fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Benim bi arkadaş 2011 de 0 poloya 28 bin mi ne vermişti. Ne kadar çok demiştim ki .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 5 ay önce 67 ye almıştım şimdiki fiyatlar https://www.sahibinden.com/ford-focus-1.6-ti-vct-style/otomatik,yari-otomatik?a5_min=2016&sorting=price_asc 8 ay önce 138 e almıştık https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-2017-nisan-21-trafik-cikisli-471399405/detay ev fiyatlarını da geçti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 polonun pist modeli falanmi 120 bine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 polo nasıl 150k oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 NolaxThensbane said: cavanagh said: combi sanırım araç bir de sıfırı için 105k demişsin ama listelerde artık 1.6 motor yok. sadece 2.0 dsg satılıyor 105k olan araç da exclusive paket, comfortline olanı 99k ki bu fiyat liste fiyatı on road fiyatı daha da düşüktür diye tahmin ediyorum. hangi site bu link paylaşır mısın herkese açık olan bir site değil abi şirkette kullandığımız bir uygulama, bize özel kullanıcı adı şifre ile kullanabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 cavanagh said: NolaxThensbane said: cavanagh said: combi sanırım araç bir de sıfırı için 105k demişsin ama listelerde artık 1.6 motor yok. sadece 2.0 dsg satılıyor 105k olan araç da exclusive paket, comfortline olanı 99k ki bu fiyat liste fiyatı on road fiyatı daha da düşüktür diye tahmin ediyorum. hangi site bu link paylaşır mısın herkese açık olan bir site değil abi şirkette kullandığımız bir uygulama, bize özel kullanıcı adı şifre ile kullanabiliyoruz İyide abi zaten bende rakamı 68 e düşürdüm aşağı yukarı edecek rakam bu adam 2001 2002 model honda civic 1.6 es ye 40 bin yazmış fiyatlar fahiş arttı... balon bir piyasa var şu anda ama benim arabam seninde değer tespiti yaptığın gibi iyi alınır bir rakama satışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Ayrıca adam şu arabaya bu rakamı yazdıysa... benim diyecek sözüm yok az bile yazdım sayılabilir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-basaran-otodan-2004-honda-civic-1.6-vtec-ls-otomatik-sanruflu-478149022/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 e abi dogrudur simdi o baz alinacaksa senin arac 200k le baslar.. bir de sanirim bu araci demek istedin.. linki.. hele su baz alinacaksa 300k den baslaman lazim.. clio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 şunlarda çok ucuz ona bakılırsa https://www.sahibinden.com/honda-accord-2.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 sen yüzbin yaz alınırsa alınır kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 yok olm kandirma adami 300 yazsin pazarlikla 250 ye insin daha cok kazanir..pazarlik aracin basinda sunnettir diye de yazar ..arka cama 50*60 da bir tugra ayarladik mi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Gerçekten sahibinden'de saçma ilanlar group "oooo bu bunu bu paraya satıyorsa benimki bu kadar eder" mantığı ile fiyatlama yapıldığı için, sahibinden vb. siteler gittikçe atıl kalmaya başladı. Ben araç satacak olsam 10 tane hesaptan aynı arabayı farklı fotolarla 5k üstüne koyarım, kendiminkini de düşündüğümün 3k üstüne okuturum bunları muadil gösterip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 abi o zaman şöyle bir şey yapalım siz 2014 model 56.000 km de otomatik tek parça değişenli bir aracı 65.000 TL den aşağıya bulun bende ona göre rakamı düşüreyim... hem bana da yardımcı olmuş olursunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 memurdan satılık yazdın mı? tok kapı sesi var mı? bunlar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 çok komikmiş pregrin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Katibim said: abi o zaman şöyle bir şey yapalım siz 2014 model 56.000 km de otomatik tek parça değişenli bir aracı 65.000 TL den aşağıya bulun bende ona göre rakamı düşüreyim... hem bana da yardımcı olmuş olursunuz.... bak bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ba dum tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 84 sonuç. 60k km altı Min 2014 Hasarsızları bile var. Düşün yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ederi 53.000 falan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 OP bence bırak bu işin peşini, sana buradan ekmek çıkmaz. Sahibinden'de bile birini kazıklayamazsın, uyanık artık millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Op kasko degerini yazmis ama yine de yuksek kalmis Haci abi degiseni olmasa 68 yazilir degiseni var kafadan 2K gider camurluk bide aboo 65 e gozu kapali ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Ben de benim arabayi satip 65e 2008 porsche alsam mi diye dusunuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 En azından Porsche'ye bindim dersin vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 araçta çamurluk değil arka bagaj kapağı değişik son fiyat 65 bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 bagaj kapağı daha fena abi naptı kamyon mu çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar