sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 https://scontent.cdninstagram.com/t/21690453_117292088947641_449241080806768640_n.jpg http://fav10.org/wp-content/uploads/2017/09/DJ1tdI3WAAAkc8h.jpg http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/620x350/59c3af96c03c0e2f7c69287e.jpg BluTv'nin Masum sonraki büyük prodüksiyonu. 7 bölümünde kadrosu konusu bağımısz olacak deniyor bu akşam (22.09.2017) ilk bölümü yayınlandı. Kadro Genco Erkal v.b. dev isimlerle çok çarpıcı. İlk bölüme ben şahsen BAYILDIM. buraya fragman koymuyorum lütfen fragman izlemeden izleyin. Diğer bölümlerde umarım ilk bölümün kalitesini sürdürürler. kadro çok büyük ve çok kaliteli görünüyor. Bu arada Cem Davran bu kadar iyi bir oyuncu muydu? Adam acayip oynamış, kılık, duruş, ses tonundaki o geçişler titremeler adam çok iyiymiş de haberimiz mi yokmuş? Ben ne zaman Cem Davran adını duysam bi Ruhsar bir de ne dedin sen şak anımsıyordum. Bu diziyle adam değişti bende. ÇOK iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Ilk bolum muazzamdı. Devami da guzel olursa gozumde masum seviyesine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 lolwut netflix aynı böyle 8 bölümlük, orlando bloomun emily ratajkowskinin ve bir kamyon daha tanıdık yüzün arzı endam ettiği, <> çektiydi geçen sene. hah işte, aydın doğanın doğumgününde şirket hibe ettiği torunu da bir gün "ekmek çıkmış burda" diye diziye bakarken hikayelerin kurgulanmasını referansları falan görünce ınını ıvrıdını demiş, enter yurdum stereotypelarıyla türk versiyon. http://www.geocities.ws/makikatalinic/personaggio.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Hikaye iyiymiş. Aynı yapıyı diğer bölümlerde de sağlayabilirler umarım. Gayet iyiydi ilk bölüm. Ben ki 5 dakika dayanamam Türk yapımlarına, sonuna kadar izlettirdi. Başka bir yerden kopya olabilir, bilmiyorum ama bu tip yapımlar sektörü baştan aşağı değiştirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 blutv ye istedigimiz kadar uye olup (mesela 2 ay) sonra cikabiliyo muyuz? yani is yogunluguna mevsimine gore uyelik dondurma var mi? varmis ya scroll yapmayi unutmusum dsafads blutv said: İptal etmek çok kolay 'Şimdilik ihtiyacım yok' diyorsanız 'Hesabım' kısmından tek tuşla iptal kolaylığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 İlk bölümün konusu ne? Aşk, sevgi ve Behlül-Bither tarzındaysa hiç vakit kaybetmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Ask sevgi falan yok. Ters kose var. Karakter derinligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 İyi öykü + iyi oyunculuk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 para var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ihtiras, kumpas, aldatma vardır kesin. hep aynı türk dizisi mantığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 guzel dizi. salak turk dizilerinden kurtulmak istiyorsaniz blutv olur baskasi olur, yamanin da reklam dertsiz kaliteli dizi yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 sostizm said: Bu arada Cem Davran bu kadar iyi bir oyuncu muydu? adam bir tek sapigi iyi oynuyor cunku ahaha guzeldi ilk bolum, her bolum baska hikaye olacakmis (black mirror) ama her bolum boyle twistli olur mu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 reyou said: blutv ye istedigimiz kadar uye olup (mesela 2 ay) sonra cikabiliyo muyuz? mafya gibi blutv, bir kere girdin mi bir daha çıkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Cem Davran iyi oyuncu ve iyi insan. Bu arada spoiler içeren tartışma yapalım: Senaryo'da 1-2 eksik göze çarpıyor izlerken. 1. Adam okulun müdürü, haliyle böyle bir "prank"'in %99 okul içerisinden geleceğini düşünmesi gerekir. Bu senaryoda bir açık oluşturuyor. Çözüm bulmak yerine "sen beni bir yerden tanıyorsun" diyerek geçiştirmişler. Çözüm olmuyor tabi. Normal şartlarda adamın öğrencilerden şüphelenip ordan bulmaya çalışması beklenir, bu olmuş diye de kabul edebiliriz tabi, dizi göstermiyor diyebiliriz ama olayın başlangıcındaki dialog'ta daha akıllıca bir kaçış gerekli. 2. Hikayenin anlatıldığı mekanda kız'ın çok daha önceden histerik krize girmesi gerekli. Hayatının travmasının hikayesini dinliyor ve sonuna kadar sakin kalamaz bir insan. Son yaşadığı breakdown'dan anlaşılıyor zaten ne kadar etkilendiği. Burda da kaçış yolu seçmişler. Ortalarda kız için "ama adama haksızlık etmişsiniz, yazık" benzeri bir dialog yazmışlar, sonuna kadar da beklemiş gibi yapmışlar ama olmuyor. Orda da akıllıca bir sahne sıkıştırılması gerek araya kızın sakin kalmasını açıklayan. Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 blu tv ile iş görüşmem vardı, adamlar tatil yapmaktan görüşemedik tee önümüzdeki hafta ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 LathspeLL said: Cem Davran iyi oyuncu ve iyi insan. Bu arada spoiler içeren tartışma yapalım: Senaryo'da 1-2 eksik göze çarpıyor izlerken. 1. Adam okulun müdürü, haliyle böyle bir "prank"'in %99 okul içerisinden geleceğini düşünmesi gerekir. Bu senaryoda bir açık oluşturuyor. Çözüm bulmak yerine "sen beni bir yerden tanıyorsun" diyerek geçiştirmişler. Çözüm olmuyor tabi. Normal şartlarda adamın öğrencilerden şüphelenip ordan bulmaya çalışması beklenir, bu olmuş diye de kabul edebiliriz tabi, dizi göstermiyor diyebiliriz ama olayın başlangıcındaki dialog'ta daha akıllıca bir kaçış gerekli. 2. Hikayenin anlatıldığı mekanda kız'ın çok daha önceden histerik krize girmesi gerekli. Hayatının travmasının hikayesini dinliyor ve sonuna kadar sakin kalamaz bir insan. Son yaşadığı breakdown'dan anlaşılıyor zaten ne kadar etkilendiği. Burda da kaçış yolu seçmişler. Ortalarda kız için "ama adama haksızlık etmişsiniz, yazık" benzeri bir dialog yazmışlar, sonuna kadar da beklemiş gibi yapmışlar ama olmuyor. Orda da akıllıca bir sahne sıkıştırılması gerek araya kızın sakin kalmasını açıklayan. Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Güzel noktalar ama bence 1- Adam işsiz falan gibi kadın hep ben çalışıyorum gibi bişey demiyor mu? bir de bunun planlı tuzak olmadığına ikna oluyor sanki. kızından öğrendik önermesini gayet inanılır buluyor. 2- Aslında kız breakdown'ın eşiğinden dönüyor kaç kere. Odada "sapık (!)"ın tarafını tutan tek dinleyici falan filan ÇOK da delik yok orada ışık sızan bence. Öykü sıkı dokunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 sostizm said: LathspeLL said: Cem Davran iyi oyuncu ve iyi insan. Bu arada spoiler içeren tartışma yapalım: Senaryo'da 1-2 eksik göze çarpıyor izlerken. 1. Adam okulun müdürü, haliyle böyle bir "prank"'in %99 okul içerisinden geleceğini düşünmesi gerekir. Bu senaryoda bir açık oluşturuyor. Çözüm bulmak yerine "sen beni bir yerden tanıyorsun" diyerek geçiştirmişler. Çözüm olmuyor tabi. Normal şartlarda adamın öğrencilerden şüphelenip ordan bulmaya çalışması beklenir, bu olmuş diye de kabul edebiliriz tabi, dizi göstermiyor diyebiliriz ama olayın başlangıcındaki dialog'ta daha akıllıca bir kaçış gerekli. 2. Hikayenin anlatıldığı mekanda kız'ın çok daha önceden histerik krize girmesi gerekli. Hayatının travmasının hikayesini dinliyor ve sonuna kadar sakin kalamaz bir insan. Son yaşadığı breakdown'dan anlaşılıyor zaten ne kadar etkilendiği. Burda da kaçış yolu seçmişler. Ortalarda kız için "ama adama haksızlık etmişsiniz, yazık" benzeri bir dialog yazmışlar, sonuna kadar da beklemiş gibi yapmışlar ama olmuyor. Orda da akıllıca bir sahne sıkıştırılması gerek araya kızın sakin kalmasını açıklayan. Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Güzel noktalar ama bence 1- Adam işsiz falan gibi kadın hep ben çalışıyorum gibi bişey demiyor mu? bir de bunun planlı tuzak olmadığına ikna oluyor sanki. kızından öğrendik önermesini gayet inanılır buluyor. 2- Aslında kız breakdown'ın eşiğinden dönüyor kaç kere. Odada "sapık (!)"ın tarafını tutan tek dinleyici falan filan ÇOK da delik yok orada ışık sızan bence. Öykü sıkı dokunmuş. 1- Orda da bir oyun yapmaya çalışmışlar. Karısı eve girince "Oh ne güzel valla! pijamalar hala çıkmamış, biz üç kuruş için pazar pazar okula gidelim, beyfendi evde keyif sürsün, bıktım artık bıktım." diyor. Biz adamı işsiz sanıyoruz. Başka bir dialog var mı bunla ilgili hatırlamıyorum. 2- Açtım, kızın tepkilerine baktım biraz tekrardan, tepki pek yok. Sadece agresife yakın soru soruyor. Böyle travmatik bir olayda kızın her şekilde dellenmesi gerekir. Olayın farkına varıp saklıyor olsa da, hikayenin sonunu bekliyor olsa da veya ilk başta adamın hikayeyi hafif değiştirmesinden kaynaklı onların olduğunu anlamasa bile o huzursuzluk belirgin olması gerek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar