Densiz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 @dreagloth halen key istiyor musun? pm den onaylayınca keyi yolladım. Bir sorun olursa seslenirsin (patide bir sorun var herhalde.. 2 kez beyaz sayfa verdi mesajı atarken. 3 üncüde yollandı göründü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 . edit: altdaki muhabbeti anlamayanlar için ufak bir not. "5 tane key var, bi arkadaşa bakıp çıkacaklar almasın diye pm atmayın, buraya yazın dedim (kimin aldığı belli olsun ve 5 key için 50 mesaj gelmesin istiyordum). 2 dakika geçmeden Roqq gelip "5 key var pm atın" dedi. Bende sildim mesajımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 5 tane key var. İsteyen pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 ben gidiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 ahah okumadım yazdığını. attım direk mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Arena'da biraz oyun öğrenince xmage'e modern'e bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Densiz said: sabonis e yolladım, iyi eğlenceler. --- Kod isteyen varsa yazımı alıntılasın, pm atayım. Yazımı alıntılamak şart. En azından insanlar kodun alındığını görür. Birde oynamayacaksanız alıp hiç etmeyin. En az 6 ay daha closed betada oyun. Kazandığınız, kastığınız her gold 6 ay sonra silenecek. Sadece harcadığınız $ ları currency olarak iade edecekler (şuan zaten $ ile harcama yok) ben oynarım beyb. zamanında birini oynamıştık baya unuttum şimdi, tam böyle bir şey lazım bana, mobile appte çıkarırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Roqq said: 5 tane key var. İsteyen pm atsın. densiz atmazsa senden de alabilirim indiriyorum şuan beni yarı yolda bırakmayın fasda kamon uyanın artık :< https://imgur.com/a/lrtwAMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Jaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Kaldiysa bende alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 durun önce benim almam lazım yükledim bekliyorum kod istiyor :D bugün de boşum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Figh ve Frostbite a yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Densiz ustad seninkini kullanmadim abi baska birine verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Frostbite'ın kullanmadığı key 86s-f3fu-4mx diğerleri: sar-nqnx-m1m 4em-j3e9-e8i q9g-r7t9-9tu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 bana da 2 adet gelmiş densizinkini kullandım teşekkür ederim. roqqun keyi yazıyorum kullanan yazsın da herkes denemesin sonra lütfen 99e-wbz1-neq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 güncelleyemiyorum mesaj atim tekrar. şimcik dragon deckle oynamaya başladım ama ciddi land sorunum var, hazır decklerde 25 land vardı bende yaptığıma 25 koydum, üst limit ne olmalı burada, 40 land koysam abartmış olurum değil mi :P şu second deck muhabbeti çok iyi yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 şurada 2 tane rehber var. https://www.channelfireball.com/articles/how-many-lands-do-you-need-to-consistently-hit-your-land-drops/ https://mtgarena.community.gl/forums/threads/11044 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Figh said: bana da 2 adet gelmiş densizinkini kullandım teşekkür ederim. roqqun keyi yazıyorum kullanan yazsın da herkes denemesin sonra lütfen 99e-wbz1-neq su kodu kullandim ben.. tesekkurler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 bir key alabilirim fazla varsa yıllardan sonra magice geri dönelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 sardi, fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 HorseLord sam herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 surda deckler var: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/mtgo-standings/standard-ptq-2018-04-29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 surda dengeli deckler var: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/mtgo-standings/standard-ptq-2018-04-29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 4 kod var isteyen yazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar