Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 bakalım reis ne diyecek bu işe, "MissTurkey diye birşeyler oluyormuş, başbakana talimat verdim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 dylanN said: Bunu yazmak nasıl bir bilinç kaybıdır ya AHahahahahaha HAHAHAHAHAHAHH of kız 10 numaraymış cidden. Güzelliğinin hiç önemi kalmadı diyeceğim de miss törkiy olduysa üstüne bide çok güzeldir falan heralde. Ama işte xeşke miss arizona olup atsaydı bu tiviti. Burda yaşatmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 izmirli değil mi kız zaten asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Bi itir esen taniyorum da bu o degil sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 çok seksist pis herifler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Abi kız her açıdan muhteşem değil mi? Resimlerine baktım gerçekten ÇOK güzel, üstüne adı da Itır Esen falan. Oha cidden Miss Turkey falan hak etmiyormuş böyle boktan titleları, iyi olmuş türkten mürkten uzak kaldığı. Gitsin mis gibi yurtdışında modellik yapıp okusun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 ahah bildiğiniz ıtır esen sandım wtf diyecektim http://www.sporx.com/img/2015/11/13/40_yil_aradan_d24a0_800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 “Küçük Itır Esen , Büyük Itır Esen’in yeğeniymiş.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 axedice said: Abi kız her açıdan muhteşem değil mi? Resimlerine baktım gerçekten ÇOK güzel, üstüne adı da Itır Esen falan. Oha cidden Miss Turkey falan hak etmiyormuş böyle boktan titleları, iyi olmuş türkten mürkten uzak kaldığı. Gitsin mis gibi yurtdışında modellik yapıp okusun işte aynen o twiti attığına göre yürekliymiş de.. FİKRİ HÜR VİCDANI HÜR GÜZEL BİR ARKADAŞIMIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Aaa ben tesadüf sanmıştım lan onu. Neyse olsun, Itır Esen in yeğeni olmak da farklı bi bonus puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 aslinda demek istedigi regl oldum CUNKU BUNU SOYLEMEK COK NRML TMM MA? context sicmaya calismis eline yuzune bulastirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 abi köpek eğitmeni topiği sanıyorum iki saattir lan nasıl konu buraya gelmiş diye hayretle bakınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 yanlış anlama ne yapılır bu durumda ne biçim topic isimleri lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 salaklıktan değilde salağa yatıp dalga geçmek için söylediyse puanları haketmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Aslında demek istediği 15 temmuz şehitlerinin rahim çeperimden dökülen ölü hücreler kadar değeri yok ama işte subtext engelli topraklarda neden uğraşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Lopeth said: salaklıktan değilde salağa yatıp dalga geçmek için söylediyse puanları haketmiş bence Ergen kafasıyla tamamen salaklıktan yazdığını düşündüğüm için bu nasıl bir bilinç kaybıdır diye yorum getirmiştim, benim gibi düşünen biri daha ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 aslında demek istediği, 15 temmuz şehitlerinin çektiği acıları bir kadın olarak hissedebiliyorum... böyle bir savunma yapsın, tacını geri reis taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 her iki tarafa da çekilebileceği için oldukça başarılı bir paylaşım olmuş aslında... 3 numara jurnallemiş her halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 asdasdsad olaya gel yalnız doğru bi açıklama ile yırtabilirmiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Jaegerjaquez said: 1 numara trap gibi lan sdjnfdklgfd she won Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 oh wait she didnt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 kız müthişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DKRuTrrXUAALWGt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Abi neler oloyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar