arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Sam said: aslında bütün ekranıdoldurup kullanması hoşuma gitti şahsen, darısı paticik'in başına. bu mesajı ekranın üçte birinin üçte biri büyüklüğünde bir yere yazıyorum, sağlar sollar bomboş. bunu modez ile kolayca yapabilirsin. tek yapman gereken sunu pastelemek: [ [ ".pati_navigation", width:1200px; ], [ ".pati_phorum", width:1200px; ] ] 1200 yerine istedigin boyutu yazarsin. (test etmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 test edilmisi [ [ ".pati_navigation", width:1200px; ], [ ".pati_phorum", width:1200px; ], [ ".body", width:1000px; ] ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 modez kullanmıyorum ama aklımda olsun kullanırsam, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 watch later'da edit'e veya playlist'e girmeden video sildirmemesi... app'de eski halde. browser'da yine beta testini yapiyoruz. milyor dolarlik UX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 senko said: Yorumlarin fontunun buyumesi rahatsiz etti, youtube da yorumlari kimsenin okumadigin farkinda sanirim sd yorumlar okunmaz mı abi en büyük karikatür dergisinden daha efso komedi dönüyor oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Eğlencelik birşeyler izliyorsam eğer! izlemekten çok yorumlara bakıyorum ben. Yazıldığı gibi daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Yt Red bi gelmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 benim opera'da kullandığım youtube eklentileri gitti ya, yeni eklentiler de altta download seçeneği çıkmıyo, bozdular :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 seçeneklerde eski moda geri al varmış tıkladım geriye çektim. sonra dedim acaba yenisi nasıldı bir karşılaştırayım tekrar yeniye al diye birşey yok kezbana bagladı. bir tane link varmış çevirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 https://twitter.com/alix275/status/1052374218338373632 aahahasdfklja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Yes, our @YouTube is down, too. No, please don't call 911 - we can't fix it. Philadelphia Police@PhillyPolice https://twitter.com/PhillyPolice/status/1052371210384891904 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 gelen yorumlara verdikleri cevaplar da efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar