Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 benim kedimi panda bile öldürse, gider pandayı kaynar suda öldürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 kopekler benim için bitmiştir.. florya Atatürk parkında da kedileri öldürmüşler ya bir insan ne ister lan şu sevimli yaratıklardan.ya hayvan korkmasın yemeğini yesin kaçmasın diye kaldırım hatta yolunu değiştiren adamım şu yapılanı aklım izahım almıyor. https://eksisozluk.com/florya-ataturk-ormani-kedilerinin-katledilmesi--5499840?a=popular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Herifler bayağı ava çıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 RamsesII said: Ayfon said: Beni bi köpek isirsa zehirlerim direk. Ne dava acmasi yahu. Ben de öyle, ısıran köpeğe acımam abi ben de bana her tıslayan kediyi şeytana kurban ediyorum. sıfır acıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Frostbite said: kopekler benim için bitmiştir.. florya Atatürk parkında da kedileri öldürmüşler ya bir insan ne ister lan şu sevimli yaratıklardan.ya hayvan korkmasın yemeğini yesin kaçmasın diye kaldırım hatta yolunu değiştiren adamım şu yapılanı aklım izahım almıyor. https://eksisozluk.com/florya-ataturk-ormani-kedilerinin-katledilmesi--5499840?a=popular kediler sevimli farelerden sevimli sineklerden ne istiyorsa, köpekler de onu istiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 bone yine bir şeylerin kitabını yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Bone said: ben de bana her tıslayan kediyi şeytana kurban ediyorum. sıfır acıma. ironi sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ben takriben ıssız bir yerde yaşıyorum, müstakil bir ev. balkonumuzdan beslenen, kötü havalarda bahçemizde konaklayan sayısız kedi ve köpek var. sokağımızdaki uyumsuz itlerden biri yüzünden adamın teki komaya girdi, birkaç ay olmuştur. adam gece motorla giderken köpek buna havlıyor, adam da panikleyince kafayı asfalta gömüyor. duyar duymaz çıktık tabi, adam kan içinde. ambulans geldi alıp götürdüler, akıbetini bilmiyorum. ama ertesi gün bizzat belediyeyi ben aradım. çok da büyük bir yer olmadığı için adamlar muhtemelen işsizler. direkt olarak geldiler. yörenin barınağının nasıl bir yer olduğunu da biliyorum, birkaç defa ziyaret ettik ve gönlümüzden kopanı verdik. temin ettiler, zaten köpeğe davranışları da insani idi. alıp götürdüler. böyle durumlarda belediyeye aradığınızda işleri yoksa yönlendiriyorlar, geçmiş olsun. tanımadığım adamın tekine olmasına rağmen ben bile sinirlendim, babana olduysa gayet iyi anlıyorum hislerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar