sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 biz o kadar gittik hic niye bu takim geldi dedigimizi hatirlamiyorum, cikip yeniyorduk, ama guclu bir hafizam da yok acikcasi. besiktas surpriz yapip ucuncu olabilecek mi acaba bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 applev0dka said: Adama diyoruz ki monaco-porto iyi kura ilk iki pot icin, ama 4. Torbadan gercekte 2.pot takimi olan leipzig gelmesi sanssizlik keske maribor gelse diyoruz.. Cl takimuysan, gruptan cikacaksan yeneceksin de bilmem de ne.. Siz kucuk dusunuyorsunuz, kucuk takimsizin da.. amaciniz 3. Olmak da. (Bana kalsa avrupada kupa alacaksak 3. Olalim, uefada final yapmayacaksak 3. Olmanin alemi yok) sapik miyiz abi maribor gelsin onlari tokatlayip ustune portoyu yenip falan cikalim gruptan.. juve porto maribor olsun juve 6/6 yapsin maribor 0 ceksin sen 1 kere portoyu yen gruptan cik.. neden herkesi yenme ihtimali olan 4 torba takimi grupta olsun isteyelim sunu cidden anlamiyor olamazsiniz... Ustune yok efendim buyuk takim ile oynamamisiz 2 senedir falan filan.. sanki kurayi elle secip bunlar ile oynayalim diyoruz da, sanki napoli falan gelse gsye 6-7 tane sallamayacakmis gibi de. Sanki kendilerinin 2 senedir oynadigi twk dunya devi osterdunfs değilmiş gibi konuşmalar falan filan.. Bunlar 3-4 sene önce fenerlilere sarıyordu "siz hic real madrid ile oynamadınız" diye.. sanki kurada cikmis da fener maca cikmamis gibi. Ayni kafa devam 4. Torbadan bundesliga ikincisini cektik diyoruz adam konuu bizim uyefa kupamiz vara getiriyor.... iyi takımsanız çıkarsınız alman 2.'si falan boşverin. sen bjk'sın büyük düşün. bu ligin şampiyonu italya şampiyonunu geçti yani sdf. kıyas yapılan seneler gs'nin şampiyonluğu domine ettiği sezon ile sizin ligi domine ettiğiniz dönem işte. o gs yaptıysa bu bjk da yapar. şimdi aşağıdaki grup mu yoksa çektiğiniz kura mı? CL'den çıkmak bir hedef ise net Leipzig, Porto, Monako'lu grup. Yok biz 3.'lüğü garantiye alalım 2.'lik olursa ne ala diyorsanız Real Madrid'li Juve'li grup. İşin özeti bu. https://i.hizliresim.com/G0VJZr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 3 yenilgi ve -6 averajla gruptan çıkmak bildiğin mucize. Geçen yıl bizde 7 puan aldık ama tek yenilgi gruptan elenmemize sebep oldu. Monaco yerine real gelse,son gruptan karabağ gelse şansımız daha fazla olurdu. Tek takımla çekişiyorsun,ama bu bizim grupta 3 tane rakibimiz var bunu anlatmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 hem de puan farkiyla cikmisiz he, kramponuna kurban olam sneijder ayrica dikkat edersek kobenhavn da 4 puan almis bu 3 tane top class takimin oldugu olum grubunda, yani biz de 4. torbadan bi fenerbahce cekmemisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Gs 7 puanla cikarken 12 puanla gruptan çıkamayan takimlar oldu. 3 başlı olunca grup oyle sacmaliklar olabiliyor bizim de dunden beri bahsettiğimiz bu iste.. 1 tane takim gelse cat cat herkesi tokatlasa kolay grup olur. Rakibini 1 kere yenmen seni cikartir dogrudan 2. Olarak 3 tane ayni takim gelirse zor grup olir 4 tane ayni takim gelirse cok cok sacma bir grup olur.. herkes birbirini yenip 12 puanla cikilmayan grup gibi olabilir iste.. Gs yatsın kalksin doğa anaya o kar yagisi icin dua etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Ahahah tamam. Kar sadece Juve'ye yağdı çünkü fgd. O gün Juve mallığına doymasın. Bizi küçümseyip atamaz bunlar diyip 0-0'a yatarsan eline alır dönersin. Aldılar da o gün tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 applev0dka said: 1 tane takim gelse cat cat herkesi tokatlasa kolay grup olur. ...... 12 puanla cikilmayan grup gibi olabilir iste.. çelişki nedir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Monaco herkesi tokatlar işte. Mbappe gitmezse Falcao ve Lemar ile birlikte bana göre Avrupa'nın en iyi ileri uç takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 pattisliborek said: applev0dka said: 1 tane takim gelse cat cat herkesi tokatlasa kolay grup olur. ...... 12 puanla cikilmayan grup gibi olabilir iste.. çelişki nedir sdf. Okuduğunu anlamıyorsun son defa anlatıyorum. Cidden bu benim isim degil ilk okul hocalarinin gorevi.. 1 takim gelip herkesi yeniyorsa kolay grup olur. 2 olmak icin rakibini 1 kere yenmen yeter. Senin rakibin 1. Pot ya da 4. Pot degildir. Birine 2 kere yenilir diğerini 2 kere yenersin bir de rakinini yener cikarsin easy.. 4 takim da kafa kafaya olursa herkes birnirini yenebilirse rakip sayin 1 yerine 3 olur. 1pottan 2. Pottan ve 4.pottan galibiyet alman gerekir.. Gs 7 puanla cikarken napoli 12 puanla 3. Oldu cunku grup 3 basliydi... Gs gtubunda acik favori madrid geldi cat cat yapti gitti gsye hedef 1 rakip kaldi.. Bunu anlamayip celiski diyen adama anlatcak lafim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 pattisliborek said: iyi takımsanız çıkarsınız alman 2.'si falan boşverin. sen bjk'sın büyük düşün. bu ligin şampiyonu italya şampiyonunu geçti yani sdf. kıyas yapılan seneler gs'nin şampiyonluğu domine ettiği sezon ile sizin ligi domine ettiğiniz dönem işte. o gs yaptıysa bu bjk da yapar. şimdi aşağıdaki grup mu yoksa çektiğiniz kura mı? CL'den çıkmak bir hedef ise net Leipzig, Porto, Monako'lu grup. Yok biz 3.'lüğü garantiye alalım 2.'lik olursa ne ala diyorsanız Real Madrid'li Juve'li grup. İşin özeti bu. https://i.hizliresim.com/G0VJZr.png Abi ben kendim adina konusayim. Biz BJKyiz buyuk dusunelim diye bir iddiam yok. Monacodan da Leipzigden de iyi degiliz. Portonun dandik zamanina denk geldik ama benim hatirladigim gecmiste hep porto bizi tokatladi, belki basa bas olabiliriz bu sefer ama hayirlisi. GSnin bu gruptan cikisi baya guzel bir basari zaten. Diger takimlarla sidik yaristirmaya gerek yok ama. GSnin avrupada basarili oldugu kadar olmadik biz hic. 3-4 sene daha hersey guzel gider bakarsin oluruz bakarsin geceriz bile ama suanda da o seviyede oldugumuzu dusunmuyorum ben hala. Bu hem takim yonunden hem de mentalite yonunden olabilir ayrica. Kuranin nesini begenmedigimiz kisminin da gercekten tartisilacak bir yani yok bile. Daha guzel olabilirdi, cok cok daha kotu de olabilirdi. Elimizdekiyle idare edecegiz iste bakalim. Ama bence su gruptaki 4 takimin 3u de BJKdan iyi. 20 kademe iyi olmasi ile 5 kademe iyi olmasi arasinda pek fark yok zira elbet bir yerden patliyorsun boyle takimlara karsi. Napoli Benficaya karsi iyi oynayip sonra grubun en dandik takimindan 8 yemek gibi nub hareketleri bunun ornegi iste. Anamizin ligine cok erken donmemiz olasiligi belirdi ufukta, which means: yusuf yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Sizin kolay grup algoritmaniz da soyle çalışıyor. Takim barca, madrid, psg mi ? Hayır monaco o zaman kolay Rakip barca madrid psg mi ? Hayir porto o zaman kolay.. Rakip bsrca madrid psg mi ? Hayir leipzig o zaman kolay.. Ooooo uefa grubu Boyle degerlendirme mi olur ya.. takimlari birbirine gore değerlendirirsin.. Dun twitterda bi flood vardi 8 grubun gelir gider kiyaslari falan. En dengeli grup bizim G grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 yani kolay grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 @apple doğru değerlendiriyorlar. çünkü belirli bir takıma göre değerlendiriyorlar. beşiktaşı ele alırsak diğerlerine nispeten tabi ki kolay grup. senin baktığın kolaylık/zorluk değil, sen çekişme olarak bakıyorsun. farklı kavramlar üzerinden tartışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ayni seyi 7. kere okuyunca anladim simdi sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 k1nJo said: @apple doğru değerlendiriyorlar. çünkü belirli bir takıma göre değerlendiriyorlar. beşiktaşı ele alırsak diğerlerine nispeten tabi ki kolay grup. senin baktığın kolaylık/zorluk değil, sen çekişme olarak bakıyorsun. farklı kavramlar üzerinden tartışılıyor. Aslinda benim bakis acim da kolay/zor konusu. Yani pot 1takimini yenme ihtimalin var diye grup otomatik olarak kolay olmuyor sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.. Top tier takim yok grupta, olsa daha kolay olur bunu diyorum. 1 top tier 1 köy takimi en kolay kura iste. Suan herkes birbirni yener, Besiktas acisindan bakmayin leipzig 2 macta monaco'yu yenip lider cikamaz diyebiliyor musunuz ? O zaman kolay grup olmuyor iste.. Yoksa mevcut kuralara bakarsan 1.2 çekildiği anda zaten ya G ya da F ister insan. Bu grupta top class yok diye cikma sansimiz otomatik olarak artmadi. Fakat 1.de olabiliriz 4. De Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Şansa buldukları bi golü sırf kar yagısından dolayı juve çıkaramadı diye eksi bilmem kaç averajla gruptan çıkabildiler diye ahkam kesiyolar, şöyle kolay böyle kolay grupmuş. Monako yerine Real Madrid olsa, daha kolay gruptu diyorum, inatla real yok kolay grup cevabı alyıoruö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Gsdeki bal olduğu zaman deplasmanda napoliye 3 tane sallayıp dönmek mümkün oluyor nitekim, bu ihtimaller bu yıl da var. Ama bir maç da oluyo, bir maçta da tam tersi oluyo hakem olmayan kırmızı penaltıyı veriyo. Bu seviyelerde ya daha ballı oolmamız lazım, ya da daha seviye atlamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Bizim 8 yediğimiz sene hem puanımız hem avarajimiz sizin son CL serüveninizden iyiydi.. Istersen o grubu koymadan postu sil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Cabukayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Sotto cuk cuk oturtmuş, öyle oturtmuş ki derailsiz zaa'sız itiraz edilememiş. Tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 sizin 8 yediginiz sene -11 averaj gs son cl'sinde grupta 3. olmus -4 averaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 2014/2015 sezonuymus pardon. 444444 luk olduğu sezon Alinan puan 1 Averaj -15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Oha 1 puan mi almisiz? En azindan dengeli beslenmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 applev0dka said: Yani pot 1takimini yenme ihtimalin var diye grup otomatik olarak kolay olmuyor sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.. Top tier takim yok grupta, olsa daha kolay olur bunu diyorum. grup genel olarak kolay değil ama diğerlerine göre kolay. kolaylıktan kastı bu herkesin neyi anlamamak için diretiyorsun applev0dka said: Bu grupta top class yok diye cikma sansimiz otomatik olarak artmadi. Fakat 1.de olabiliriz 4. De otomatik olarak arttı. leipzig gibi iyi bir 4. torba takımı gelince her türlü 4. olma şansımız olacaktı zaten. bunun 1. ve 2. torba takımlarla alâkası yok. o zaman direk 3.lük için oynayacaktık şimdi herkesin herkesi yenebilme şansı var işte en azından. aslında işin özeti, şu an beşiktaş'ın grubu zor diye kim ağlıyorsa tamamen leipzig geldiği için ağlıyor. bunun için de bu kadar ağlamayın yani abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar