Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

igdaş fatura sorunu

mokoko

Öne çıkan mesajlar

geçen sen başında yeni taşındığımız evdeki tüm faturaları otomatik ödemeye aldım. biraz önce igdaş'tan gazınız kesilmiştir haberi geldi. son fatura mı ödemedi falan derken online işlemlere girince ödenmemiş tek bir fatura olduğu gördüm. fatura miktarı 1900 tl. 2016nın 3. ayından beri fatura kesilmemiş. tekte 1900 liralık fatura kesmişler tüm aylar için. otomatik ödemede nasılsa diye doğal olarak dikkat etmemiştim. bu nasıl iştir ya ben nasıl ödeyeceğim şimdi tekte 2000 lira igdaş'a.

online işlemlerde eski tarhil fatura falanda gözükmüyor. 2016 2. ve 3. ay faturaları ödemiş olarak var ama ondan sonra hiç fatura yok ödenmiş yada ödenmemiş olarak bu bahsettiğim dışında. yaşayan var mı böyle bir şey. bu nasıl bir rezilliktir bu kurumun görevi değil mi her ay tahsilat yapmak fatura kesmek. ben mi çekeceğim şimdi bunun cezasını???

https://i.hizliresim.com/lWmEVb.png
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

17 aydır hiç merak etmedin mi abi, fatura geldi mi, ne kadar geldi ödendi mi nedir diye

yahu igdaş'ın sitesine girdiğinde ödenmemiş faturanız bulunmamaktadır yazıyor neyine kontrol edeceğim daha fazla?

adamlar fatura kesmemişler borcum gözükmüyor hiçbir yerde. birde üzerine aa bu adamlar acaba fatura kestiler mi diye mi bakacağım. zaten otomatik ödemeye bağlamışım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi öyle şey mi olur ya ayda 100 lira 100 lira ödemek var bi anda 2000 lira borç girmesi var.

igdaş'ı arayıp konuşmuş annem (ben arabistan'da olduğum için elim kolum bağlıydı bide) resmi açılış için bu ay başında geldik kimse yoktu evde falan demişler. ulan resmi açılışı 1,5 sene sonra mı yapıyosunuz? birde 2 tane fatura kesmişler ilk zamanda. sonrasında neden kesilmemiş. taksitlendirme yapılması için talep açmışlar ama sanmıyorum ki fatura ayı kadar taksit yapsınlar. yiyosa yapın 17 ay taksit kullanıcınız madur olmasın sizin mallığınız yüzünden ama hiç sanmıyorum. en fazla 5 taksit yapıp pay up diyeceklerdir diye düşünüyorum. cumartesi günü RESMİ AÇILIŞ için gelip evde bişi yapıcaklarmış. çok merak ediyorum napıcaklar. gelecek adamında bu fatura olayından hiçbir haberi olmayacak ben tamamen o adama boşaldığımda kalıcam kesin. neyseki cuma günü haftasonu için dönüyorumda kendim görüşeceğim direk adamla.

bi gelsinde hesabını versin bakalım 527 günlük fatura nasıl oluyormuş...
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok gazı kesmemişler. vanayı kapamışlar sadece.

resmi açılış dediği o değilmiş. 1,5 sene önce üzerime aldırdığım gazı resmi olarak açmamış adamlar. yani 1,5 sene evvel yapılması gereken işi yapıcaklar şimdi. bide utanmadan 8. ayda geldik demişler. 8. ay dedikleri bu senenin 8. ayı geçen sene falanda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

önce 4 ay fatura gelmedi sandım, bana da nisandan beri gelmiyo (yeni 4 aylık 8 TL geldi :D) normali bu heralde diyecektim de, 17 ay neymiş ahaha. inanılmaz.

ama harbi insan merak etmez mi ulan bu ay ne kadar yaktık, ne ödemişim, evde davar gibi yakıyoruz acaba 500 lira falan mı gelecek bu ay falan. 17 ay boyunca... ben olsam 5 ay sonunda arayıp bana fatura gelmiyor sonra çat diye 3000 tl gelmeyecek di mi diye sormuştum.

bu arada konusu açılmışken 130 metrekare evde oturuyor 2 arkadaş, 900-1000 tl falan ödüyorlar kışın soğuk aylarda hasdufhdasu bi de şort tshirtle falan da gezmiyorlar he, baya pantalon hırka kazak falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizde evde kimse yok gün içinde genelde. kardeşim çanakkalede üniversitede, annem ztn çalışıyo. bende haftada en az 3 gün şehirdışındaydım geçen sene. bu sene mesela full yurtdışındayım. takip etmem imkansız yani fatura geldi mi gelmedi mi. bide dediğin gibi bizde 500 liralık falan yakıcak bi durum yok yani evde genelde kimse olmadığı için. baktığında zaten ayda 100 lira civarında bi borç oluyor şu anda bu toplam fatura ile. öyle büyük bi para değil ki farkedeyim "ulan bu ay ne çok para kaldı elimde bişi mi ödenmedi" falan gibi.

anca aklıma gelicekte igdaş online işlemlere giricem bakıcam. sonuçta otomatik ödeme herşey ödeniyor diye dikkat etmedim açıkçası. çokta saçma değil bence kontrol etmemem. ha bu yaşadığımdan sonra her ay bakıcam artık o başka tabi.

neyse biraz önce haber geldi 12 taksit yapıcaklarmış. gerizekalılar falan ama en azından aşırı magdur etmediler diyebilirim.

geçmiş olsun diyorum kendi kendime
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...