Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Valeron said: sende laf arası bütün diziyi anllattın robotlar,kırmızılı kadın vs :d yok dikkat ettim :), ilk açış plot bölümde hepsi var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 bu arada, uzay sa uzay, uzaylıysa uzaylı, varoluş sa varoluş: http://www.ofilmo.com/wp-content/uploads/2015/03/Howard-the-Duck-1986-izle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Feamer said: Valeron said: sende laf arası bütün diziyi anllattın robotlar,kırmızılı kadın vs :d yok dikkat ettim :), ilk açış plot bölümde hepsi var zaten abi şu the expanse ilk 20-25 dk izledim beni hiç çekmedi be içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Expanse a zaman vermek lazim 3 4 bolum. Baya iyi dizi. Bsg den sonra favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Rew'in postunu okuyup Stargate SG-1'a baktim da cok cheezy geldi ya ilk 2-3 bolum. Erken mi karar verdim. Hani eski oldugunu ve acayip pahali bir yapim olmadigini biliyorum ama espriler falan sdfs. Bir de bi kalitesizlik var ama biz begenmemeye basladik heralde. O askerlerin silahlari tutusu filan. Biraz derinlesecektir diye umut etmek istiyorum devam edilmeli mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Nekro said: Expanse a zaman vermek lazim 3 4 bolum. Baya iyi dizi. Bsg den sonra favorim expanse ilk sezon film gibi tempolu heyecanli gidiyor sonra pembe diziye bagliyor bos vakit varsa seyredilir ama her sekilde hicibisi yoksa, bulundugu evrenin mantigina, fizik kurallarina uygun bir dizi, kolay kolay mantik hatasi bulamiyorsunuz, fizik astronomi konusunda da ayni sekilde tutarli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Sotto said: Rew'in postunu okuyup Stargate SG-1'a baktim da cok cheezy geldi ya ilk 2-3 bolum. Erken mi karar verdim. Hani eski oldugunu ve acayip pahali bir yapim olmadigini biliyorum ama espriler falan sdfs. Bir de bi kalitesizlik var ama biz begenmemeye basladik heralde. O askerlerin silahlari tutusu filan. Biraz derinlesecektir diye umut etmek istiyorum devam edilmeli mi. Başlangıçta çok cheesy zaten, birinci sezon sonuna doğru hikaye kurgulanmaya başlıyor, 2de bağlandıkça bağlanıyor, 3. 4. sezondan sonra derinleşiyor iyice. Cheesy espriler 10 sezon boyunca devam ediyor. Öyle "hadi bu sefer buraya gidelim" tarzı haftanın macerası bölümleri giderek azalıyor hikaye ağırlık kazandıkça. İleride konu derinleşip izleyici artıp bütçeyi de kapınca şöyle sahneler çekilir hale geliyor: http://www.youtube.com/watch?v=eOmeR-3PNfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Ben bi de şu sg1 e bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Kal kek m'al shol'va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sg candir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Chel Nak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 son cikan 3 star trek film cok guzel. gerilim turu istersende event horizon, Europa Report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 şu sg-1 buldum şimdi onu izlicem bide europa report izlicem film olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Rewendor said: Sotto said: Rew'in postunu okuyup Stargate SG-1'a baktim da cok cheezy geldi ya ilk 2-3 bolum. Erken mi karar verdim. Hani eski oldugunu ve acayip pahali bir yapim olmadigini biliyorum ama espriler falan sdfs. Bir de bi kalitesizlik var ama biz begenmemeye basladik heralde. O askerlerin silahlari tutusu filan. Biraz derinlesecektir diye umut etmek istiyorum devam edilmeli mi. Başlangıçta çok cheesy zaten, birinci sezon sonuna doğru hikaye kurgulanmaya başlıyor, 2de bağlandıkça bağlanıyor, 3. 4. sezondan sonra derinleşiyor iyice. Cheesy espriler 10 sezon boyunca devam ediyor. Öyle "hadi bu sefer buraya gidelim" tarzı haftanın macerası bölümleri giderek azalıyor hikaye ağırlık kazandıkça. İleride konu derinleşip izleyici artıp bütçeyi de kapınca şöyle sahneler çekilir hale geliyor: bu sg-1 izlenmeden önce o eski film harici bişey var mı izlememiz gereken ? sanki çok hava da başladı dizi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 beyler pandorum dendi mi? pandorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 deli misin uzaylı zekiye bile dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Ben sg-1 e dayanamadım ama atlantisi sevdim. O kadar kaliteli birşey değil ama bilim kurgu diye izledim. Pişman değilim ama izlenmese bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Dayanamıyorsun seviyosun kaliteli değil pişman değilsin izlemesekte oluyor üstelik :) Bakayım ben şuna bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 la bu sg-1 güzel gibi bence,ama öncesi var mı bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 yari-uzay temali modernizm elestirisi tadinda Gattaca var. baya da kult olmasi gereken bi film bence ama cok arada kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 uzay filmi olarak saylanmaz ama gattaca aşırı iyi (tu)(tu) bayadır izlemiyom bu akşam tekrar izleyeyim ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Yok SG1 gitmedi ya. Tamam herkesin ingilizce konusmasini uzayli beklerken Mogollu adamlar cikmasini filan da hikayeye bagliyorum (eskinin enslaved kolonileri tarziydi hikayesi sanirim) da ne biliyim ya cok ucuz geldi SG1 maalesef. Boyle Herkul Xena nin filan uzay versiyonu olmus. Daha ciddi birsey bekliyordum ben, erken yorum yaptim belki ama BSG'ye bakicam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Bir iki sezon öyle. Sonra derinleşiyor. Hallowed are the Ori! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 şimdi dün Martian'ı izledim bugünde Interstellar'ı ikiside çok iyiydi ama Interstellar harbi efso film olmuş,bunun 2.si var mıydı ya ? sanki öyle bişey hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar