-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 al lan şu arabayı boombox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 ne kadar boş bir araba be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 olm seni hayattan banlarım terbiyesizlik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 la neresi hasar onun, turtle wax cilayla ittire ittire temizlerdin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 boş arabının 40k paraya satıldığı güzide ülkemizde, arabanın hasarının görselinin paylaşıldığı platformun kullanımında sıkıntı çıkarılması sizce de hayatın olağan akışı içinde değerlendirilmesi gereken bir durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 neyse cuma sattım arabayı. daha doğrusu muayenesini yaptırmamışım, dün gittim 380 tl ödeyip kurtköy'de yaptırdım, yarın resmen satıcam. herkesi 1 dakikalık kafasını öne eğip düşünmeye davet ediyorum, ilk defa pati'de bir şey satamadım. yazık. hepinize çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Clio namaz clioyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Bizim millet Alamancı , clio falan bakmaz. Çünkü arabayla itibar edindiklerini düşündüklerinden ve hanım ablalarımızda buna destek verdiklerinden clio falan almazlar. Giderler yıllarca borcun altına girip almancı arabaları alıp , borç öder dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 yo uygun fiyat gordu mu tek pilli dildo bile alan millet bu. yanlis tanimissiz milletini. dmek ki arabanin fiyati istenilen seviyede degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 maks. 38500 e satılmıştır bu deno kaça gitti söylemediğine göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 38'e verdim ya. zamanım kalmadı, ötv indirimi mevzusu yüzünden 29'una kadar bitirmem lazımdı işi. bu km'de, bu kondisyonda arabayı 38'e vermemeliydim ama olsun. muayene de yaptırınca 37.500'e falan vermiş gibi oldum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 rıdvan yaktı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 faking rıdvan chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar