dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 tititi forumda herkes eskisehirli cikti iyi mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 lokumu da iyidir kurtuluşun, çifte kavrulmuş falan özellikle met helvası da eskişehire özel bişey, pişmaniye gibi ama daha sıkıştırılmış biraz daha sertçe çubuk çubuk oluyor. inan met helvasının yaptığı favorim, kurtuluştan yemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 eriş in met helvası da güzel ya. hele antep fıstıklısı hmpfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Editor sandim Masticoremus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 valla gaza getirdiniz kurtuluş kurtuluş diye verdim siparişi, kötü çıkarsa dökerim forumun kapısına hepsini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 adamların ayçekirdeği bile ayrı bi güzel, yedikçe yiyesi geliyor insanın internet siteleri nasıl işliyordur merak ettim ben de, ürün gelince bi yorumlarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Kuruyemiş aldım güzel cıktı ama met helvasını cok sevmedim hem kafa yapmıyor hem de tat mat hiç bir farkı yok sadece çubuk şeklinde benim aldıgım böyledir belki bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 met helvasını bir esprisi yok abi zaten hevlanın sıkıştırlmış ve cubuk şeklinde olanı. Kafa yapmasını nasıl bekliyordun orayı hiç anlamadım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 senko said: Kafa yapmasını nasıl bekliyordun orayı hiç anlamadım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Likörlü pişmaniye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ordaki pun'u hiç görememişim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 senko said: ordaki pun'u hiç görememişim sdf senin gibileri düşünüp "meth helvası alırsan kafa yapar" diyecektim, sonra vazgeçtim. işte o an senin talihinin döndüğü bir andı. şimdi pungörmez birisi oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Topicten gazı alıp haftasonu Kurtuluş'a çöktüm , 40 liralık kuruyemiş almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Ben de bu topikte görüp sipariş vermiştim, bi saat once falan geldi. Bir tek tuzlu fıstığı tattım, o bile hayatımda yediklerim arasında ilk 3e girer. Antep fıstığı, karışık, lokum falan ilerleyen dönemde bakarım tadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 olm durduk yere kuru kayısı falan aşerdim, kaymaklı lokum falan ne biçim off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 oyy kaymaklı lokum da aldım, en umutlu olduğum şey sanırım. GÖMEYİM HEMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ben de bir kimildanma oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Quel-Thul said: olm durduk yere kuru kayısı falan aşerdim, kaymaklı lokum falan ne biçim off ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Quel-Thul said: olm durduk yere kuru kayısı falan aşerdim, kaymaklı lokum falan ne biçim off, ha?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ben siparişi cuma 11 civarı verdim, cumartesi öğleden sonra geldi, yemişler başarılı, met helvası pişmanıye yorumu olarak güzel, paketin arkasına tarihçesini falan yazmışlar, nuga helvasından bir şey anlamadım... lokumlardan, Antep Fıstıklı Narlı Fitil Lokumu nu istedim -diğerleri için istanbulda güzel bir yer var aldığım ama bir daha ki sefere isterim biraz tatmak için- narlı olarak her yerde pek bulunmuyor görünce istedim, iyi gibi aroması kıvamı falan güzel https://www.kurtuluskuruyemis.com.tr/urun/antep-fistikli-narli-fitil-lokumu-292 Kavrulmuş Datça Bademi (tu) Tuzsuz Kavrulmuş Fıstık İçi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 fitil lokumunu nasıl aldın bünyeye merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 suda eritip aldım, başka yöntemi var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 http://m.hurriyet.com.tr/sektor-devi-tugba-kuruyemise-kayyum-atandi-40608026 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 o iyi iste fiyatlar ucuzlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 https://www.cereztabagi.com/kuruyemis şöyle bi site varmış deneyen var mı? fiyatlar baya uygun gözüküyor. iade garantisi falan bile demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar