Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sensitivity yi -20 yapman lazım. işaretçiyi böyle 1 cm sola çekmek için omuzdan 20 hareket yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 single player olarak ghost recon wildlands olabilir hikaye filan bayık ama oyun oynanabilirlik güzel en zorda birde aim kasmak gerekiyor mal gibi durmuyor AI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 rising strom 2 vietman oynayin pubg fln cocuk oyuncagi yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sende iyi ki bi hitmarker / deathcam olmayan oyun oynadın birader. biz insurgency ile yoğrulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Saeros said: single player baya iyi fikir aslında yapıcam ben bunu. call of DATİ filan oynayayım. aim vs'yi oturttuktan sonra pattern filan da öğrenilir zaten online oynadıkça ilaçlı serious sam falan da olur aslında, durmak bilmeyen antreman qyf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 çözünürlüğü düşür csye gir de_dust sürekli rush yap gelişir bi haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 goldbären said: sende iyi ki bi hitmarker / deathcam olmayan oyun oynadın birader. biz insurgency ile yoğrulduk. deathcam olmamasi degil oyunu guzel yapan ya harika bi savas atmosferi var, her adimini tirsa tirsa atmak fln cok eylenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 cs:go'da training mapleri var onlardan indir pratik yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Saeros said: lol overwatch yok ki bende DAS free weekend'de denedim o oyunu ama çok yorucu geldi ya, alışık olmadığımdan mı acaba Fakir fakir konusma, hemen gidip al lutfen. Alisirsin ya. Bana da cok hizli geliyodu, alistim 2-3 gunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 yeni pc alınca fakirleştim valla wow token ile alabilirim ama aslında.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 overwatch > hanzo main > go şaka şaka junkrat al crosshair'i kaldıracaklarmış zaten gerekmiyor diye :P neyse ow'a gel hakkaten, literally aim almadığın karakter var winston'dır symmetra'dır. zaten öyle bi oyun ki "ben bunu beceremem" ya da "tipe bak kim oynar bunla, uyuz it. seni tasarlayanın doğmamış çocuğunda vergi borcu çıksın inşallah" dediğin char'ı seçince biraz gamesense'in varsa çözebiliyorsun makul sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ha OW aldım bu arada ben. 3 wow token alıp bozdurdum bastım blizzard currency'yi aldım. daha önce sadece bi kere free weekend'de denemiştim o yüzden feci kötüyüm tabii ama arada eğlenceli anlar da yaşamıyor değilim sdf alışsam tracer süper olurmuş gibi geliyo ama fazla hızlı gameplay'i var salağa dönüyorum oynarken ilk yüklediğimde pharah oynayıp sevmiştim bugün biraz daha oynadım güzel, eğlenceli junkrat denedim ama pek hoşuma gitmedi. ama bi killcam'de junkrat gameplay gördüm hakkaten adam bi köşede durmuş mouse'u hareket ettirmeden bomba spamliyodu asdh level 10 oldum, level 98456 falan adamlar geliyor karşıma john wick extrası gibi yığılıyorum yere iki saniyede jsdf o biraz tatsız ama yapıcak bişey yok defense olarak sanırım Mei denedim bi tek ama pek beceremedim healer'da mercy denedim hoşuma gitti tank hiç denemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ow leş yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 OW' 10 dakika dayanabildim ben civcuv efekler asiri canli renkler adeta epilespiye davet ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar