Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disneyland Paris giden var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burada kız yok, fuları çıkartabilirsin :)

Parc Asterix'i bilmiyordum ben, şimdi baktım, bi dahaki gidişime de ona bakayım madem. Gördüğüm kadarıyla ulaşımı arabasız olarak sıkıntı, ama havaalanından shuttle koymuşlar en azından.
Mesaj tarihi:
herkes ayni yasta olunca zamanlari da ayni olmus neredeyse. 98 ve 2016'da gittim ben. ilk gidis cocuk heyecani ile muhtesemdi tabi ama gecen yil hayalkirikligina ugradim. cok iyi iki ride bakimdaydi. bunlari gitmeden once mutlaka kontrol et.

studio park'ta asansorlu bi alet var, onu mutlaka denemelisiniz.
Mesaj tarihi:
bir haftada paris gezilemez zaten aylar lazim o sehre. ama disneyland de to-do-list'te yer almali. hatta tum ride'lar acik oldugunda oraya da 2 gun ayrilabilir rahatlikla. hele sezon ortasi kalabak varsa bir gun zaten yetmiyor.
Mesaj tarihi:
Disneyland'in konsepti güzeldi çocukken, ben baya büyülenmiştim ama bizim yaşlara müthiş birşey sunmuyor bence artık, yani gitmedim 2. kez ama böyle bir düşünce yaratıyor. Paris'ten ne kadar sürer bilmiyorum ama Almanya-Fransa sınırında Europa-Park var Freiburg'ta; Ride konusunda çılgın atıyor, adrenaline doyarsın
Mesaj tarihi:
aynen cocuk yeri artik daha cok. ama cocuklarini eglendirmeye giden yetiskinlerin de bos gecmeyecegi ride'lar var.
ingiltere'de thorpe park'a gitmistim mesela adrenalin bakimindan cok daha iyi disney'e gore.
  • 7 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...