Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 (düzenlendi) Welcome to the 19th Century, the dawn of the industrial age! Diplomacy, trade or warfare, choose your strategy for victory. Mart 29, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Bu anno serisinin ilk ikisini baya oynadım teknoloji girince baydı beni diğer seriler. bu orta karar olmuş sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 paraları fırlatayım hemen, serinin şu futurism tribinden uzaklaşması bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 setting'den cok yaklasimlarinda sorun var. iki gun sonra mobile portlayacakmis gibi varyasyonsuz, lineer oyunlar yapiyorlar. sandbox ve simulation demeye sahit ister. bu oyunda en azindan en keyifli caga donmusler. gerisine bakariz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 3 adet Closed Beta keyim var, isteyen varsa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 alırım bir dal gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Varsa isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 eldar ÖM kutun dolu, Uplay adını gönderir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Kaldiysa lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Fazladan olan varsa bana da ateşleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 baskasinda key cikar ise ben de talep ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 bende de 1 adet fazla var, isteyen uplay nickini pmle göndersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Key kaldiysa Uplay ID kzlsakal lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 off daha çıkmasına 2 ay varmış birde 210 gayme =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 duble post olmuş iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 NolaxThensbane said: off daha çıkmasına 2 ay varmış birde 210 gayme =((( preorder 309TL uplay store'da? 210TL kinguin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 steamde yazan fiyat başka yere bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 geçen seferki feciymiş ben almamıştım gerçi. Onun yerine eski 2 sini oynuyorum. Fiyatı 209 a patlatmışlar yine, bekleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 (düzenlendi) alırım biraz fiyat dusunce Mart 29, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 grafikler o kadar iyi ki. client kurmamak icin beta'ya bakmadim. production chain'i kurunca oyun bitiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Blue Byte'a biraz para verelim ki daha iyi bir Settlers çıkarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Yok anno oyunları genişlemek istiyorsan bitmiyor, hep bir denge yakalamaya uğraşıyorsun. Nüfusu arttırayım şuraya şunu kurayım vs dediğin an resourcelar yetmiyor, artıncada satabiliyorsun. Ama sanırım adamlar önceki oyunda aldıkları tepkiye bakarak anno 1404 ü kopyalamışlar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 anno akar ya, heyacanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar