Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tanistirayim gencler, tantuni. https://i.imgur.com/2uumgeM.jpg Bizim burada yemekler oyle tek basina verilmez bu arada, yemek sirasinda da, sonrasinda da ikrami boldur. Tek tantuni bile alsaniz yaninda sunlar gelir; https://i.imgur.com/PO73yJj.jpg Tantuniyi nerden caldik acaba sdf edit: Mersin'de derya deniz tantunici var bu arada. En iyisi diye bisey yok, ayni markanin bazi dukkanlari cok sahane yaparken, kimisi gayet kotu yapabiliyo. O yuzden geldiginizde cevrenize sorun nerde yiyelim diye, iyi kotu bi yer gosterirler mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Of hakikaten cezeryesi dünyanın en kötü şeylerinden biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 kimse tek tantuniyle o masadan kalkmaz abi. adam basi 3 tane yenir o got kadar tantuniden. eskiden daha buyuktu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tim said: Voys said: applev0dka said: Liebe said: et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş O da sirf isim be abi Gittim edirne'de tava ciğeri yedim. Sirf ün yani oyle ufffr ne efsane seymis demedim. Evde daha güzelini yapıyoruz biz :) 1 tane restorantta et yiyip ''yeaa Edirne'de et iyi değil abarttıyorlar'' demek. (facepalm) E simdi Edirne'nin en iyisi burasi diye goturduyse arkadaslarin yapilir o yorum da bilmiyorum elma nerde ne yemis. Diger yandan Tekirdag koftesini 34983297 yerde yedim ama sevemedim hic. Oyle bayilinacak, tapilacak bi tadi yok gibiydi. bosnak cevab i daha iyi zaten bundan. bizimkiler domuz sosisi falan katmiyolar icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Esh said: kimse tek tantuniyle o masadan kalkmaz abi. adam basi 3 tane yenir o got kadar tantuniden. eskiden daha buyuktu sanki Dur anlatayim, 3 cesit tantuni var simdi, somun, lavas, acik ekmek. Bu benim fotografini attigim acik ekmek dedigimiz, lavastan da ince ekmek. Tortilla diye satilanin yufka kadar ince olani diyeyim. Lavas bildigimiz pide ile tortilla arasi. Somun da duz somun ekmek. Artik hangisini seviyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tenekeadam said: Of hakikaten cezeryesi dünyanın en kötü şeylerinden biri olabilir. Ya guldum gectim de, bir suru yiyecegi, yemegi var buranin. Hemen her yerde oldugu gibi kendine ozgu olani var, baska yerden gorup yaptigi var, alip degistirdigi var, sonuc olarak var oglu var. Bunlarin hepsini siliyosan ve begenmiyorum diyorsan senin derdin yemekle degil, bolgeyle, yasayaniyla. O durumda hayatta basarilar dileyip konunun disina alalim seni zira Mersin topigi degil, yemek topigi bu. Yok sadece begenmedigin yemekleri saymaya geldiysen, begendiklerinle de bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Gerçek balaban. Eskişehir Abdüsselam Kebapçısı. Büyükşehir Belediyesi tarafında pasaj içinde salaş bir mekan. Kuruluş 1938. Hastasıyım. not: o sosta yüzen pideler lokum gibi etten daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tim said: Tanistirayim gencler, tantuni. https://i.imgur.com/2uumgeM.jpg Bizim burada yemekler oyle tek basina verilmez bu arada, yemek sirasinda da, sonrasinda da ikrami boldur. Tek tantuni bile alsaniz yaninda sunlar gelir; https://i.imgur.com/PO73yJj.jpg Tantuniyi nerden caldik acaba sdf edit: Mersin'de derya deniz tantunici var bu arada. En iyisi diye bisey yok, ayni markanin bazi dukkanlari cok sahane yaparken, kimisi gayet kotu yapabiliyo. O yuzden geldiginizde cevrenize sorun nerde yiyelim diye, iyi kotu bi yer gosterirler mutlaka. kadıköy'de mcdonalds'ın arka sokağında bi tane tantunici var. eğer mersin tantunisi yemek istiyorsanız istanbulda bulmanız gereken mekan orası. adını hatırlamıyorum öyle özel bir adıda yok hatırladığım kadarıyla zaten. sokağın bir köşesinde berber bir köşesinde tütüncü var. shaft'ın girişinin bir üst sokağı oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Hah yasa. Ever Mersin'li o eleman. Duruyosa hala orada yiyebilirsiniz. 33 tantuni gibi bi adi vardir kesin. Mersin disina ne acsa Mersin'li, gidip 33 adini koyuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Kolay bulunabilecek bir şey değil ama denk gelirseniz denemenizi kesinlikle tavsiye edeceğim bir şey. Antilop eti bile yemişliğim vardır ama şu resimdeki şey çıtayı uzaya taşımıştı. Wagyu beef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Yemegi pecetede mi servis ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 kültür farkı işte ne yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tim said: Esh said: kimse tek tantuniyle o masadan kalkmaz abi. adam basi 3 tane yenir o got kadar tantuniden. eskiden daha buyuktu sanki Dur anlatayim, 3 cesit tantuni var simdi, somun, lavas, acik ekmek. Bu benim fotografini attigim acik ekmek dedigimiz, lavastan da ince ekmek. Tortilla diye satilanin yufka kadar ince olani diyeyim. Lavas bildigimiz pide ile tortilla arasi. Somun da duz somun ekmek. Artik hangisini seviyosan. Mersinde tantuni yemiştim. Sinirleri temizlenmemişti. Hiç memnun kalmamıştım. Taksimdeki suat usta efsane yapıyor. Öylesini başka yerde bulamadım. Azıcık bayat ekmeği, yanında verdikleri turşu biberi vs inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Archangel_ said: Kolay bulunabilecek bir şey değil ama denk gelirseniz denemenizi kesinlikle tavsiye edeceğim bir şey. Antilop eti bile yemişliğim vardır ama şu resimdeki şey çıtayı uzaya taşımıştı. Wagyu beef. wagyuuu https://i.imgur.com/OEgdEcH.jpg THIS arabistan'ın en şekil şukela mekanlarından biri olan nozomi'de yedim wagyu beef. İ NA NIL MAZ gerçekten denk gelirseniz parasına falan bakmayın bir kez yiyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Tim said: Hah yasa. Ever Mersin'li o eleman. Duruyosa hala orada yiyebilirsiniz. 33 tantuni gibi bi adi vardir kesin. Mersin disina ne acsa Mersin'li, gidip 33 adini koyuyor sdf duruyor orası ben her kadıköye gidişimde mutlaka gidiyorum. başka bişi yiyecek olsam bile bitane tantuni gömüyorum. harika yapıyor elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 su hayvanlari tr de uretsek ya..deli para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 cuaralı pizza yediydim ben de kambocyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Voys said: applev0dka said: Liebe said: et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş O da sirf isim be abi Gittim edirne'de tava ciğeri yedim. Sirf ün yani oyle ufffr ne efsane seymis demedim. Evde daha güzelini yapıyoruz biz :) 1 tane restorantta et yiyip ''yeaa Edirne'de et iyi değil abarttıyorlar'' demek. (facepalm) Aydin tava ciger mi neydi.. Mekanin onunde 200metre kuyruk var her gun.. Hani Beşiktaşta karadeniz donercisi neyse oyle ayni. Diger mekanlarda bos masa dolu, bunda kuyruk varsa iyi olmasini beklersin ama oyle bi numarasi yoktu dedigim gibi. Bizim evde yaptigimiz arnavut cigeri 5 kat daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Karadeniz donercisinin bir olayi var mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 apple sizin ağız tadınız yoktur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ShadowFax said: Mersinde tantuni yemiştim. Sinirleri temizlenmemişti. Hiç memnun kalmamıştım. Iste nerden yedigine gore fark ediyor cunku 324098290 tane tantunici var ve cogu iyi degil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 bir taraf tantuni diyor, diğer taraf wagyu beef diyor kimse wagyu beeften tantuni demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 :( Tim said: Tenekeadam said: Of hakikaten cezeryesi dünyanın en kötü şeylerinden biri olabilir. Ya guldum gectim de, bir suru yiyecegi, yemegi var buranin. Hemen her yerde oldugu gibi kendine ozgu olani var, baska yerden gorup yaptigi var, alip degistirdigi var, sonuc olarak var oglu var. Bunlarin hepsini siliyosan ve begenmiyorum diyorsan senin derdin yemekle degil, bolgeyle, yasayaniyla. O durumda hayatta basarilar dileyip konunun disina alalim seni zira Mersin topigi degil, yemek topigi bu. Yok sadece begenmedigin yemekleri saymaya geldiysen, begendiklerinle de bekleriz. Ne alakası var ben sadece Mersin'e değil bir yemeğin çakmasını yapıp başına şehir ismi vermeye karşıyım. Mersin künefesi mesela nasıl oluyor anlat dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 mersin künefesi ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Fistan said: cuaralı pizza yediydim ben de kambocyada happy pizza :D kaç spoon istersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar