scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Selamlar 3 - 5 tanıyan bilenler bilir, 15 yılı aşkın süredir, grafik-reklam-tasarım ofset vb işleri yapıyorum özel firmalar bünyesinde. 20 Eylül itibari ile tamami ile işten çıkarılıyorum. daha doğrusu anlaşmalı çıkarıldım. mevcut şartlar zaten ekonomik anlamda yeterli gelmiyordu, şartları mevcutun altında devam veya çıkartılma arasında seçimimi çıkıştan yana kullandım. şimdi kara kara düşünüyorum nasıl iş bulacağım nasıl ay sonunu getireceğiz. yaklaşık 2,5 haftadır bunalımdayım, işsizlik tarihi yaklaştıkça bir çözüm bulamamak ve mevcut ekonomimizin dağılmış olması resmen tuzu biberi kıvamında. hani ne diye yazıyorum? az iç dökeyim bir de öyle böyle freelance olur düzgün iş olur önerceğiniz biriler olur diye şuraya ekleyeyim istedim. Bakarsın patiden ekmek çıkar dedim :/ Özet skill geçeyim Photoshop: 8/10 (ekstrem örnekleri baz alarak) Illustrator: 9/10 (baya iddialıyımdır ddkdsks) Indesign: 6/10 (indesign işte ne kadar bilebilirsin ki) Ingilizce 9/10 (Tr grafiker standartlarına göre 14/10) Html/css etc. Web skills: 3-5/10 (yabancısı değilim ama bi başıma çok bişey yapmadım kesinlikle takımsız yapabileceğim bişey değil. ya tutorial bakarak yada sorarak ilerlemeyi tercih ettiğim bi konu. yabancı firmalarla iş: 13 yıllık tecrübe doğrudan kontak (amerika,almanya,çin,rusya,bulgaristan ile doğrudan çalışma tecrübesi) distribütörlük ve distribütör ürünleri ile çalışma tecrübesi: 15 yıl uzmanlık: oyuncak, kırtasiye, otomotiv, sağlık aklıma başka bişey gelmedi skill cap olarak sdfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Bol şans, stres olma elbet geçer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Cok yarar sey Indesign, seviyorum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 hoşgeldin mi desek. dijital ajans ilanlarında sürekli bir arayış görüyorum ben. bir bak istersen illa ki bulursun birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Umarım gönlünce iş bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Dragonfire said: hoşgeldin mi desek. dijital ajans ilanlarında sürekli bir arayış görüyorum ben. bir bak istersen illa ki bulursun birşeyler. brüt 1300 maaşla çalışacak 17lik çıtır arıyor ajanslar genellikle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 UI ve/veya UX işleri yapıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 işte biiraz crm product owner ayaklarına da kaymak faydalı olabilir ama epey ilan var. outsource edenlere bak freelance çalışırsın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 go go işsizlik maaşı. firma işe iade davası şartlarını taşıyorsa(30+ işçi) çok iyi paralar alınıyor o davadan... es geçme sakın. işkurada şans vermek lazım sonuçta grafik işleri çok yaygın. işkurdan eleman almak avantajlı baya... https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 aga 19una festival var gel ona kafani dagitalim azcik sonra toparlayana kadar is bulursun zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 gecmis olsun umarim hersey istediginden de iyi olur.. ufaktan krizi hissetmeye basladik mi ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Gecmis olsun abi. Umarim en kisa surede cok guzel bir is bulursun kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Portfolyo koysan ya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 işsizlik güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Portfolyo gönderebilirsen göndereyim birkaç yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 işsizlik en fazla 2 hafta güzel sonrasında bayıyor. Ben 2 haftamı doldurdum, izlemediğim dizileri bitirdim artık başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Tuzu kuru olana güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Bende atanasıya kadar 10 ay kadar evde kaldım , ne olacağını öngörememek kadar beter bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Dragonfire said: işsizlik en fazla 2 hafta güzel sonrasında bayıyor. Ben 2 haftamı doldurdum, izlemediğim dizileri bitirdim artık başlayabilirim. Ben de tam tersi oldu,ilk 3 hafta kafayi yedim, sonradan duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Beyler İngilizce'yi 3/10 olarak düzeltelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 @senko sen daha gitmedinmi olm buralardamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 scorch kır kafayı bas git sende ingiltereye. gidenler hep mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ingiltere icin para lazim. Ayrica sanirim scorchun meslegi freelance yapilmaya cok uygun gibi. Girsin freelance sitelerine aksin iste ingiliz musterilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Dragonfire said: @senko sen daha gitmedinmi olm buralardamısın? Vizeyi bekliom Gelsin kaccam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar