Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 allah allah. e zaten türn based oyun, reaction'ın yeri geldiğinde ufak bi kutu açıp "abi ne vereyim?" demek çok mu zor? kejuel plebler üzülmesin diye mi böyle yapmışlar? bu arada o slot'ları erittirmezler öyle, ayrı kontenjanı falan olur onların büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 On 19.05.2020 at 08:56, dreagloth dedi ki: Biz iki kere 4 kişi coop bitirdik, çok zevkli oluyor, ama barter’ı alacak kişiyi çok iyi seçin abi çok şanlı bir adamsın. şunu baştan sonra hemde iki defa oynayacak 3 kişi daha bulmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 despotluk daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 20 saat önce, GERGE dedi ki: Baldur's Gate 3 hakkında duyuru filan oldu mu? RTwP o da sanırım ama reaction gibi anlık cevap şeylerini nasıl yapacaklar çok merak ediyorum. Buna gelince, almayı düşünüyorum ben de, oynamadım ama Switch'e çıkmış. İş-ev arası giderken oynamalık duruyor TB olduğu için. Switch'te oynayamasi cok zahmetli. ben dayanamadim o yuzden pc ye aldim geforce now dan oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 bu oyunun birincisinde beni ayar eden bi randomizasyon vardı, save-load ile chestten istediğin şey düşürmece falan. yapmaya biliyordun tabi ama yaparsan baya farkediyordu. 2.de böyle bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 var. ama yapmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 seçenek senin olsun ister yapar ister yapmazsın. Xcom sitili 50 kerede aynı şeyi yapsan aynı sonucu alırsın dese daha mı iyi yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 cık, bana göre değil. yapacağı random şeysini oyun başlayınca yapsın ya da random şeyler değersiz bol olan şeyler için olsun. yani frost arrow yerine fire arrow çıksın ok de 4 seviye boyunca mor 2handed sword beklemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 2 kere bitirdim hiç dedigini yasamadim. Gear bulunuyor vendorlar, quest rewardlari vs illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Biz de hiç item sız kalmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 karakterin base skilleri memory slottan çıkıp eklenemediği için yanlışlıkla hotbar dan sildiğim skill i geri hotbar a koyamıyorum. ben mi bulamadım yoksa bug mı emin olamadım bi sorayım dedim. diğerlerini memory slottan kaldırıp koyunca geri geliyo ama o kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 bug muhtemelen, skill i seçip, 1-2 saniye basılı tutup sonra kaydırmayı denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 sürükle bırakla ayarlayabiliyosun orayı komple? 5 tane bar var, yanlış bar'a bakıyor olmayasın? bu arada skillbook'tan "unutunca" alttaki bar'dan siliyor kısayolu. tekrar ezberleyince ilk boş olan slot'a koyuyor tekrar. onu bi deneyebilirsin. bi de de skill bar'ı kitleyebiliyosun yanlışlıkla elleşmiyim diye. solunda bi kilit işareti olması lazım onu da bi kurcalasana, sildikten sonra kitlediysen ya da bug'landıysa düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 2 saat önce, dreagloth dedi ki: bug muhtemelen, skill i seçip, 1-2 saniye basılı tutup sonra kaydırmayı denesene skill ekranından da sürükleyince oluyomuş ya salak gibi denememişim. sağol. hep tıklıyordum memory e ekle çıkarda yapıldığı gibi innate skilleri kaldıramazsın diyordu. sürükleyip bırakabiliyırmuşsun. 1 saat önce, Cokomantis dedi ki: sürükle bırakla ayarlayabiliyosun orayı komple? 5 tane bar var, yanlış bar'a bakıyor olmayasın? bu arada skillbook'tan "unutunca" alttaki bar'dan siliyor kısayolu. tekrar ezberleyince ilk boş olan slot'a koyuyor tekrar. onu bi deneyebilirsin. bi de de skill bar'ı kitleyebiliyosun yanlışlıkla elleşmiyim diye. solunda bi kilit işareti olması lazım onu da bi kurcalasana, sildikten sonra kitlediysen ya da bug'landıysa düzelir belki. düzenlemeyi biliyorum da düzenlerken yanlışlıkla az yukarı bıraktım bardan ve sildi. memory olanları kaldır ekle yaparak halletmiştim innate skilli kaldıramazsın diyordu. sürüklemeyi denememişim skill ekranından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 multi oynarken dc olayi cok baydi bunun ya bi tek bende mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 85 saat sonunda bitirdim. Gameplay, detay seviyesi, build çeşitliliği fln inanılmaz iyi bir oyun. Genel olarak çok beğendim ama final seçimimde bir şey üzdü. Spoiler Lucian'ın yaptığı şeylerden dolayı planı mantıklı gelse de kontrolü ona vermek istemeyip gücü kendime alayım dedim. Sonra öldürünce yine onun plan seçenek olarak geldi. İyi bari lucian öldü zaten purge edeyim ama kontrol bende olur veya bi şekilde başka birisi gelir dedim. Tüm source u feda ettim. Sonra yine başa lucian geldi başa. E o zaman niye öldürmeye kastım. biraz sinir etti o kısmı. Herkese eşit verseydim de biraz kaos olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Save alıp hepsini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 Spoiler Ben 4 coop da doktorla anlaşıp satmıştım herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 başlık buglanmış neyse steamde 30tlye inmiş haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar