mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 geçen sen başında yeni taşındığımız evdeki tüm faturaları otomatik ödemeye aldım. biraz önce igdaş'tan gazınız kesilmiştir haberi geldi. son fatura mı ödemedi falan derken online işlemlere girince ödenmemiş tek bir fatura olduğu gördüm. fatura miktarı 1900 tl. 2016nın 3. ayından beri fatura kesilmemiş. tekte 1900 liralık fatura kesmişler tüm aylar için. otomatik ödemede nasılsa diye doğal olarak dikkat etmemiştim. bu nasıl iştir ya ben nasıl ödeyeceğim şimdi tekte 2000 lira igdaş'a. online işlemlerde eski tarhil fatura falanda gözükmüyor. 2016 2. ve 3. ay faturaları ödemiş olarak var ama ondan sonra hiç fatura yok ödenmiş yada ödenmemiş olarak bu bahsettiğim dışında. yaşayan var mı böyle bir şey. bu nasıl bir rezilliktir bu kurumun görevi değil mi her ay tahsilat yapmak fatura kesmek. ben mi çekeceğim şimdi bunun cezasını??? https://i.hizliresim.com/lWmEVb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 bura türkiye, sen çekeceksin büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Türkiye'de her şey olur da, bu fatura olayları bilgisayar tabanlı değil mi? Nasıl kafasına göre fatura kesmeyi durduruyor? Taksitle kredi kartı ile ödeme şansın olabilir belki igdaş gişelerinden, veya diğer ödeme yerlerinden. Hiç kredi kartıyla ödemedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Fatura kesen eleman gelmemiştir, geldiyse de kesmemiştir. Bi sebepten okumamışlardır sayacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Abi 3 ay olsun 5 ay olsun 17 ay mi gelmedi bu adam bu nasi istir kafam almiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 oha 17 ay mi? okudugumda 3 ay falan sanmistim malum kisin aylik 500'e cikmasi imkansiz degil dogalgazin. bize de su faturalari bazen 2 aylik geliyordu, 17 nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 17 aydır hiç merak etmedin mi abi, fatura geldi mi, ne kadar geldi ödendi mi nedir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 kesin bu malların sisteminde sıkıntı olmuştur, onlar da toptan borcu elle girmişlerdir 1 ay olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Fistan said: 17 aydır hiç merak etmedin mi abi, fatura geldi mi, ne kadar geldi ödendi mi nedir diye Sen sanki merak edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Fistan said: 17 aydır hiç merak etmedin mi abi, fatura geldi mi, ne kadar geldi ödendi mi nedir diye yahu igdaş'ın sitesine girdiğinde ödenmemiş faturanız bulunmamaktadır yazıyor neyine kontrol edeceğim daha fazla? adamlar fatura kesmemişler borcum gözükmüyor hiçbir yerde. birde üzerine aa bu adamlar acaba fatura kestiler mi diye mi bakacağım. zaten otomatik ödemeye bağlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 bankadan kesilip kesilmedigine falan bakmak lazım ben eskisehirde cok ugrastım elektrigi kesmisler otomatik ödeme ödenmiş gözüküyo sisteme düşmemiş falan sonucta sen kosturuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 17 aydır fatura kesmediklerine göre bu tutar kadar para cebine kalmıştır, sağa sola bi bak 1900 tl olması lazım oralarda bir yerde sdfsdsfds ne saçma durum şu hakikaten, faturayı ödeseydin başka bir yerden kısacaktın yine paran olmayacaktı. hayat çok zalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 abi öyle şey mi olur ya ayda 100 lira 100 lira ödemek var bi anda 2000 lira borç girmesi var. igdaş'ı arayıp konuşmuş annem (ben arabistan'da olduğum için elim kolum bağlıydı bide) resmi açılış için bu ay başında geldik kimse yoktu evde falan demişler. ulan resmi açılışı 1,5 sene sonra mı yapıyosunuz? birde 2 tane fatura kesmişler ilk zamanda. sonrasında neden kesilmemiş. taksitlendirme yapılması için talep açmışlar ama sanmıyorum ki fatura ayı kadar taksit yapsınlar. yiyosa yapın 17 ay taksit kullanıcınız madur olmasın sizin mallığınız yüzünden ama hiç sanmıyorum. en fazla 5 taksit yapıp pay up diyeceklerdir diye düşünüyorum. cumartesi günü RESMİ AÇILIŞ için gelip evde bişi yapıcaklarmış. çok merak ediyorum napıcaklar. gelecek adamında bu fatura olayından hiçbir haberi olmayacak ben tamamen o adama boşaldığımda kalıcam kesin. neyseki cuma günü haftasonu için dönüyorumda kendim görüşeceğim direk adamla. bi gelsinde hesabını versin bakalım 527 günlük fatura nasıl oluyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 resmi acilis dedigin de kestikleri gazi geri acacaklar iste..kurdele filan kesilmesini bekleme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 yok yok gazı kesmemişler. vanayı kapamışlar sadece. resmi açılış dediği o değilmiş. 1,5 sene önce üzerime aldırdığım gazı resmi olarak açmamış adamlar. yani 1,5 sene evvel yapılması gereken işi yapıcaklar şimdi. bide utanmadan 8. ayda geldik demişler. 8. ay dedikleri bu senenin 8. ayı geçen sene falanda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 gaz resmi olarak senin ustunde degilse odeme..kim actirirsa actirsin diyecegim de.. o adrese bir daha asla gaz baglamazlar ..satip kacin en iyisi o evi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 ev bizim değil kira zaten. faturada benim üzerime kesilmiş. ben zaten taşındığımızda gidip almıştım üzerime herşeyi. igdaş'a da abone olup bağlantı ücreti bilmemne herşeyini ödedim. bu saçmalık tamamen kendi gerizekalılıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 insan bi merak eder geçen ay kaç geldi kaç odedim diye bakar sdfg kesin fatura gelmiyo oh beleş kullanıyoz dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 kaç tane şey yazdım sildim ama değmez şu yazdığına cevap vermeye neyse aynen ayda igdaş'a ödemediğim 100 lira ile zengin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 önce 4 ay fatura gelmedi sandım, bana da nisandan beri gelmiyo (yeni 4 aylık 8 TL geldi :D) normali bu heralde diyecektim de, 17 ay neymiş ahaha. inanılmaz. ama harbi insan merak etmez mi ulan bu ay ne kadar yaktık, ne ödemişim, evde davar gibi yakıyoruz acaba 500 lira falan mı gelecek bu ay falan. 17 ay boyunca... ben olsam 5 ay sonunda arayıp bana fatura gelmiyor sonra çat diye 3000 tl gelmeyecek di mi diye sormuştum. bu arada konusu açılmışken 130 metrekare evde oturuyor 2 arkadaş, 900-1000 tl falan ödüyorlar kışın soğuk aylarda hasdufhdasu bi de şort tshirtle falan da gezmiyorlar he, baya pantalon hırka kazak falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 abi bizde evde kimse yok gün içinde genelde. kardeşim çanakkalede üniversitede, annem ztn çalışıyo. bende haftada en az 3 gün şehirdışındaydım geçen sene. bu sene mesela full yurtdışındayım. takip etmem imkansız yani fatura geldi mi gelmedi mi. bide dediğin gibi bizde 500 liralık falan yakıcak bi durum yok yani evde genelde kimse olmadığı için. baktığında zaten ayda 100 lira civarında bi borç oluyor şu anda bu toplam fatura ile. öyle büyük bi para değil ki farkedeyim "ulan bu ay ne çok para kaldı elimde bişi mi ödenmedi" falan gibi. anca aklıma gelicekte igdaş online işlemlere giricem bakıcam. sonuçta otomatik ödeme herşey ödeniyor diye dikkat etmedim açıkçası. çokta saçma değil bence kontrol etmemem. ha bu yaşadığımdan sonra her ay bakıcam artık o başka tabi. neyse biraz önce haber geldi 12 taksit yapıcaklarmış. gerizekalılar falan ama en azından aşırı magdur etmediler diyebilirim. geçmiş olsun diyorum kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Online bankacılıkla takip etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 iyide abi online bankacılıkta olmayan faturayı nasıl takip edicem :D fatura kesseler ben ödemesem okey orda borç olarak gözükür ama faturanın kesilmediğini anca igdaştaki önceki faturalarınız kısmının boş olmasından dolayı fark edebildim bugun baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 takip edilecek sey karisik ya..vakifbanktan otomatik odeme talimati verdim fatura kesimi 10 u atiyorum ayin ..son odeme sonraki ayin 8 i mi ne..otomatik odeme talimatinda kacinda odeyecegini gostermiyor banka..2 aydir stresten manuel yatiriyorum ..11 inde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Nasıl nasıl takip edicem, bakıcaksın 1-2 aylık özete, ödenen fatura var mı yok mu. Sonra arayıp soracaksın nerede benim faturam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar