Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzay temalı filmler

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Rew'in postunu okuyup Stargate SG-1'a baktim da cok cheezy geldi ya ilk 2-3 bolum. Erken mi karar verdim. Hani eski oldugunu ve acayip pahali bir yapim olmadigini biliyorum ama espriler falan sdfs. Bir de bi kalitesizlik var ama biz begenmemeye basladik heralde. O askerlerin silahlari tutusu filan.
Biraz derinlesecektir diye umut etmek istiyorum devam edilmeli mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Expanse a zaman vermek lazim 3 4 bolum. Baya iyi dizi. Bsg den sonra favorim

expanse ilk sezon film gibi tempolu heyecanli gidiyor
sonra pembe diziye bagliyor

bos vakit varsa seyredilir ama her sekilde
hicibisi yoksa, bulundugu evrenin mantigina, fizik kurallarina uygun bir dizi, kolay kolay mantik hatasi bulamiyorsunuz, fizik astronomi konusunda da ayni sekilde tutarli.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Rew'in postunu okuyup Stargate SG-1'a baktim da cok cheezy geldi ya ilk 2-3 bolum. Erken mi karar verdim. Hani eski oldugunu ve acayip pahali bir yapim olmadigini biliyorum ama espriler falan sdfs. Bir de bi kalitesizlik var ama biz begenmemeye basladik heralde. O askerlerin silahlari tutusu filan.

Başlangıçta çok cheesy zaten, birinci sezon sonuna doğru hikaye kurgulanmaya başlıyor, 2de bağlandıkça bağlanıyor, 3. 4. sezondan sonra derinleşiyor iyice.

Cheesy espriler 10 sezon boyunca devam ediyor. Öyle "hadi bu sefer buraya gidelim" tarzı haftanın macerası bölümleri giderek azalıyor hikaye ağırlık kazandıkça.

İleride konu derinleşip izleyici artıp bütçeyi de kapınca şöyle sahneler çekilir hale geliyor:

http://www.youtube.com/watch?v=eOmeR-3PNfo
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sotto said:

Başlangıçta çok cheesy zaten, birinci sezon sonuna doğru hikaye kurgulanmaya başlıyor, 2de bağlandıkça bağlanıyor, 3. 4. sezondan sonra derinleşiyor iyice.

Cheesy espriler 10 sezon boyunca devam ediyor. Öyle "hadi bu sefer buraya gidelim" tarzı haftanın macerası bölümleri giderek azalıyor hikaye ağırlık kazandıkça.

İleride konu derinleşip izleyici artıp bütçeyi de kapınca şöyle sahneler çekilir hale geliyor:

bu sg-1 izlenmeden önce o eski film harici bişey var mı izlememiz gereken ? sanki çok hava da başladı dizi de
Sosyal ağlarda paylaş

Yok SG1 gitmedi ya. Tamam herkesin ingilizce konusmasini uzayli beklerken Mogollu adamlar cikmasini filan da hikayeye bagliyorum (eskinin enslaved kolonileri tarziydi hikayesi sanirim) da ne biliyim ya cok ucuz geldi SG1 maalesef. Boyle Herkul Xena nin filan uzay versiyonu olmus. Daha ciddi birsey bekliyordum ben, erken yorum yaptim belki ama BSG'ye bakicam sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...