cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Cok fena kanima girdiniz. 1. oyunun coopu alip basladim kizla. Bunu bitirip hikayeyi ogreneyim oyle gececegim 2.ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bunda nasıl bilmiyorum da bundan önceki oyunlarının hikayeleri birbirinden bağımsızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bu da bagimsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ama codex namina os1 i oynamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=P0JgWa21jQY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 trafoya kedi kacti, gecikebilir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 djahdj şansa bak vidyo iyiymiş ama, aa burda da kimse yok, these guys are finished i think <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 valla çok tatlılar ya haha ne fanı oldum adamların 2 saniyede. bi bunlar bir de cd projekt red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 nerde bunlar ya şatoyu falanmı restore ediyolarda ne ora öle hiç stüdyoya benzemiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 nereli ki bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 belçika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 16 gb patch o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 4 er dakika surdu iki makine downloadi sdfg ABARTMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 kac euro ,10 mu peki birde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 28gb, 22 saatte inecekmiş, bakınız bu bir dramdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 0 oyuna adam arayan seslensin, yarım saate bitecek dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 16 GB nedir ya. La önceden yavaş yavaş pre-download yapsanıza. Son güne de bırak 1-2 GB. Biz mi öğretelim bunu? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Bunun birincisinde Cloud Savelerle ilgili müthiş bir avanaklık keşfettim sdf. En son zorlukta oyun açmıştım şu healerın arkasındaki patlayan mezara giriştim diye öldü karakterler, save silindi gg dedim bıraktım, ertesi gün yeni oyun açayım diye açtım oyunu - Continue seçeneği açık - save klasöründeki save silinince oyun zorluğu gereği, cloud daki son save i yüklemiş o günkü oyunum boşa gitti ama lelel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ertesi gun derken? beta surumunu oynuyoduysan o retaille calismaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 birincide diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ya arkadaş, hani gamepad'le oynayacağım son oyun falan bu heralde ama adamlar options'a "gamepad: xbone/ps4" diye seçenek koymuş. cansın larian <3 ÇOK MU ZOR LAN ŞUNU KOYMAK BEYİNSİZ ÖBÜR DEVELEPORLAR. delirtmeyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Zor başladı ya oyun. Ya party yi kötü kurdum ya benim karakter tırt ya da daha çözemedim tam fdsfds Az çözeyim de co op yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Lvl ın üstünde yerlere gitmişsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Mortis said: belçika Baklava gondermek isterseniz gotureyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Co op gemide basladi, beta direk sahilde basliyodu. Bi de undead cok iyi ya sdfgh. 40 kere soruyo "bak bunu oynamak degisik bi kafa istiyo emin misin" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar