Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Burada kız yok, fuları çıkartabilirsin :) Parc Asterix'i bilmiyordum ben, şimdi baktım, bi dahaki gidişime de ona bakayım madem. Gördüğüm kadarıyla ulaşımı arabasız olarak sıkıntı, ama havaalanından shuttle koymuşlar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 herkes ayni yasta olunca zamanlari da ayni olmus neredeyse. 98 ve 2016'da gittim ben. ilk gidis cocuk heyecani ile muhtesemdi tabi ama gecen yil hayalkirikligina ugradim. cok iyi iki ride bakimdaydi. bunlari gitmeden once mutlaka kontrol et. studio park'ta asansorlu bi alet var, onu mutlaka denemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 bir haftada paris gezilemez zaten aylar lazim o sehre. ama disneyland de to-do-list'te yer almali. hatta tum ride'lar acik oldugunda oraya da 2 gun ayrilabilir rahatlikla. hele sezon ortasi kalabak varsa bir gun zaten yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Studio parktaki asansörlü alet: Twilight Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 twilight efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Ben de 15 sene önce gitmiştim. Space Mountain çok iyiydi de geri geri giden roller coaster vardı Indiana Jones adı altında, orjinal ve keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Disney gibi bi sirkete para kazandirmayin lutfen sunlara giderek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 bunlar da mi filistin'e kursun sikmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Lunapark için disneye gidilmez abi, çok ahım şahım bi şeyi yok. Bi tane kapısında 3 saat beklenen alet vardı o idare ederdi, diğerleri çocuk eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 toggie said: bunlar da mi filistin'e kursun sikmis? sdfsd hayir bunlar direkt evil corporation ornegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 o zaman hemen... :D https://www.youtube.com/watch?v=PXBJIZ1NXFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Disneyland'in konsepti güzeldi çocukken, ben baya büyülenmiştim ama bizim yaşlara müthiş birşey sunmuyor bence artık, yani gitmedim 2. kez ama böyle bir düşünce yaratıyor. Paris'ten ne kadar sürer bilmiyorum ama Almanya-Fransa sınırında Europa-Park var Freiburg'ta; Ride konusunda çılgın atıyor, adrenaline doyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 aynen cocuk yeri artik daha cok. ama cocuklarini eglendirmeye giden yetiskinlerin de bos gecmeyecegi ride'lar var. ingiltere'de thorpe park'a gitmistim mesela adrenalin bakimindan cok daha iyi disney'e gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 içerde mağazalarda enfes kazak ve gömlekler var. Hic bir yerde bulamazsın fiyatlar da cok uygun. Ben çok fazla gömlek ve kazak aldım kendime mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paris overrated. Cis kokuyo. https://en.wikipedia.org/wiki/Paris_syndrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 avrupada hala niye six flags yok onu anlamıyorum ben ankaraya yapsak bitane ama nerde o vizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Lopeth said: avrupada hala niye six flags yok onu anlamıyorum ben ankaraya yapsak bitane ama nerde o vizyon nasi yok..nerede okudun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borayds Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 cok kalabalik olabiliyor. orlando disneyland world cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Hemen iki sokak aşağıda daha iyisi var yorumu gelmiş. Orlando'ya gidin abi disneyland world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 disney world orlandoda, disneyland californiada, disneyland world diye bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 2017'de son yazı yazılmışken alakasız şekilde nasıl pörtlemiş la bu konu ahaha zaten disneyland'ın alternatifi de var paris'te: Parc Asterix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar