sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Videolar berbat biliyorum ama her gün bakıyor izleyen olmuş mu yorum var mı? heyacanını kaybedecek. videoları izlemeyin ama altına küçük bir yorum yazarsanız - mümkünse ingilizce- , like/subscribe falan GERÇEKTEN çok sevinecek. Sonuçta 7.5 yaşında heyecanlı bir çocuk. karışmayayım, gerçeklikle yüzleşsin dedim ama "built it and they will come" heyecanıyla bekliyor. Küçük bir hile yapıp size söyliyim dedim. http://www.youtube.com/watch?v=3CaIJU-OWqg (aşırı karanlık video) https://www.youtube.com/watch?v=nnYcKhWHD9M https://www.youtube.com/watch?v=MJqcLSYxvr8 Adam gamer/youtuber olma hayali falan kuruyor. Biz polis, itfaiyeci olmak falan isterdik. şimdiden teşekkürler patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 hevesini kaybetmesin ama gerçekleri de öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Çocuğa fikir ver abi "Şu konulu şöyle bir video yap" diye, onu tıklayalım, yön vermiş olursun. Ben izlemedim videoları da, sen berbat diyorsan teşviğin ne manası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ya boşver yön falan vermesin. kafasına göre video çeksin eğlensin çocuk. moron gibi oyun oynarken video çekeceğine kedisiyle dans ederken çeksin işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 videolar net kötü de, ingilizcesi hiç fena diilmiş nerde öğreniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 kandırmayalım cocugu bence like'larla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Kandırmak değil yahu, hediyeyi noel baba getirdi demek gibi bişey bu. İngilizceyi daha çok youtube'dan öğrendi desem. 2.5 yaşındayken bi 10 ay Amerikada yaşadık orada temel ve aksan kaptı biraz, sonra süratle unuttu. Sonra Pokemon çizgi filmleri ve youtube destekledi dilini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 flying car videosunu tamamen mahvetmissin abi. 1 kere adam akilli arabanin ucusunu sekip kutuya dususunu goremedik adam gibi valla triggerlandim suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Cocuk sevinsin, gonlu olsun diye yapilan bu beyaz aldatmacalar, soylenen beyaz yalanlar ilerde travma olarak donebiliyor. Sebebi bu olmasa da, cocuk aileyi bu tip seyler icin suclayabiliyor ya da ruh haline gore "basardigim hersey yalanmis zaten" deyip, o andaki yenilgisini gecmise baglayabiliyor. Baya bi dikkatli olmak lazim bu tip seylerde. Ebebeyn olarak benden cok daha bilinclisinizdir ama yine de -henuz yapmadiysaniz- cocugu nasil kanalize etmeli, ne yontemler kullanmali ona bi bakin direkt buradan like istemek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Ahah yutup commenti, sen cocuga commentleri ignorlamasi gerektigini ogret basta. Yakindir cunku, go kill yourself tadinda commentler gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 sostizm said: İngilizceyi daha çok youtube'dan öğrendi desem. 2.5 yaşındayken bi 10 ay Amerikada yaşadık orada temel ve aksan kaptı biraz, sonra süratle unuttu. Sonra Pokemon çizgi filmleri ve youtube destekledi dilini. tamam işte belli bişiler olduğu. ayrıca vertical video çektiğin için tutmamış videolar, yoksa milyorlara vurmuştu bugüne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ingilizcesi çok iyi gerçekten, bu tarz şeylere bu yaşta heves etmeside başarılı. ufak fikir vermesi açısından söylüyorum; piyasada o dönem popüler olan oyuncaklarla kısa film çekmeceler, kutu açmacalar falan çok deli hit alıyor. biraz el verirsen bence gerçek başarı yakalayabilir... benim 5 yaşındaki yeğenim bayılıyo şu videolara (kız) https://www.youtube.com/watch?v=tfEDl3FQ5e0 https://www.youtube.com/watch?v=bv82W6L9exE https://www.youtube.com/watch?v=p3SSJm-EvCA yani biraz marka desteği ve yaratıcılıkla çok zor değil gerçek like toplaması.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 o kutu açmalı videoların ben anassını avradını.... çocuk retard oldu o videolar yüzünden. no more open box videos please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 zweig said: o kutu açmalı videoların ben anassını avradını.... çocuk retard oldu o videolar yüzünden. no more open box videos please. http://i.imgur.com/nSIxNeL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 forumda bitane pedagog vardı o ne diyor? napmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Attım like'ı, gerçeklerle yüzleşmek için daha çok zamanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 aman nolacak ya kedili vidyoyu sevdim ben sdafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Attim 👍 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Helal,ben 8 ay american kültür derneğine gittim.İngilizce seviyem hala are you cola düzeyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 izlemedim ama eğer dediğiniz kadar kötü işler ise hit kasmak yerine daha iyi işler yapması gerektiğini söylemeniz ve ona uğraşmanız kendi gelişimi açısından daha faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 abi 7 yaşında çocuk ne kadar kötü olabilir ki? yavaş yavaş geliştirir kendini like ladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 bastım likeları aynen ama kamera açısı çok kötü :P bütün suç çocukta değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Done! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Follow to follow , like to like kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar