Promenader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 150 tl + 2 dürüm + 3 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 250'ye sattım ben bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 75 ateşlersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 hayır duası yolluyorum yakala (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 satan var mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 https://www.ifixit.com/Device/TDK_Life_on_Record_Trek_360 dursun burda 3 ay sonra lazım olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 satan varsa göringin verdiği + 2 malbuş + et dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ya ben bunu telefona bağlayamıyorum bluetooth'la. ilk aldığımda normal çalışıyordu. şimdi telefon cihazı görüyor ama pair'layamıyor. geçenlerde bi arkadaşa götürmüştüm, kesin gece o bozdu kıskançlıktan. sorun yaşayan var mı başka? nabıcik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 eşleşmiş cihazlardan komple silip yeniden tanıtmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 yep. a360'la beraber eski bikaç cihaz vardı, hepsini sildim. cihazı yeniden bulabiliyor ama "pair'lanamıyor, a360'ın pair'lanmaya hazır olduğundan emin olun" tarzı bi hata mesajı çıkıyor. o dediği de bluetooth tuşuna basılı tutularak yapılıyor işte. 2 tane duş var lan daha ne istiyon benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ara ara tekrar deniyordum, bağlandı şimdi. hiç de sevmem kendi kendine bozulup düzelen şeyleri. hayırlısı. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 çok ucuza almışsınız ya inşallah hepinisinki bosulur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 satayım sana? (sadmam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 bana sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 iyi ki alır almaz elden çıkarmışım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar