quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Valeron said: sev sevme karşındakinin görüşlerine saygı duymak ZORUNDASIN. Kusura bakma benimle aynı forumu paylaşıyorsun ve bana saygı duyacaksın. :( Osman Baydemir.wav Önce görüşe bakarım görüş mü diye, sonra görüş sahibine bakarım adam mı diye kardeeeşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Sn bak knk bn glyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 sevmiyosan da saygı duyaısudyakshdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 quixef said: Valeron said: sev sevme karşındakinin görüşlerine saygı duymak ZORUNDASIN. Kusura bakma benimle aynı forumu paylaşıyorsun ve bana saygı duyacaksın. :( Osman Baydemir.wav Önce görüşe bakarım görüş mü diye, sonra görüş sahibine bakarım adam mı diye kardeeeşşşşş ne saçmalıyon lan yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 totemic said: bu kız türk değil azeri demek nasıl bir cahilliktir allahım. senden benden daha fazla türk bu insanlar.. "Türk kızları" TÜRK mü? Arap, Kürt, Süryani, Ermeni Makedon, Bulgar, Romen genleri içindeler. Bir de üstüne ekmek ve dürüm genleri.Sonuç bu. Çerkes, Arnavut, Türkmen, Farsi, Yunan, Kırım, sınırlı sayıdaki Ceneviz/Venedik ve Macar genleri taşıyan kızlarımızı tenzih ederim. Estağfurullah. Estağfurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Feamer said: yüzüne bakacaklarını zannetmiyorum boy: 1,73, çekisi ise: 55 miş https://www.youtube.com/watch?v=7YSyDQU8QYk kayıt ama yorumlara da bakın :) Samir Memmedov 7 ay önce bu transdi?deyir menim qalxanim var)))) SÖZSÖHPETLERİN EPİSENTIRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yahşi traptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Fistan said: quixef said: Valeron said: sev sevme karşındakinin görüşlerine saygı duymak ZORUNDASIN. Kusura bakma benimle aynı forumu paylaşıyorsun ve bana saygı duyacaksın. :( Osman Baydemir.wav Önce görüşe bakarım görüş mü diye, sonra görüş sahibine bakarım adam mı diye kardeeeşşşşş ne saçmalıyon lan yine kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 olm olay türkiye güzeli adaylarının patide oylanmasına nasıl geldi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Fantazi yapıyoruz bu konuda, dök sen de içini sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 hayır boka bağlanması lazımdı ona şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Bana hiç fark etmez, hepsine kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 1 numara trap gibi lan sdjnfdklgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 olm bi de 3 nuamra 3 nuamra demişinizde kadında göt yok xD hiç birinde vucut hattı yok ya adam gibi ben çıksam daha giderliyim dfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Feamer said: ayrıca tartışmayı sağlıklı zemine oturtmak için Pərvin Abıyeva makiyajsız bu gündədir http://upload.az/foto/arxiv/14256387_1089176381174392_1288045135_n.p.png bunun makyajsız ve photoshopsuz olduğuna inanmak için level 90 bakir falan olmak lazım sdkhgfdlsjdkljgknsdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ya makyajsızsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 o zaman fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 bazı insanların cildi genetikten iyi oluyor hakikaten kız erkek farkmetmeksizin. makyajsız olup makyajlı gibi gözüküyorlar. bu resimdeki onlardan değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 fotosok degil de selfie cektikten sonra ince ayar ceken bir suru app varbu da onlardandir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 biraz güzel şarkı atalım da topic nötrlensin https://www.youtube.com/watch?v=EfSJnVJyZvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 abi bariz far var kızın gözünde, ruj var kalem var daha ne olsun makyaj ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 gittim bu kızın makyajı konuşuluyordu, geldim hala bu konu bu kız. ya biz kızlar makyajsız gibi doğal görünüm için 12 ayrı malzeme kullanıyoruz bunu bu kadar tartışmanıza gerek yok sorsanız söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 abi kız güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 dana22 said: 1 numara zaten unvan macina cikmis..ilk 3 te kesin var..zaten torpilli.. 5 in gideri var..yanina yapistirin iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Jaegerjaquez said: Feamer said: ayrıca tartışmayı sağlıklı zemine oturtmak için Pərvin Abıyeva makiyajsız bu gündədir http://upload.az/foto/arxiv/14256387_1089176381174392_1288045135_n.p.png bunun makyajsız ve photoshopsuz olduğuna inanmak için level 90 bakir falan olmak lazım sdkhgfdlsjdkljgknsdfş ben bilmerem, azerbaycanlı dostların yalancısıyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar