Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 applev0dka said: pepe'nin bizim takımda oynuyor olmasına ben hala inanamıyorum ya.. ulan şaka gibi sdsafa adam o kadar güven veriyor ki. abi dün bir hareket yapıyor aha diyorum yedirdi şimdi bize pepe diyor sonra bi rahatlama geliyor.. adama 3 kişi baskı yaparken bile kafa yukarda. boştaki adama veriyor falan.. gerçi fabriye geri pas yapıp fabri baskı yiyince çok bağırdım fabriyi tanımıyon mu aha yedik diye orada bi çok tırstım valla
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Fabri'ye bamgüm vurmuyo, topu tutuyo diye bok atmaktan vazgeçelim ya. Valla.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 biraz takımın ona bağımlı olduğunun farkında işte. burda görev biraz lense düşüyor. Yazın salmış kendini biraz göt göbek büyümüş, acilen fit olması gerek. 1-2 maç q7'yi kesse son 15-20dk falan oyuna girse q7 3. maç yardırır.. futbolu seviyor adam çünkü sürekli oynamak istiyor, 85'te oyundan al yine yüzü düşüyor adamın o derece oyunda kalmak istiyor. hoca bunu iyi yönetirse güzel olcak. bu arada medel de bir acayip, 2 karış boyu var, 3 metre zıplıyor sdafas ayakları falan da iyi, konya maçında 11 oynamalı artık.. negredo için de 1-2 şey yazayım genel değerlendirmeye girmişken. bu şekilde oynasın isterse gol atmasın benim için kraldır. dün akşam ve karabük maçlarında yaptığı/yapmaya çalıştığı servisler, yaptığı koşular falan adam çok çok iyi biliyor oyunu, oyun görüşü inanılmaz yüksek.. 3. golde top cenk'e gelse vururdu mesela, hatta o koşuyu bile yapmayabilirdi ama bu adam başka. 1-2 güzel top ayarlasak gol de atsa morallense. konya maçında dinlendirmek gerek bugün oynayanları. lens-medel-negredo-tolgay falan oynasın
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 şenol valla kimseyi dinlendirmez 60da çıkartır anca
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Takimin ciddi noktada zayif olan kismi sadece sol stoper kaldi iste. Fabri gayet guven veriyor. Sag beki bir sekilde necip veya adriano goturuyor. Kanatlar ve ortasaha zaten cok iyi. Cenk´in gelisimi de cok iyi oldu, bu sene abou olsaydi bence daha cok bile kasabilirdi. Iyi bir rekabet vardi aralarinda zira. Su tosici kesecek birini alsaydik kadro cillop olmustu simdiye. Ama herseyi gectim hoca cok iyi ya. Gercekten nereden nerelere getirdi takimi. GSnin basinda falan olsa bu sene temiz sampiyondu adamlar. Gittigi takimda fark yaratiyor resmen. Tisikkurler sg.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 helal olsun özet falan hiç bişey izlemedim, oyunu görmedim ama büyük başarı, beşiktaşlıların bile beklemediği bir galibiyet oldu sanırım.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ali ece mi diyodu yasla kondisyon geriler teknik bitmez diye. negredo q7 pepe alayi icin birebir yasiyoruz
totemic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 fikret orman'ı biraz tanıyorsam seneye q7 + pepe + adriano'yu çin'e okutur. cenk'te 50 milyon sterling len zaten. ffp de biterse zenginiz.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Bu herif abuyla bir dahaki sene için anlaştı mı nedir ya, herif ne rahat valla.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Esh said: senin o yasta kafanda sac kalcak mi ona bakalim. kerijma ile aynı yastayiz la zaten ve sacim var gayet lel
enrique Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 leipzig'i içerde yenebilirsek bu iş olacak büyük ihtimalle. porto bu gruptan bi şekilde çıkar gibime geliyor.
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 gibine mi geliyor? 2 tane kupası var adamların.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 porto gözüne tecrübesiz diye leipzig'i kestirecek artık bu saatten sonra, o maçlarda kan çıkar. bjk sonraki maç içeride leipzig'i yenerse monaco ile güle oynaya gruptan çıkması oldukça olası olur yani. en olası durum şöyle yani, 10 puanla da bu gruptan çıkarız. 8 ile çıkmak bile mümkün diğer takımlar ağırlıkla berabere kalırsa. 3- porto(d) 3- leipzig 0- monaco(d) 1- monaco 3- porto 0- leipzig(d)
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 leipzig i de monaco ile 1-1 kalmadi mi..hani cok da bos takim degil demekki..
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 monaco deplasmanda 1 puan çıkartırsak olay biter ya
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/908069273662361605 Adamlar sut kupasi ile CL macini kiyaslamis sdgsfs bir de Beşiktaş taraftari şımarık lul
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Şunu türkiye'de yapsa keserler adamı http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/besiktas/aboubakar-mac-sonu-besiktas-soyunma-odasina-giderse-1318651
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 helal beşiktaş. bu sene beşiktaşlıyım diyodum ki gs güzel başladı. ikinci yarı belki
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 289tl nedir abi yuh ya güzel bir no bad days tişörtü çıkmadı mı bu arada hala
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 €70 normal abi. para monopoly parasina dondu o yuzden sikinti
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bi de adidas falandir o. kendi koleksiyonlari baya uygun cunku. come to besiktas t-shirt u 50 lira miydi ne
enrique Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 negredo bizim takıma iyi uyum sağlayacak galiba. adamın yeni gördüğüm en önemli özelliği fw egosu yok. cenk'te var mesela o ego. 3.golde negredo'nun yerinde cenk olsaydı %99 şut çekerdi ordan. gerçekten bu mantaliteyle oynasın gol atıp atmaması çok önemli olmaz. ha bizim basın gol atamıyor diye deliler gibi eleştirir orası ayrı dsadsfsd
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 taraftar artık 3 sene öncenin taraftarı değil ya. yedirmezler yani basın gazına gelip. Basının gazıyla guti gibi adamı yedik zamanında, şimdi farklı artık taraftar, daha birlik daha bilinçli
Öne çıkan mesajlar