Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 tiLi said: adam 2000 sonrası yazmış 68 yapımı film söyleyip bi de mal mal konustum ya anlamadım mevzuyu ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 varoluş, nerden geldik nereye gidiyoruz meseleleri olsun diyosan battlestar galactica yı sektirme. onun bi izleme sırası var ama, arada kısa bölümler bir ya da iki tane de film var bakarsın gugıldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 bsg denmiş ama gerekli video konmamış hala https://www.youtube.com/watch?v=-JpaAGcT3QE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 said: ...uzaylı,varoluşlu,nerden geldik nereye gidiyoruz,uzaylılar vs vs temalı film önerileriniz var mı ? şunları karşılıyor, http://cdn.jetfilmizle.biz/wp-content/uploads/img/turist-omer-uzay-yolunda-turkce-dublaj-izle.jpg orijinali için, Star Trek - The Man Trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: varoluş, nerden geldik nereye gidiyoruz meseleleri olsun diyosan battlestar galactica yı sektirme. onun bi izleme sırası var ama, arada kısa bölümler bir ya da iki tane de film var bakarsın gugıldan eski değil mi abi bsg ? red'in söylediği the expanse'e başladım da oda güzel değil gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 star wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 BSG'yi izlemek icin bir cok neden var. varolus meselelerine yaklasimi bunlar arasinda degil zira sordum sari cicege'nin uzayda geceni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 battlestar galactica caprica da mutlaka izlenmeli, varoluş başlığına rahatlıkla eklenebilir... tabi güzel bir dizi olacaktı ama piç ettiler orası ayrı ama bu hali ile bile yeteri kadar güzel. not: ilk 4-5 bölümün bayma potansiyeli yüksek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Caprica meh de BSG asla atlanmaması gerekene dizilerden. Firefly (mutlaka izlenmeli) Battlestar Galactica Stargate: SG1 Stargate: Atlantis Babylon 5 (çok daha eski, grafikler yüzünden sabır gerektirir) Hep aşmış diziler. Star Trek'leri sevemedim genel olarak, çocukken TV'de izlerdim de geçen Netflix'te bir deneyince hangisini açarsam açayım direkt ilkokul piyesi izliyomuş hissi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Caprica konu işleniş vs olarak meh ama konusu itibari ile oldukça iyi bir seri -özelikle son 3-4 bölüm-, bsg izleyen biri mutlaka izlemeli, hatta yeni başlayanlar için ilk olarak o izlense değişik tatlar bile verebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Valeron said: eski değil mi abi bsg ? red'in söylediği the expanse'e başladım da oda güzel değil gibi sanki çok da eski değil, 2000 sonrası işte. Yukarda varoluşsal mevzulara dahil edilemez denmiş ama aldanma sen, çiuv çiuv onu patlattım bunu yok ettim bölümleri olsa da gayet derin bir dizi. Expanse de bence çok iyi bir dizi ya, yakın gelecekte geçtiği için ve ilk postta bahsettiğin mevzuları içermediği için mi sevmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Valeron said: eski değil mi abi bsg ? red'in söylediği the expanse'e başladım da oda güzel değil gibi sanki çok da eski değil, 2000 sonrası işte. Yukarda varoluşsal mevzulara dahil edilemez denmiş ama aldanma sen, çiuv çiuv onu patlattım bunu yok ettim bölümleri olsa da gayet derin bir dizi. Expanse de bence çok iyi bir dizi ya, yakın gelecekte geçtiği için ve ilk postta bahsettiğin mevzuları içermediği için mi sevmedin? aslında sevmedim demek biraz diziye haksızlık olur ilk 10 dk sını izledim çünkü,ona devam ediyim ya madem böyleyse yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Expanse müthiş bir konu ve arkaplanın çok kötü yönetmenlik ve tırt oyunculukla heba olması. Konu yine seni içine çekebilir, aslında karakterler falan da güzel yazılmış ama yönetmen ve oyuncu tırtlıkları yüzünden atmosferi bi türlü oturtamıyor. En azındna ilk sezon öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ben şu expense bakim de hazır konuşuyoken şu bsg'nin de izlenmesi gereken sırayıda bi eliniz değmişken yazsanız süper olur ha,bi taraftan da ona bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 çıkış sırası ile izleyebilirsin veya hikaye kronolojisi ile gidebilirsin sen tercih et, ama caprica, ana seride eksik veya değinilmeyen konulara, işin başlangıcına girdiği için ve arka planı hazırladığından ötürü onunla başlana bilir ama o zaman bsg nin seyirciye vermek istediği duygu vs gibi hislerin iletilmesinde sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Dunyayi Kurtaran Adam Uzayli Zekiye (Dizi ama super) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Feamer said: çıkış sırası ile izleyebilirsin veya hikaye kronolojisi ile gidebilirsin sen tercih et, ama caprica, ana seride eksik veya değinilmeyen konulara, işin başlangıcına girdiği için ve arka planı hazırladığından ötürü onunla başlana bilir ama o zaman bsg nin seyirciye vermek istediği duygu vs gibi hislerin iletilmesinde sorun olabilir hangisi daha keyif verir ve doğru olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Rewendor said: Expanse müthiş bir konu ve arkaplanın çok kötü yönetmenlik ve tırt oyunculukla heba olması. Konu yine seni içine çekebilir, aslında karakterler falan da güzel yazılmış ama yönetmen ve oyuncu tırtlıkları yüzünden atmosferi bi türlü oturtamıyor. En azındna ilk sezon öyleydi. this. 3 bölüm izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Valla ne desem bilemedim. Caprica, zeka veya daha doğrusu bilincin nasıl oluştuğunu, hangi evrelerden geçtiğini, gezegenlerin yapılarını falan anlatıyor. İlk bölümler oldukça uzun ve sıkıcı gelebilir ama nihayetinde cici robotlar demek olası. Ama bu çıkarım, gerek orijinal bsg ve azda olsa onun güncel uyarlamasında verilen "bir avuç insanın zalım robotlara karşı hayatta kalma mücadesinin kahramanlık destanı" mesajı ile çelişir gibi Ez cümle, bsg izlerken "la bu cylonlarda bir iş var ama du bakalım" diye izleyen ve gizliden kırmızılı kadını tutan benim gibi izleyiciler için başlangıçı caprika olarak yapmak mantıklı olabilir ve izlerken " ne çektin be robot" diye bir hüzünlenmek ye olası Ama "vur adama reis, adaaama reis adama reis oooooo" diye diziyi izleyenler için pek öneremem. Zaten capricanın erken bitişi kendi hataları kadar bu kitleninde payı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 sende laf arası bütün diziyi anllattın robotlar,kırmızılı kadın vs :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ya eskilerden bi film vardı baya, bi adam başka bi gezegenden geliyodu, filmin adıda o gezegen di sanırım, yada öyle bişey farklı bi adı vardı filmin. bi noktada hatta kara tahtaya kendi galaksi konumunu falan çiziyodu durun la buldum. K-PAX. izlemeden geçmeyin, o derece bi film. abovvvvv konusu da varmış burda https://forum.paticik.com/read.php?11,1159617,1159617#msg-1159617 abovvvv o imzalar, o yazma şekilleri Choq Sheqilli Qanqaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=U9UkJWL2-jg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Pordakal said: ya eskilerden bi film vardı baya, bi adam başka bi gezegenden geliyodu, filmin adıda o gezegen di sanırım, yada öyle bişey farklı bi adı vardı filmin. bi noktada hatta kara tahtaya kendi galaksi konumunu falan çiziyodu durun la buldum. K-PAX. izlemeden geçmeyin, o derece bi film. abovvvvv konusu da varmış burda https://forum.paticik.com/read.php?11,1159617,1159617#msg-1159617 abovvvv o imzalar, o yazma şekilleri Choq Sheqilli Qanqaa oheh athea konusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Hiç izlemedim ama Solaris'i öneririm. Çaykovski filmi sonuçta. Yazayım da entel görüneyim. Şaka bir yana artık uzay filmleri tat vermez çünkü uzaylı mevzu eski çekiciliğini yitirdi. Özellikle 80'ler ve 90'larda zirve yaptı bu iş ama peşinden gelen Mars'ta hayat yok, Dünya tipi gezegenlere gitmek imkansız gibi gelişmeler tüm gizemi ortadan kaldırdı. Yeni kuşak sallamaz böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar