apple alanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Şuç iCloud kullananda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 bugun bi umut itunes a yine bagladim, ibooks sekmesinden syn i kaldirip apply a basinca geri geldi kitaplar cloud uzerinden nereye saklanmissa sfadsf hemen indirip cloud a baglansin kismini off yaptim. https://www.youtube.com/watch?v=2z3KkmM4QBM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Turkun ayfonla imtihani sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Iclouds kadar boktan bir sey yok. Ne yaptigi belli degil. Bir de sifredir contact listtir falan elzem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 iclouds baya fail galiba ya ben hala para veriyorum işin kötüsü dur iptal edeyim yarın konuyu updateleyin dosyalarımı buluta koysun diye para verdim 80gb'ın 3 buçuk falanını yükleyip gerisini yüklemeyi bıraktı naptıysam düzeltemedin ahah. işin kötüsü bir sürü yaşayan varmış bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 CLoud gerekiyorsa Office 365'den iyisi yok hale. Ayda 15tl cok ama yaninda office de geliyor. 1TB veriyor, diger 1TB'lerden ucuz yaninda ofisle beraber olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 ben icloud photos'u kullanıyorum, baya da memnunum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Apple nedir Icloud nedir telefona mp3 atamama nedir. Varmi oyle bi dunya. Gerci bende 64gb micro sd kart var. 12gb smuzik 40gb dizi ile telde takilabiliyorum oyle dertler nedir anlamam da. Oyle derdi olanlarada bi yandan aciyip diger yandan apple alarak haketmis abi moduna geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 İcloud satın almak yerine eve airport aldım, en azından elimin altında duruyor yedekler filmler resimler vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Pordakal said: Apple nedir Icloud nedir telefona mp3 atamama nedir. Varmi oyle bi dunya. Gerci bende 64gb micro sd kart var. 12gb smuzik 40gb dizi ile telde takilabiliyorum oyle dertler nedir anlamam da. Oyle derdi olanlarada bi yandan aciyip diger yandan apple alarak haketmis abi moduna geçiyorum itunes ile iphone a mp3 atmak, her girisimde yeni bir seruven, yeni bir macera. sonunu kestiremiyosun ne olacaginin. telefonu kablodan cikardigin anda, tum arsivin yok olmus olabiliyo, tum liste gidip yerine sadece yeni attigin sarkilar gelebiliyo, carkifelek kafasi asdf $ansli gunundeysen, 1234234 dakika back-up ve sync falan bekledikten sonra 2 tane sarkiyi atiyosun. bazen de benim gibi sarkiyi atayim derken kitaplar ucuyo falan. daha derinlere inmeye korkuyorum acaba baska ne silmis olabilir diye. ha bu arada hakettim mi? evet. android, windows phone denemedim mi? denedim uzun sureler. piyasada adam gibi mobile OS yok. wp den ne umutlanmistim ama onda da microsoftun vizyonsuzluguna cakildik. zaten youtube red alip gecicem en sonunda, spotify denedim sevmedim ben. youtube daki game soundtrackler, indie sarkilar hepsi kayip. yt da belki 240 p olsa da kafa rahat. hem yaninda baya e$antiyon icerik de veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 kaç senedir iphone kullanıyorum hiç böyle şeyler başıma gelmedi tamam, başta bir süründürüyor, bazı durumlarda sıkıntı çıkartıyor ama böyle dramatik şeyler hiç başıma gelmedi üstelik hem iphone hem ipod nano kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar